| Autor | 
Zpráva | 

vendy 
Starousedlík  

Věk: 47 

|  

| 

Já jsem pod tu mřížku, co jsem si na to koupila jako spíš vizuální krytku dala igelit a to bylo cejtit stejně, takže jsem tam teď ještě nacpala noviny - a od té doby ještě sousedi nevařili, takže nevím    | 

| 
 |  

| 

| 
 | 

| 

| 
      | 

| 

lusvec 
Domácí  

|  

| 

Aha, no tak vyčkej na přípravu pečeně u sousedů a uvidíš - tedy ucítíš    | 

| 
 |  

| 

| 
 | 

| 

| 
     | 

| 

vendy 
Starousedlík  

|  

| 

Hmm, spíš doufám, že neucítím, ale moc tomu nevěřím    | 

| 
 |  

| 

| 
 | 

| 

| 
      | 

| 

Yasu 
Kolemjdoucí  

Věk: 49 

|  

| 

| vendy napsala:
		 | 

Já jsem pod tu mřížku, co jsem si na to koupila jako spíš vizuální krytku dala igelit a to bylo cejtit stejně, takže jsem tam teď ještě nacpala noviny - a od té doby ještě sousedi nevařili, takže nevím   
		 | 

Mno my jsme resili podobny problem... u nas byla trubka dost zdeformovana... ale podarilo se nam sehnat kryt, maj tam i zaklapky vpodstate na co si vzpomenes tam maji

Je to u zastavky MIchelská na Praze 4. Na rohu jsou policajti a za domem je  hala kde prodavaji od hrebíku az po kamna.... | 

| 
 |  

| 

| 
 | 

| 

| 
      | 

| 

vendy 
Starousedlík  

|  

| 

| Yasu napsala:
		 | 

| vendy napsala:
		 | 

Já jsem pod tu mřížku, co jsem si na to koupila jako spíš vizuální krytku dala igelit a to bylo cejtit stejně, takže jsem tam teď ještě nacpala noviny - a od té doby ještě sousedi nevařili, takže nevím   
		 | 

Mno my jsme resili podobny problem... u nas byla trubka dost zdeformovana... ale podarilo se nam sehnat kryt, maj tam i zaklapky vpodstate na co si vzpomenes tam maji

Je to u zastavky MIchelská na Praze 4. Na rohu jsou policajti a za domem je  hala kde prodavaji od hrebíku az po kamna....
		 | 

Díky moc za tip, zkusím to tam omrknout.. Hlavně mě utěšuje, že nejsem v Ečku jediná, kdo má blbý trubky v odtahu    | 

| 
 |  

| 

| 
 | 

| 

| 
      | 

| 

| 
 | 

Jdi na stránku  Předchozí  1, 2, 3 

| 

Zobrazit následující téma 
Zobrazit předchozí téma 
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
  | 

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
 CrackerTracker © 2004 - 2025  CBACK.de 
 |   

|