Obsah fóra www.novezahradnimesto.net www.novezahradnimesto.netPortál
 Nápověda  •  Hledat  •  Možnosti  •  Kronika  •  Soubory  •  Nové příspěvky  •  Digests  •  Registrace  •  Přihlásit pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Pavel K.
Host
Host

Věk: 33

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 5.7.2006, 02:24  Předmět:  ORGASMY Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Nikdy jsem si nemyslel, že budeme tak dobří sousedé,abychom mohli prožívat vaše orgasmy s Vámi. Díky naši anonymní , ale velmi hlasití sousedé za nevšední zážitky Very Happy
Lev Pohlaví:Muž Králík OfflineOsobní galerie Pavel K.Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Cibi
Moderator
Moderator

Věk: 23

bahamas.gif

PříspěvekZaslal: 5.7.2006, 11:06  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

:-))))

(Zaslal: Dnes v 03:24) :-)))
Beran Pohlaví:Muž Buvol SkrytýOsobní galerie CibiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
dcom
Starousedlík
Starousedlík

Věk: 28

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 5.7.2006, 15:57  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

LOL ...
Rak Pohlaví:Muž Opice OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránky
Pavel K.
Host
Host

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 5.7.2006, 18:41  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Cibi napsal:
Very Happy))

(Zaslal: Dnes v 03:24) Very Happy)

Jooo...napsat jsem to chtěl. Ale tento čas není toho "řevu" , ale dřív jsem na noční neměl čas...Zatím zdarec..
Lev Pohlaví:Muž Králík OfflineOsobní galerie Pavel K.Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
YANEK
Podnájemník
Podnájemník

Věk: 30

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 6.7.2006, 20:02  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Laughing doufám že nebydlíš pod náma Mr. Green
Beran Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie YANEKZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
YANEK
Podnájemník
Podnájemník

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 26.7.2006, 06:24  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

no tak dneska ráno od 1 do 3 fakt báječný východ cečka dotyčná řvala z prominutim jako kráva takhle se mi blbě spí v tom dusnu a ještě poslouchat 3 hodiny tohle te vrchol a kolem 3 už sem z okna co se děje nekoukal sám
Beran Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie YANEKZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
ruprt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

blank.gif

PříspěvekZaslal: 26.7.2006, 10:37  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Mě to vzbudilo a zprvu mě napadlo že snad někoho venku mlátí! vykouknu a sousedů veselo, poté nějaká slečna začala zlostně tleskat a volat bravo. No a tak nějak kolem té třetí hodiny po několikaterém opakování slovního spojení "já už nemůžu ty ku..o" zhasla opona. Tato pozdní premiéra se nesetkala s velkým ohlasem a tak doufám že hlavní aktéři si přečtou těchto pár řádků a show se nebude opakovat. Aspoň si zavřou okno, roubík by taky nebyl od věci a ve vaně se nebudou mlátit jako kapři pri výlovu.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie ruprtZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Míra
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 26.7.2006, 11:53  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie MíraZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
YANEK
Podnájemník
Podnájemník

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 26.7.2006, 12:14  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

jo jo to že už nemůže sem taky slyšel bodet jo po 3 hodinách Laughing
Milan V.
Administrator
Administrator

blank.gif

PříspěvekZaslal: 26.7.2006, 12:24  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

ruprt napsal:
Mě to vzbudilo a zprvu mě napadlo že snad někoho venku mlátí! vykouknu a sousedů veselo, poté nějaká slečna začala zlostně tleskat a volat bravo. No a tak nějak kolem té třetí hodiny po několikaterém opakování slovního spojení "já už nemůžu ty ku..o" zhasla opona. Tato pozdní premiéra se nesetkala s velkým ohlasem a tak doufám že hlavní aktéři si přečtou těchto pár řádků a show se nebude opakovat. Aspoň si zavřou okno, roubík by taky nebyl od věci a ve vaně se nebudou mlátit jako kapři pri výlovu.
Možná by to chtělo zjistit, jestli se nejedná o nějaký S/M salón ... Smile
   OfflineOsobní galerie Milan V.Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Pavel K.
Host
Host

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 27.7.2006, 13:38  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Jooooo....taky jsem si to vychutnal...chodím kolem jedný spát,takže to vypuklo,než jsem usnul...hihi
alkonius
Moderator
Moderator

blank.gif

PříspěvekZaslal: 27.7.2006, 13:56  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Stalo by za to nejak vysilat o obrazovou stopu, ne jen zvukovou :p
Starousedlík
Starousedlík

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 27.7.2006, 14:01  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

alkonius napsal:
Stalo by za to nejak vysilat o obrazovou stopu, ne jen zvukovou :p

hehehe, myslis jako nejakou "SpyWebCam"? ...
Rak Pohlaví:Muž Opice OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránky
alkonius
Moderator
Moderator

blank.gif

PříspěvekZaslal: 27.7.2006, 14:05  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

to ale musime zjistit do jakeho okna si SpyWebCam namirit Very Happy
Host
Host

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 27.7.2006, 14:15  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

dobrej nápad..hihi..lepší než TV...jenže jak by skončili oni, začal by zbytek baráku... Very Happy)
alkonius
Moderator
Moderator

blank.gif

PříspěvekZaslal: 27.7.2006, 14:17  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

horsi nez tv, u TV mas aspon program kdy co bezi, tady musis cekat... chtelo by to tv on demand Smile
Starousedlík
Starousedlík

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 27.7.2006, 17:10  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

alkonius napsal:
horsi nez tv, u TV mas aspon program kdy co bezi, tady musis cekat... chtelo by to tv on demand Smile

Pavel K.
Host
Host

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 29.7.2006, 02:34  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

alkonius napsal:

neboj...nepropásneš to....oni se ozvou..
evikkkk
Host
Host

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 26.8.2006, 08:25  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Zdravim vsechny,nevim zda to nekdo ze spolubydlicich z C-vychod zaregistroval,ale vcera okolo 00:30 do toho nekdo taky pekne busil.To ze rusili nocni klid tim jak se desne hlasite smali,televize poradne nahlas-jeste budis,ale ze budu poslochat nejdrive rev pana,jak kdyby mlel z posledniho a posleze pani( slecnu) jak kdyz ji vrazdi???
Bohuzel nevim o jaky byt se jednalo,ale bydim ve ctvrtem patre,takze je to blizky okruh mych sousedu...
trocha zamysleni se nad tim,ze cely dum nechce poslouchat vase "postelove hratky" neuskodi. Rolling Eyes
 Pohlaví:Žena  OfflineOsobní galerie evikkkkZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Pavel K.
Host
Host

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 27.8.2006, 10:56  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

třeba se smáli pánově výbavě...hihi..Je to docela děs.Mohli by si u toho aspoň zavírat okno.Ještě, že už přijde chladnější počasí.Já byl naštěstí do včerejška pryč,tak jsem to tentokrát prošvihl....Slečna je asi dobrá herečka..... Mr. Green
Milan V.
Administrator
Administrator

blank.gif

PříspěvekZaslal: 27.8.2006, 12:33  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Pave