| Autor |
Zpráva |
RiskyNet
Kolemjdoucí

Věk: 32

|
|
Samozrejme, takto to vidim taky, momentalne je to to nejlepsi co se da v republice snad sehnat - teda pokud clovek nesedi na pateri Ale je tady to ALE ktere muze nastat - za mesic, za rok, za pet let... No budu doufat  |
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
JoHnY
Administrator

Věk: 31

|
|
no zvysovania cien by som sa nebal, neviem preco by to robili, a nepoznam ziadny pripad kedy by niekto ceny za pripojenie internetu zvysoval, skor sa stale znizuju... a fakt ze za tuto cenu ti to neda ani chello, a aj keby tie ceny zdvojnasobili tak sa to oplati  |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
 |
      |
 |
JoHnY
Administrator

|
|
| RiskyNet napsal:
|
Samozrejme, takto to vidim taky, momentalne je to to nejlepsi co se da v republice snad sehnat - teda pokud clovek nesedi na pateri Ale je tady to ALE ktere muze nastat - za mesic, za rok, za pet let... No budu doufat
|
no ked zvysia cenu tak ich budeme musiet hacknut  |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
 |
      |
 |
T-Systems
Kolemjdoucí

|
|
| No, za tu dobu, co dělám v telekomunikacích ceny jen klesají a nebo spíš jako u PC - zůstávají a zvyšují se rychlosti a výkony. |
|
|
|
|
|
|
|
     |
 |
JoHnY
Administrator

|
|
| T-Systems napsal:
|
|
No, za tu dobu, co dělám v telekomunikacích ceny jen klesají a nebo spíš jako u PC - zůstávají a zvyšují se rychlosti a výkony.
|
no ano, to je aj moj pocit ako som pisal vyssie |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
 |
      |
 |
dcom
Starousedlík

Věk: 27

|
|
 |
      |
 |
JoHnY
Administrator

|
|
| dcom napsal:
|
| JoHnY napsal:
|
| T-Systems napsal:
|
|
No, za tu dobu, co dělám v telekomunikacích ceny jen klesají a nebo spíš jako u PC - zůstávají a zvyšují se rychlosti a výkony.
|
no ano, to je aj moj pocit ako som pisal vyssie
|
... jo jo musím souhlasit ...
... pro pobavení - historickej ceník Eunetu z roku 1997 ...
http://www.d-netlabs.net/temp/eunet_cenik_1997-1.jpg
http://www.d-netlabs.net/temp/eunet_cenik_1997-2.jpg
|
hahaha to si presne pamatam, aj v Bratislave mali taketo ceny, ale uz v tom case to bolo brutalne vela oni hrozne dlho mali taketo ceny, neviem ci im to niekto kupoval alebo co  |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
 |
      |
 |
dcom
Starousedlík

|
|
| JoHnY napsal:
|
| dcom napsal:
|
| JoHnY napsal:
|
| T-Systems napsal:
|
|
|
no ano, to je aj moj pocit ako som pisal vyssie
|
... jo jo musím souhlasit ...
... pro pobavení - historickej ceník Eunetu z roku 1997 ...
http://www.d-netlabs.net/temp/eunet_cenik_1997-1.jpg
http://www.d-netlabs.net/temp/eunet_cenik_1997-2.jpg
|
hahaha to si presne pamatam, aj v Bratislave mali taketo ceny, ale uz v tom case to bolo brutalne vela oni hrozne dlho mali taketo ceny, neviem ci im to niekto kupoval alebo co
|
... nj, už je to holt pravěk ...  |
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
RiskyNet
Kolemjdoucí

|
|
 |
    |
 |
dcom
Starousedlík

|
|
2 T-Systems: hehe, koukám, že jste konečně udělali reverzní záznamy ...  |
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
malina
Host

Věk: 57

|
|
| Včera večer se mně nepodařilo odeslat mailovou poštu, vždy mi to napsalo, že server ViaGia neprovedl příslušnou operaci. Tak nevím,zda to ještě někomu nešlo, nebo je nějaká chyba u mně v počítači. |
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
RiskyNet
Kolemjdoucí

|
|
| Mno tak uz bydlime a mel jsem samozrejme i moznost vyzkouset internet. Pro beznou praci je dostacujici (posilani mailu, surfovani), bohuzel chvilkama tak hrozne vyskoci latence na server pragonet, ze me to odpojuje ze serveru (FTP, SVN) popr. pri hrani online her me to odpoji. Latence je bezne asi 3ms, ale obcas skace na 300 i vice. Zatim tedy moc nadseny nejsem. |
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
dcom
Starousedlík

|
|
| Milena Jadavanová napsal(a):
|
|
Včera večer se mně nepodařilo odeslat mailovou poštu, vždy mi to napsalo, že server ViaGia neprovedl příslušnou operaci. Tak nevím,zda to ještě někomu nešlo, nebo je nějaká chyba u mně v počítači.
|
... asi Vám nějak vytuhnul Catalyst ... Alkonius ho včera večer votáčel, takže by to už mělo jet ...  |
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
dcom
Starousedlík

|
|
| RiskyNet napsal:
|
|
Mno tak uz bydlime a mel jsem samozrejme i moznost vyzkouset internet. Pro beznou praci je dostacujici (posilani mailu, surfovani), bohuzel chvilkama tak hrozne vyskoci latence na server pragonet, ze me to odpojuje ze serveru (FTP, SVN) popr. pri hrani online her me to odpoji. Latence je bezne asi 3ms, ale obcas skace na 300 i vice. Zatim tedy moc nadseny nejsem.
|
... heh, tak to je divný ... já jedu od začátku co bydlím bez problémů (až na jeden výpadek) ... no začal bych od první vrstvy ... kabel ...  |
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Zdeněk
Bezdomovec

|
|
| Milena Jadavanová napsal(a):
|
|
Včera večer se mně nepodařilo odeslat mailovou poštu, vždy mi to napsalo, že server ViaGia neprovedl příslušnou operaci. Tak nevím,zda to ještě někomu nešlo, nebo je nějaká chyba u mně v počítači.
|
Taky jsem měl stejný problém. Pragonet změnil server odchozí pošty:
Server pro příchozí poštu je: mx1.viapraga.cz
Server pro odchozí poštu je buď smtp-auth.viapraga.cz (vyžaduje povinně autentizaci – doporučeno) nebo smtp.viapraga.cz (bez autentizace).
Celý postup nastavení Outloku Expres je na http://www.viagia.cz/html/index.php
Nevím, proč o tom neinformovali, ale už je to tak
Po přenastavení už to funguje. |
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
malina
Host

Věk: 57

|
|
| DĚKUJU, SNAD SE TÍM PROKOUŠU. |
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
MUSTANG
Domácí

|
|
| je v dobe verejnych webovych emailu typu GMAIL/SEZNAM/CENTRUM jeste nejaky skutecny duvod mit lokalniho email-klienta? Mi to prijde jako zbytecna namaha, nehlede na to, ze maji celkem funkcni antiviry/antispamy (a Outlook Express jsou pekny vratka do okynek...), funkcni jsou skoro nepretrzite (ani nepamatuju, kdy mi to naposled nejelo) a staci na to normalni prohlizec... |
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
vaclav.vesely
Spolubydlící