| Autor | 
Zpráva | 

Martin Seman 
Bezdomovec  

Věk: 55 

|  

| 

| No, já jsem na jednu strnu rád. Brano stejně samo nikdy nezavíralo, akorát se dveře hůř zavírali o otevírali. Nemohlo by se úplně odmontovat? | 

| 
 |  

| 

| 
 | 

| 

| 
      | 

| 

MUSTANG 
Domácí  

|  

| 

| V tom případě bychom se ale museli smířit s tím, že vchodové dveře do objektu jsou reálně stále otevřené = že tam vlastně nejsou a tedy ti, kteří nemají z jakéhokoli důvodu bezpečnostní dveře (třeba proto že je neměli v "Luxusním provedení" a spoléhali se na efektivní omezení vstupu do domu) mají tak tochu smůlu. Nezbyde nám, než jako v dobách "před Branem" na ně umístit ceduli, která bude majitele nabádat k tomu aby za sebou zavírali. Protože je ale zámek časový, musí takový člověk u dveří počkat nekolik vteřin než půjdou zaklapnout a na to já bych osobně nevsadil ani korunu. Pokud to bude konečně seřízené tak, jak má, bude to fungovat jak má. Pro usnadnění průjezdu dveřmi maminkám s kočárky bych ještě doporučoval namontovat na dveře tu sešlapávací brzdu - jak bývá u dveří s Branem zvykem. Samozřejmě by pak ani řemeslníci, které si jako majitelé zveme na kuchyně, skříně a tak podobně nemuseli vymýšlet čím ty dveře zablokovat aby mohli pronášet materiál. Už jsem je viděl založené lecčím - od štětky na záchod po cihlu. Není to ani estetické, ani to dveřím nepřidá na životnosti. | 

| 
 |  

| 

Naposledy upravil MUSTANG dne 2.8.2006, 06:43, celkově upraveno 1 krát. | 

| 

| 
     | 

| 

greticka 
Starousedlík  

Věk: 50 

|  

| 

To ale z domu bude průchoďák. Jak to vidím, když neustále po někom dveře zavírám. Zrovna včera večer kolem 20:30 - opět dveře otevřené. Zřejmě těm, kdo mají doma dveřníky nedochází, kdo všechno se tu v okolí potuluje   | 

| 
 |  

| 

| 
 | 

| 

| 
       | 

| 

MUSTANG 
Domácí  

|  

| 

| pro upřesnění: to o časovém zámku platí jen pokud jdete z venku a otevíráte si čipem - zámek zůstává v pozici "otevřeno" několik vteřin. Při východu z domu kdy si otevíráte klikou nic takového není. | 

| 
 |  

| 

| 
 | 

| 

| 
     | 

| 

MUSTANG 
Domácí  

|  

| 

| dnes v 16:45 jsem přisel k domů a dveře vchodu E (B/11) byly otevřeny dokořán = do pravého úhlu, lidi maji místo hlav asi pytel na pšenici | 

| 
 |  

| 

| 
 | 

| 

| 
     | 

| 

Milan V. 
Administrator  

|  

| 

| MUSTANG napsal:
		 | 

| 
dnes v 16:45 jsem přisel k domů a dveře vchodu E (B/11) byly otevřeny dokořán = do pravého úhlu, lidi maji místo hlav asi pytel na pšenici
		 | 

Podle toho, co už jsem tak stačil vypozorovat, někteří skutečně ano ... | 

| 
 |  

| 

| 
 | 

| 

|    | 
      | 

| 

| 
 | 

| 

Zobrazit následující téma 
Zobrazit předchozí téma 
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
  | 

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
 CrackerTracker © 2004 - 2025  CBACK.de 
 |   

|