| Poll :: Je video telefon k něčemu? | 

| Je to super věc | 
  | 
 0%  | 
[ 0 ] | 

| Dá se použít | 
  | 
 20%  | 
[ 1 ] | 

| Akorát tak frajeřina | 
  | 
 60%  | 
[ 3 ] | 

| Nemám zkušenost | 
  | 
 20%  | 
[ 1 ] | 

| 

| Celkem hlasů : 5 | 

| 

| Autor | 
Zpráva | 

trueman 
Spolubydlící  

Věk: 41 

|  

| 

Nejak mi to nedalo a rikal jsem si, jestli by nahodou nesel vymenit ten klasicky domovni telefon (pro ty z nas kdo nevyuzili lakave nabidky CG) za videotelefon, kdyz uz na to v baraku jsou kabely.

Nejdrive jsem se podival do terminovych sekci a videotelefon byl az v poslednim terminu, takze to znamena, ze musime mit vsichni doma natazene kabely. Popadl jsem tedy domaci telefonek, sundal z nej kryt a ejhle par kabelu navic tam opravdu bylo. Pokud si dobre vzpominam tak 5-6 tenkych (jako jsou v klasickych tel. kabelech), pak 2 oranzove zvlast a 2 napajeci (podle tloustky), ve kterych teda nejaky proud je, ale vzhledem k tomu, ze nemam voltmetr, tak jsem zkouseckou zjistili, ze tam neco tece, ale kolik to opravdu nevim (nemel jsem odvahu na to sahnout a pak volat 0118 999 881 999 119 7253). 

Nicmene jsem se tedy podival, jake telefony byly v nabidce od CG a slo o tyto modely:

LYNEA YVF/200

EXEDRA XVF/200

Kde je napajeni cca 18V a na internetu se da sehnat i schema zapojeni, atd. Telefon se da sehnat za cca 9000,- na internetu (coz oproti 13.500,- od CG je maly rozdil). 

Otazka kterou resim je ale to, co sehnat uplne jiny videotelefon (ceny jsou za docela pekne jiz od 3 200,- (http://www.videotelefony-commax.cz/katalog/domaci-videovratny/videotelefony/dpv-4rh-cernobily-handsfree-videotelefon/)

Nepremyslel jste o tom uz nekdo? | 

| 
 |  

| 

| 
 | 

| 

| 
      | 

| 

JoHnY 
Administrator  

Věk: 48 

|  

| 

hmm, za tych 3200 by som o tom uz mozno rozmyslal ale za 9000 urcite nie

voltmeter mam, ak by si to chcel znovu merat   

a ak zistis nejake dalsie informacie tak daj vediet   | 

| 
 |  

| 

_________________ JoHnY
 | 

| 

| 
       | 

| 

| 
 | 

| 

Zobrazit následující téma 
Zobrazit předchozí téma 
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
  | 

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
 CrackerTracker © 2004 - 2025  CBACK.de 
 |   

|