| Autor | 
Zpráva | 

manhoso 
Kolemjdoucí  

Věk: 41 

|  

| 

| vendy napsala:
		 | 

| citace:
		 | 

| 
Jejda, rasisti a xenofobové existují i v 21 století...a sakra  možná jsem až příliš tolerantní  No nic, ale urážet někoho kdo se mnou žije ve stejném domě je trochu ubohé tak jak tak  Tak to nebudu dál rozvádět
		 | 

Drahý příliš tolerantní občane, zřejmě příliš nerozumíš legraci, tady nikdo nikoho neuráží, takže laskavě klííííd   
		 | 

Já legraci rozumím, nevím ale, jak by se na ni dívali naši "čínští" spoluobčané  

Ale omlouvám se, ono se z psaného textu těžko dá poznat, zda jde o výsměch, ironii, či legraci      (z vaší odpovědi číší vysměch -doufám, že se pletu)

I když si stejně myslím, že rasistický humor na forum o společném soužití nepatří. a už mlčím, protože tohle není chat, tady se mají řešit věcné problémy   | 

| 
 |  

| 

| 
 | 

| 

| 
     | 

| 

vendy 
Starousedlík  

Věk: 47 

|  

| 

Prodávají v čínských bistrech kachny? Prodávají.. tak vůbec nechápu, co ti na tom připadá rasistického... 

Já to vážně nechápu, o co ti jde? Zřejmě tomuhle se říká pozitivní diskriminace. Člověk nemůže ani vyslovit "čínští spoluobčané", aby ho někdo neobvinil z rasismu??? | 

| 
 |  

| 

| 
 | 

| 

| 
      | 

| 

kolysta 
Master moderator  

Věk: 50 

|  

| 

zamykam tema

problem s kaluzi je uz rok vyresen | 

| 
 |  

| 

| 
 | 

| 

| 
      | 

| 

| 
 | 

Jdi na stránku  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 

| 

Zobrazit následující téma 
Zobrazit předchozí téma 
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
  | 

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
 CrackerTracker © 2004 - 2025  CBACK.de 
 |   

|