| Autor | Zpráva | 
| Michal Podnájemník

|  

| 
| 
 |  
| tak jsem dnes po dlouhé době koukal na stránky CG a vidím, že jsou všechny byty prodané (kromě rezidence) až na dva 1+kk v áčku. Zajímavé, když áčko figurovalo už delší dobu jako vyprodané, co je ale ještě zajímavější: cena, nějakých 60kKč za metr v 2.NP (  ), nekup to... 
      |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|   |     | 
|  | 
| martinvocet Host

Věk: 46

|  

| 
| 
 |  
| no to mas recht, nekoupim to  ))) |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |     | 
|  | 
| Bára Host

|  

| 
| 
 |  
| Nemáte šanci ani kdyby jste chteli...už jsou v jednání  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|   |     | 
|  | 
| vendy Starousedlík

Věk: 47

|  

| 
| 
 |  
| 

| Bára napsala: |  
	  | Nemáte šanci ani kdyby jste chteli...už jsou v jednání   |  
 Minule byl ten poslední v Ečku (5+kk) v jednání několik měsíců, takže to je absolutně nepodstatná informace, Báro
  To spíš podle mě píšou proto, aby to vypadalo, že je o ty byty obrovský zájem a aby tím pádem lidi dokopali to koupit. Btw., ten jediný byt v Proseckém centru je tam už minimálně 4 měsíce v jednání. Kamarádka tam kupuje byt a já myslela, že je to tenhle a že v jednání je proto, že čekala na přiklepnutí hypotéky - ale ona ho kupuje už od majitele a to byt skoro stejné velikosti, ovšem o 450 tisíc levnější.
  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| Bára Host

|  

| 
| 
 |  
| 

| vendy napsala: |  
	  | 

| Bára napsala: |  
	  | Nemáte šanci ani kdyby jste chteli...už jsou v jednání   |  
 Minule byl ten poslední v Ečku (5+kk) v jednání několik měsíců, takže to je absolutně nepodstatná informace, Báro
  To spíš podle mě píšou proto, aby to vypadalo, že je o ty byty obrovský zájem a aby tím pádem lidi dokopali to koupit. Btw., ten jediný byt v Proseckém centru je tam už minimálně 4 měsíce v jednání. Kamarádka tam kupuje byt a já myslela, že je to tenhle a že v jednání je proto, že čekala na přiklepnutí hypotéky - ale ona ho kupuje už od majitele a to byt skoro stejné velikosti, ovšem o 450 tisíc levnější.
   |  
 Proč by to tam psali...vždyť by odradili případné zájemce...ne?
 |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|   |     | 
|  | 
| vendy Starousedlík

Věk: 47

|  

| 
| 
 |  
| 

| citace: |  
	  | Proč by to tam psali...vždyť by odradili případné zájemce...ne? |  
 Já nevím Báro, ale opravdu to tak je.. A třeba já vím, že kdybych o ten byt měla teď zájem, stejně si tam zavolám a zeptám se co a jak.. To J by mě určitě neodradilo..

Ale můžeš mít samozřejmě pravdu. Třeba se čeká jen na přiklepnutí hypotéky těm lidem nebo tak..
  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| Bára Host

|  

| 
| 
 |  
| 

| Michal napsal: |  
	  | tak jsem dnes po dlouhé době koukal na stránky CG a vidím, že jsou všechny byty prodané (kromě rezidence) až na dva 1+kk v áčku. Zajímavé, když áčko figurovalo už delší dobu jako vyprodané, co je ale ještě zajímavější: cena, nějakých 60kKč za metr v 2.NP (  ), nekup to... 
       |  
 Mužu říct že se po nabídce malých bytů a nebytovek koukám v realitkách a ty ceny tady nemají nadsazené. Podobně stojí i pidibyty ve vybydlených panelácích a tady je to aspoň v novém. Ceny bytů šly nahoru všeobecně a hlavně těch malých..velkých ani tolik ne. Asi je po nich velká poptávka...
 |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|   |     | 
|  | 
| Bára Host

|  

| 
| 
 |  
| 

| vendy napsala: |  
	  | 

| citace: |  
	  | Proč by to tam psali...vždyť by odradili případné zájemce...ne? |  
 Já nevím Báro, ale opravdu to tak je.. A třeba já vím, že kdybych o ten byt měla teď zájem, stejně si tam zavolám a zeptám se co a jak.. To J by mě určitě neodradilo..

Ale můžeš mít samozřejmě pravdu. Třeba se čeká jen na přiklepnutí hypotéky těm lidem nebo tak..
   |  
 Zkusím tam zavolat Vendy
  ale na další byt CG bych už asi nervy neměla  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|   |     | 
|  | 
|  |