Obsah fóra www.novezahradnimesto.net www.novezahradnimesto.netPortál
 Nápověda  •  Hledat  •  Možnosti  •  Kronika  •  Soubory  •  Nové příspěvky  •  Digests  •  Registrace  •  Přihlásit pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
MUSTANG
Domácí
Domácí

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 29.3.2006, 08:35  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

lusvec napsal:
ještě nebydlím ale domnívám se že je to takhle: ve standardu je zásuvka se 2 anténními zdířkami (R+TV) a byla možnost připlatit si za zásuvku se 3 zdířkami (R+TV+SAT) za poplatek 2000. alespoň tak je to uvedeno v ceníku který jsem dostal od CG v únoru 2005. Takže si myslím že někdo SAT má a někdo ne.

ja mam stary standard a mam 3 zdirky (R+TV+SAT)
 Pohlaví:Muž  SkrytýOsobní galerie MUSTANGZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
lusvec
Domácí
Domácí

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 29.3.2006, 08:36  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Jestli můžu doporučit tak si to ohlídej. Je možný že teď už to tak je.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie lusvecZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Milan V.
Administrator
Administrator

blank.gif

PříspěvekZaslal: 29.3.2006, 08:41  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

lusvec napsal:
ještě nebydlím ale domnívám se že je to takhle: ve standardu je zásuvka se 2 anténními zdířkami (R+TV) a byla možnost připlatit si za zásuvku se 3 zdířkami (R+TV+SAT) za poplatek 2000. alespoň tak je to uvedeno v ceníku který jsem dostal od CG v únoru 2005. Takže si myslím že někdo SAT má a někdo ne.
To by pak samozřejmě vysvětlovalo, že někdo ty satelitní programy chytá, někdo ne, prostě mu to nenatáhli až do bytu a tak na ně není konektor na zásuvce ... V rámci zaplaceného balíčku "inteligentní dům" to ale určitě bylo ... A u později prodávaných bytů to být musí v rámci "nadstandardu" také ... Chci to ale od někoho definitivně potvrdit, že tu "full" zásuvku má a satelitní vysílání z ASTRy chytá!
   OfflineOsobní galerie Milan V.Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
JoHnY
Administrator
Administrator

Věk: 31

european union1.png

PříspěvekZaslal: 29.3.2006, 08:55  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

lusvec napsal:
Jestli můžu doporučit tak si to ohlídej. Je možný že teď už to tak je.

ja sa na to pre istotu hned spytam stavebneho dozora
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
JoHnY
Administrator
Administrator

european union1.png

PříspěvekZaslal: 29.3.2006, 14:08  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Martin buřič napsal(a):

Dobrý den,
TV zásuvka i satelit je ve standardním provedení, tedy v ceně.
S pozdravem
Martin buřič
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
lenkaii
Starousedlík
Starousedlík

Věk: 34

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 29.3.2006, 14:14  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Nejsem si jistá, ale myslím, že tam tu "lepší" zásuvku taky mám.
Býk Pohlaví:Žena Tygr OfflineOsobní galerie lenkaiiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Milan V.
Administrator
Administrator

blank.gif

PříspěvekZaslal: 29.3.2006, 14:19  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

konečně dobrá zpráva ... Very Happy
   OfflineOsobní galerie Milan V.Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
lusvec
Domácí
Domácí

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 29.3.2006, 14:23  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

MUSTANG napsal:

jasně, otázkou je co se u CG myslí "starý" a co "nový". Jenom jsem popsal jak jsem to měl já a tedy mám jen R+TV, SAT jsem si nepřikoupil.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie lusvecZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Fefi
Host
Host

Věk: 28

blank.gif

PříspěvekZaslal: 29.3.2006, 14:25  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Milan V. napsal(a):
konečně dobrá zpráva ... Very Happy

Milane bydlis v tom zapadnim kridle? je to ve tretim patre na konci chodby vpravo, ve vychodnim kridle to je ve ctvrtem na konci chodby vlevo.

Ja skocim u nas ve vychodnim se zeptat zda to muzou zkusit a tu parabolu sundat Smile
Blíženci Pohlaví:Muž Opice OfflineOsobní galerie FefiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Fefi
Host
Host

blank.gif

PříspěvekZaslal: 29.3.2006, 14:26  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

lusvec napsal:
MUSTANG napsal:

jasně, otázkou je co se u CG myslí "starý" a co "nový". Jenom jsem popsal jak jsem to měl já a tedy mám jen R+TV, SAT jsem si nepřikoupil.

my kupovali loni v unoru, sat jsme neresili a mame ho ve standardu.
Blíženci Pohlaví:Muž Opice OfflineOsobní galerie FefiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
KamilK
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 29.3.2006, 14:41  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

při pohledu na satelitní paraboly jsem si vzpomněl, že někde ve smlouvě je přesně napsáno, že vlastník bytu nemá právo instalovat satelitní a ostatní antény na vnější plášt budovy, a to hlavně z architektonických důvodů. Podobné to bude i se zákazem umístění na balkonové konstrukce.

To samé platí pro vnější část vstupních dveří, dle CG je to z důvodu, aby někdo nedal jinou barvu dveří a případně nezpůsobil odlišný architektonický pohled, atd.. Proto se zde dávali společné antény- SAT+TV+R. Tato možnost by měla být v každém bytu..
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie KamilKZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
JoHnY
Administrator
Administrator

european union1.png

PříspěvekZaslal: 29.3.2006, 14:49  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

KamilK napsal:
při pohledu na satelitní paraboly jsem si vzpomněl, že někde ve smlouvě je přesně napsáno, že vlastník bytu nemá právo instalovat satelitní a ostatní antény na vnější plášt budovy, a to hlavně z architektonických důvodů. Podobné to bude i se zákazem umístění na balkonové konstrukce.

To samé platí pro vnější část vstupních dveří, dle CG je to z důvodu, aby někdo nedal jinou barvu dveří a případně nezpůsobil odlišný architektonický pohled, atd.. Proto se zde dávali společné antény- SAT+TV+R. Tato možnost by měla být v každém bytu..

ale ved vlastnik bytu moze robit s bytom co chce, nie?
ja ked som chcel lampu na terase, tak ze z architektonickych dovodov sa to neda, ale ze ked preberiem byt tak si to tam mozem dorobit sam... na hlavu padnute...
Fefi
Host
Host

blank.gif

PříspěvekZaslal: 29.3.2006, 14:50  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Tak v zapadnim kridle pry bydli starsi anglicky mluvici pan (3.patro)

ve vychodnim ve ctvrtem Vietnamec, no uvidime jestli se s nimi domluvime.

to johny: no asi muzes, ale pokud to mas ve zdi, tak je otazka proc to mit jeste na balkone, satelit na strese je astra 2 a UPC direct.
Milan V.
Administrator
Administrator

blank.gif

PříspěvekZaslal: 29.3.2006, 14:56  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Fefi napsal:

to johny: no muzes, ale pokud to mas ve zdi, tak je otazka proc to mit jeste na balkone, satelit na strese je astra 2 a UPC direct.
To jsou nám informace ... Smile Odkud jsi je získal, z kouzelného kloboučku?!? Wink

?lověk si dá svůj satelit kvůli tomu, že si ho může libovolně natáčet a chytat tak naprosto neporovnatelné množství družic/programů ... Wink

Naposledy upravil Milan V. dne 29.3.2006, 14:59, celkově upraveno 1 krát.
JoHnY
Administrator
Administrator

european union1.png

PříspěvekZaslal: 29.3.2006, 14:58  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Fefi napsal:

to johny: no asi muzes, ale pokud to mas ve zdi, tak je otazka proc to mit jeste na balkone, satelit na strese je astra 2 a UPC direct.

toho anglicana pozvi na czech beer a od vietnamca kup dake rifle, urcite sa s nimi dohodnes
JoHnY
Administrator
Administrator

european union1.png

PříspěvekZaslal: 29.3.2006, 14:59  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Fefi napsal:

no s tym samozrejme suhlasim, vsak to je volovina
Fefi
Host
Host

blank.gif

PříspěvekZaslal: 29.3.2006, 15:00  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Milan V. napsal(a):
Fefi napsal:

to johny: no muzes, ale pokud to mas ve zdi, tak je otazka proc to mit jeste na balkone, satelit na strese je astra 2 a UPC direct.
To jsou nám informace ... Smile Odkud jsi je získal, z kouzelného kloboučku?!? Wink

lina huba hole nestesti sel tu okolo jeden ze stavebnich dozoru co jsme s nim prebirali byt, tak jsem se zeptal na ten rozvod, a rekl jsem mu proc se ptam, on rika ze je tam astra 2 a UPC a ze se s nima cesky nedomluvim, tak se ptam na anglictinu tak mi rekl kdo tam bydli Smile

BTW: ten v zapadnim kridle ma na te parabole 3snimace, tak se obavam, ze u nek to asi nevyjde Sad
JoHnY
Administrator
Administrator

european union1.png

PříspěvekZaslal: 29.3.2006, 15:00  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Milan V. napsal(a):
?lověk si dá svůj satelit kvůli tomu, že si ho může libovolně natáčet a chytat tak naprosto neporovnatelné množství družic/programů ... Wink

hm, no to je tiez pravda, ja som satelit nikdy nemal tak ma to nenapadlo a ja velmi ani TV nepozeram, radsej si pustim dake filmy sam
Milan V.
Administrator
Administrator

blank.gif

PříspěvekZaslal: 29.3.2006, 15:01  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

JoHnY napsal:
toho anglicana pozvi na czech beer a od vietnamca kup dake rifle, urcite sa s nimi dohodnes
Tomu říkám umět se pohybovat v multikulturním prostředí ... Smile
Fefi
Host
Host

Příspěv