| Autor | Zpráva | 
| nicola Host

Věk: 50

|  | 
|      |      | 
|  | 
| YANEK Podnájemník

Věk: 47

|  

| 
| 
 |  
|  moc by se nenajedli máme jack rusella teriera  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |     | 
|  | 
| nicola Host

|  

| 
| 
 |  
| aaaa, Milo   az raz budeme mat hava, tak to asi bude on... ja som teda mala huskyho, ale to som chodila do skoly a mala som hrooomadu volneho casu...
  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| YANEK Podnájemník

|  

| 
| 
 |  
| 

| nicola napsala: |  
	  | aaaa, Milo   az raz budeme mat hava, tak to asi bude on... ja som teda mala huskyho, ale to som chodila do skoly a mala som hrooomadu volneho casu...
   |  
  no jo to je náš mailo  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |     | 
|  | 
| hany Bezdomovec

|  

| 
| 
 |  
| nema nekdo pudorysy k planovanym domum I a J? |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|  |     | 
|  | 
| jojka Kolemjdoucí

Věk: 52

|  

| 
| 
 |  
| běhat asi budeme kde, protože uliček bude spousta:-))) NZM se rozroste a to značně  )) Přímo na NZM navazuje Park Hostivař s počtem dalších asi 8 domů  )))) |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| Milan V. Administrator

|  

| 
| 
 |  
| 
Je to zase tak trochu off-topic, ale když už jsi na to to narazila, odkud bereš informaci, že to bude "asi 8 domů"?!? Jestli dobře vidím, tak na obrázku "lokality v lokalitě" jsou vyznačené už jen další dva. 
	  | jojka napsala: |  
	  | běhat asi budeme kde, protože uliček bude spousta:-))) NZM se rozroste a to značně  )) Přímo na NZM navazuje Park Hostivař s počtem dalších asi 8 domů  )))) |   |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|  |      | 
|  | 
| jojka Kolemjdoucí

|  

| 
| 
 |  
| 

| Milan V. napsal(a): |  
	  | 
Je to zase tak trochu off-topic, ale když už jsi na to to narazila, odkud bereš informaci, že to bude "asi 8 domů"?!? Jestli dobře vidím, tak na obrázku "lokality v lokalitě" jsou vyznačené už jen další dva. 
	  | běhat asi budeme kde, protože uliček bude spousta:-))) NZM se rozroste a to značně  )) Přímo na NZM navazuje Park Hostivař s počtem dalších asi 8 domů  )))) |    |  
 dnes jsem navštívila CG kvůli návrhu na vklad a kopii, která  mi nestačila na přihlášení k trvalému pobytu a viděla jsem nádhernou zástavbu:-))))) Na NZM navazuhe ihned již zmíněný Park Hostivař s dalšími xx domy:-))))  Překvapilo mě to a tak jsem se zeptala:-)))))
 |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| MKDD File moderator

|  

| 
| 
 |  
| 

| 

| 
	  | běhat asi budeme kde, protože uliček bude spousta:-))) NZM se rozroste a to značně  )) Přímo na NZM navazuje Park Hostivař s počtem dalších asi 8 domů  )))) |    |  
 dnes jsem navštívila CG kvůli návrhu na vklad a kopii, která  mi nestačila na přihlášení k trvalému pobytu a viděla jsem nádhernou zástavbu:-))))) Na NZM navazuhe ihned již zmíněný Park Hostivař s dalšími xx domy:-))))  Překvapilo mě to a tak jsem se zeptala:-)))))
 |  
 Tak zde jsou obrázky nových domů v lokalitě jak NZM tak park Hostivař.
 Lokalita NZM - 7 domů
 Park Hostivař - 4 domy
 |  
| 

| nzm.gif |  
		| Komentář: |  |  
		| Velikost: | 37.14 kB |  
		| Zobrazeno: | 43238 krát |  
		| 

|  

| parkhostivar.gif |  
		| Velikost: | 30.77 kB |  
		| Zobrazeno: | 43238 krát |  
		| 

|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| jojka Kolemjdoucí

|  

| 
| 
 |  
| 

| MKDD napsal: |  
	  | 

| 

| 
 |  
 Lokalita NZM - 7 domů
 Park Hostivař - 4 domy
 |  
 Tak to jsem asi měla vidiny:-)
 |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| MKDD File moderator

|  

| 
| 
 |  
| 

| 

| MKDD napsal: |  
	  | 

| 

| 
 |  
 Lokalita NZM - 7 domů
 Park Hostivař - 4 domy
 |  
 Tak to jsem asi měla vidiny:-)
 |  
 Možná si viděla novější plány, obrázky jsem stáhnul z webu CG
 |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| lenkaii Starousedlík

Věk: 51

|  

| 
| 
 |  
| Třeba CG koupil ty pozemky k Parku Hostivař a bude stavět i tam  To by vysvětlovalo proč začli dělat i ten chodník  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |     | 
|  | 
| magdalena.formanova Kolemjdoucí

Věk: 51

|  

| 
| 
 |  
| Mě hlavně fascinuje, že je to v rámci jedné lokality, ale nazvou to Park Hostivař chtějí tam dát dřevěný okna a lepší výbavu a neskutečně osolí ceny. Nechápu cílovu skupinu kupujících. |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |       | 
|  | 
| dcom Starousedlík

Věk: 55

|  

| 
| 
 |  
| 

| magdalena.formanova napsala: |  
	  | Mě hlavně fascinuje, že je to v rámci jedné lokality, ale nazvou to Park Hostivař chtějí tam dát dřevěný okna a lepší výbavu a neskutečně osolí ceny. Nechápu cílovu skupinu kupujících. |  
 no to bude pro snoby prece
  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |     | 
|  | 
| MUSTANG Domácí

|  

| 
| 
 |  
| a co by delali v byte na sidlisti? Ti uz maji postaveno v Pruhonicich nebo Cernosicich  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|   |     | 
|  | 
| dcom Starousedlík

|  

| 
| 
 |  
| 

| MUSTANG napsal: |  
	  | a co by delali v byte na sidlisti? Ti uz maji postaveno v Pruhonicich nebo Cernosicich   |  
 no treba pro nejaky chudsi snoby
  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |     | 
|  | 
| Gentleman Host

|  

| 
| 
 |  
| Mno, to by mě potom zajímalo, jak toto budou prezentovat, když to nejluxusnější a vysoce nadstandartní máme teď my...  Viděl bych to na kolosální, imperiální a v konečné fázi na galaktické bydlení hodné bohů...  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|  |     | 
|  | 
| dcom Starousedlík

|  

| 
| 
 |  
| 

| Gentleman napsal(a): |  
	  | Mno, to by mě potom zajímalo, jak toto budou prezentovat, když to nejluxusnější a vysoce nadstandartní máme teď my...  Viděl bych to na kolosální, imperiální a v konečné fázi na galaktické bydlení hodné bohů...   |  
 hehehe
  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |     | 
|  | 
| Milan V. Administrator

|  

| 
| 
 |  
| Jsem opravdu moc rád, že v připravované lokalitě RPH budou mít monitorovaná parkovací stání bezpečnostními kamerami, což jsmě měli mít už my ...  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|  |      | 
|  | 
| lusvec Domácí

|  

| 
| 
 |  
| Není důvod k radosti. Řekl bych že jsou na tom úplně stejně a nic nenasvědčuje tomu že tam ty kamery skutečně budou. |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|   |     | 
|  | 
| Banana Domácí

|  

| 
| 
 |  
| 

| Jsem opravdu moc rád, že v připravované lokalitě RPH budou mít monitorovaná parkovací stání bezpečnostními kamerami, což jsmě měli mít už my ...   |  
 To je otazka co z toho nakonec budou mit ve skutecnosti??
    |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|   |     | 
|  | 
| Milan V. Administrator

|  

| 
| 
 |  
| 
Je pravda, že podobné marketingové žvásty předváděli už za našeho podepisování smluv, no a jaká je skutečnost v celé řadě věcí, to už teď víme ... 
	  | lusvec napsal: |  
	  | Není důvod k radosti. Řekl bych že jsou na tom úplně stejně a nic nenasvědčuje tomu že tam ty kamery skutečně budou. |   |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|  |      | 
|  | 
| vladimir Kolemjdoucí

|  

| 
| 
 |  
| Dnes jsem byl v CG pro nějaké papíry a všiml jsem si tam modelu NZM, tak jsem ho párkrát vyfotil... a opravdu se od skutečnosti "trochu" liší  Dokonce je tam vidět i nějaké dětské hřiště, tak jsem si hned vzpomněl na Gretičku  |  
| 

| NZM_model_1.jpg |  
		| Velikost: | 244.83 kB |  
		| Zobrazeno: | 379 krát |  
		| 

|  

| NZM_model_2.jpg |  
		| Velikost: | 286.71 kB |  
		| Zobrazeno: | 386 krát |  
		| 

|  

| NZM_model_3.jpg |  
		| Velikost: | 240.06 kB |  
		| Zobrazeno: | 378 krát |  
		| 

|  

| NZM_model_4.jpg |  
		| Velikost: | 238.32 kB |  
		| Zobrazeno: | 389 krát |  
		| 

|  |  |  |  
|  |  | 
|      |     | 
|  | 
| Banana Domácí

|  

| 
| 
 |  
| tak to vypadat nikdy nebude, skoda. Ale jako reklama dobry...      |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|   |     | 
|  | 
| vladimir Kolemjdoucí

|  

| 
| 
 |  
| Nejvtipnější je ta naše fungující recepce s PCO, kterou máme celý první rok zdarma a která poskytuje nadstandardní služby, jako např. zajišťování neodkladných drobných oprav, objednávání potřebných úklidových, údržbových a řemeslných prací a přijímání případných reklamací klientů. Bez takové nadstandardní recepce bychom snad ani nevěděli, kam tu reklamaci podat...  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |     | 
|  | 
| Suzan Host

Věk: 49

|  

| 
| 
 |  
| Ono vůbec v dnešním Metru je o NZM a RPH spousta marketingových "blábolů"...  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| magrata Kolemjdoucí

Věk: 49

|  

| 
| 
 |  
| To hristatko je fakt super, dle obrazku bude zrejme nekde u budouciho domu K, tak uz aby to meli postavene, abychom si ho s nasimi ratolestmi uzili. |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |     | 
|  | 
| dcom Starousedlík

|  

| 
| 
 |  
| 

| vladimir napsal: |  
	  | Nejvtipnější je ta naše fungující recepce s PCO, kterou máme celý první rok zdarma a která poskytuje nadstandardní služby, jako např. zajišťování neodkladných drobných oprav, objednávání potřebných úklidových, údržbových a řemeslných prací a přijímání případných reklamací klientů. Bez takové nadstandardní recepce bychom snad ani nevěděli, kam tu reklamaci podat...   |  
 jo jo ... lede tak ve snu ... nemůže tohle bejt braný jako klamavá reklama?
  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |     | 
|  | 
| JoHnY Administrator

Věk: 48

|  

| 
| 
 |  
| 

| dcom napsal: |  
	  | 

| Nejvtipnější je ta naše fungující recepce s PCO, kterou máme celý první rok zdarma a která poskytuje nadstandardní služby, jako např. zajišťování neodkladných drobných oprav, objednávání potřebných úklidových, údržbových a řemeslných prací a přijímání případných reklamací klientů. Bez takové nadstandardní recepce bychom snad ani nevěděli, kam tu reklamaci podat...   |  
   |  
 Ta recepcia ma byt v Ecku ked ho dokoncia... V tych istych priestoroch ako v Fku budu tie komercne priestory...

| citace: |  
	  | Kromě této běžné správy bude CENTRAL GROUP zajišťovat pro uživatele bytů řadu bezplatných nadstandardních služeb. Tyto služby budou zajišťovány prostřednictvím recepce s  pultem centralizované ochrany, která bude sídlit v nebytových prostorách objektu E. |  |  
|  |  |  |  
| _________________ JoHnY
 |  | 
|      |       | 
|  | 
| dcom Starousedlík

|  

| 
| 
 |  
| 

| JoHnY napsal: |  
	  | 

| dcom napsal: |  
	  | 

|  
 Ta recepcia ma byt v Ecku ked ho dokoncia... V tych istych priestoroch ako v Fku budu tie komercne priestory...

| citace: |  
	  | Kromě této běžné správy bude CENTRAL GROUP zajišťovat pro uživatele bytů řadu bezplatných nadstandardních služeb. Tyto služby budou zajišťovány prostřednictvím recepce s  pultem centralizované ochrany, která bude sídlit v nebytových prostorách objektu E. |  |  
 no je pravda, že tam maj napsaný bude tak budiž no ... ale stejně to už mělo fungovat s prvním barákem ... takhle to bude nejdřív koncem roku ...
 |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |     | 
|  | 
|  |