Obsah fóra www.novezahradnimesto.net www.novezahradnimesto.netPortál
 Nápověda  •  Hledat  •  Možnosti  •  Kronika  •  Soubory  •  Nové příspěvky  •  Digests  •  Registrace  •  Přihlásit pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 5.1.2007, 14:31  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

MUSTANG napsal:
někde to zaznamenané je. Ja dostávám stejné IP už od doby aktivace, nicméně je to negarantovaná hodnota.

možná by se dalo použít tohle - http://www.dyndns.com/services/dns/dyndns/ - jakousi podporu pro to má například i můj router. Ale jsem v tomhle laik, takže je to spíš nápad než ověřené řešení...


... no DynDNS se dá použít, ale ten ti udělá jenom dopřednej záznam ... resp. jenom alias k dopřednýmu záznamu. Pokud chceš mít i reverzní záznam tak to bez pevnýho IPčka nepůjde ... Cool
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
willy
Host
Host



Založen: 7.2.2006
Příspěvky: 102
Bydliště: NZM A

slovakia.gif

PříspěvekZaslal: 5.1.2007, 15:26  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

MUSTANG napsal:

možná by se dalo použít tohle - http://www.dyndns.com/services/dns/dyndns/ - jakousi podporu pro to má například i můj router. Ale jsem v tomhle laik, takže je to spíš nápad než ověřené řešení...

kedze tie ip-cky su viacmenej fixne, tak toto riesenie nie je nutne, vyriesil som to u domain hostingu s pevnym ip. tuto sa ale bavime o reverznom zazname...
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie willyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dolphine
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 41
Založen: 13.12.2005
Příspěvky: 96
Bydliště: NZM B (E2)

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 6.1.2007, 19:27  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

MUSTANG napsal:
někde to zaznamenané je. Ja dostávám stejné IP už od doby aktivace, nicméně je to negarantovaná hodnota.

možná by se dalo použít tohle - http://www.dyndns.com/services/dns/dyndns/ - jakousi podporu pro to má například i můj router. Ale jsem v tomhle laik, takže je to spíš nápad než ověřené řešení...


dyndns funguje ok - asus access pointy se dokonce umi automaticky registrovat v pripade zmeny IP providera (coz se tady sice nedeje, ale teoreticky muze). Nicmene je to omezene domenou (alespon free verze).
Býk Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie dolphineZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Cibi
Moderator
Moderator


Věk: 32
Založen: 2.2.2006
Příspěvky: 518


bahamas.gif

PříspěvekZaslal: 6.1.2007, 19:33  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

takze si pevnou IP platim zbytecne??
Beran Pohlaví:Muž Buvol SkrytýOsobní galerie CibiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
dolphine
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 41
Založen: 13.12.2005
Příspěvky: 96
Bydliště: NZM B (E2)

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 7.1.2007, 16:34  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

To zalezi na tom, kvuli cemu si ji platis. Nektere veci jdou i bez ni, jine taky (ale hure) a jeste jine zas ne.
Býk Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie dolphineZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
RiskyNet
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 41
Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 45
Bydliště: NZM E

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 11.1.2007, 15:03  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

dcom napsal:
RiskyNet napsal:
Mno tak uz bydlime a mel jsem samozrejme i moznost vyzkouset internet. Pro beznou praci je dostacujici (posilani mailu, surfovani), bohuzel chvilkama tak hrozne vyskoci latence na server pragonet, ze me to odpojuje ze serveru (FTP, SVN) popr. pri hrani online her me to odpoji. Latence je bezne asi 3ms, ale obcas skace na 300 i vice. Zatim tedy moc nadseny nejsem.


... heh, tak to je divný ... já jedu od začátku co bydlím bez problémů (až na jeden výpadek) ... no začal bych od první vrstvy ... kabel ... Wink Cool


kabel? co to je ... Wink jedu wifi, az za router v baraku v pohode, dalsi server (nevim z hlavy IP, posledni server pred pragonet.cz ale muzu dopsat pozdeji) kolisa ms ping ... ale je pravda ze ted par dni (*klepe na drevo*) klid
Beran Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie RiskyNetZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 11.1.2007, 15:16  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

RiskyNet napsal:
dcom napsal:
RiskyNet napsal:
Mno tak uz bydlime a mel jsem samozrejme i moznost vyzkouset internet. Pro beznou praci je dostacujici (posilani mailu, surfovani), bohuzel chvilkama tak hrozne vyskoci latence na server pragonet, ze me to odpojuje ze serveru (FTP, SVN) popr. pri hrani online her me to odpoji. Latence je bezne asi 3ms, ale obcas skace na 300 i vice. Zatim tedy moc nadseny nejsem.


... heh, tak to je divný ... já jedu od začátku co bydlím bez problémů (až na jeden výpadek) ... no začal bych od první vrstvy ... kabel ... Wink Cool


kabel? co to je ... Wink jedu wifi, az za router v baraku v pohode, dalsi server (nevim z hlavy IP, posledni server pred pragonet.cz ale muzu dopsat pozdeji) kolisa ms ping ... ale je pravda ze ted par dni (*klepe na drevo*) klid


... no wifi je sice hezký, ale co patch-cord kterým máš připojenej router do zásuvky? Wink Cool
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
RiskyNet
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 41
Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 45
Bydliště: NZM E

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 11.1.2007, 15:19  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

dcom napsal:
RiskyNet napsal:
dcom napsal:
RiskyNet napsal:
Mno tak uz bydlime a mel jsem samozrejme i moznost vyzkouset internet. Pro beznou praci je dostacujici (posilani mailu, surfovani), bohuzel chvilkama tak hrozne vyskoci latence na server pragonet, ze me to odpojuje ze serveru (FTP, SVN) popr. pri hrani online her me to odpoji. Latence je bezne asi 3ms, ale obcas skace na 300 i vice. Zatim tedy moc nadseny nejsem.


... heh, tak to je divný ... já jedu od začátku co bydlím bez problémů (až na jeden výpadek) ... no začal bych od první vrstvy ... kabel ... Wink Cool


kabel? co to je ... Wink jedu wifi, az za router v baraku v pohode, dalsi server (nevim z hlavy IP, posledni server pred pragonet.cz ale muzu dopsat pozdeji) kolisa ms ping ... ale je pravda ze ted par dni (*klepe na drevo*) klid


... no wifi je sice hezký, ale co patch-cord kterým máš připojenej router do zásuvky? Wink Cool


jenze se ta prodleva projevuje az na tom serveru u pragonetu... logicky by se mela projevovat uz drive pripadne hned za mym routerem ne?
Beran Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie RiskyNetZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 11.1.2007, 15:20  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

RiskyNet napsal:
dcom napsal:
RiskyNet napsal:
dcom napsal:
RiskyNet napsal:
Mno tak uz bydlime a mel jsem samozrejme i moznost vyzkouset internet. Pro beznou praci je dostacujici (posilani mailu, surfovani), bohuzel chvilkama tak hrozne vyskoci latence na server pragonet, ze me to odpojuje ze serveru (FTP, SVN) popr. pri hrani online her me to odpoji. Latence je bezne asi 3ms, ale obcas skace na 300 i vice. Zatim tedy moc nadseny nejsem.


... heh, tak to je divný ... já jedu od začátku co bydlím bez problémů (až na jeden výpadek) ... no začal bych od první vrstvy ... kabel ... Wink Cool


kabel? co to je ... Wink jedu wifi, az za router v baraku v pohode, dalsi server (nevim z hlavy IP, posledni server pred pragonet.cz ale muzu dopsat pozdeji) kolisa ms ping ... ale je pravda ze ted par dni (*klepe na drevo*) klid


... no wifi je sice hezký, ale co patch-cord kterým máš připojenej router do zásuvky? Wink Cool


jenze se ta prodleva projevuje az na tom serveru u pragonetu... logicky by se mela projevovat uz drive pripadne hned za mym routerem ne?


... no asi jo ... hoď sem pak kdyžtak trace ... Wink Cool
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 21.2.2007, 12:21  Předmět:  Portál Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Koukám, že T-Systems zase obživnul tak hned otázka na něj - kdy už konečně spravíte ten portál? Grafy nejedou vůbec a statistiky se doplňujou s velkým zpožděním ... takhle je to už od prosince ... Rolling Eyes
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
alkonius
Moderator
Moderator



Založen: 1.3.2006
Příspěvky: 955
Bydliště: NZM - B

blank.gif

PříspěvekZaslal: 21.2.2007, 15:05  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

bud rad, nejsou limity Smile
_________________
http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie alkoniusZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyMSN MessengerICQ
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 21.2.2007, 15:09  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

alkonius napsal:
bud rad, nejsou limity Smile


hehe ... to jo, ale stejně by si to mohli spravit ... Wink Cool
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Cibi
Moderator
Moderator


Věk: 32
Založen: 2.2.2006
Příspěvky: 518


bahamas.gif

PříspěvekZaslal: 21.2.2007, 15:28  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

dcom napsal:
alkonius napsal:
bud rad, nejsou limity Smile


hehe ... to jo, ale stejně by si to mohli spravit ... Wink Cool

ja jsem se soucasnym stavem spokojen
Beran Pohlaví:Muž Buvol SkrytýOsobní galerie CibiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 21.2.2007, 16:41  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Nebojte sa, len co sa nastahujem ja, tak limity hned budu, a dvakrat nizsie Very Happy
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
alkonius
Moderator
Moderator



Založen: 1.3.2006
Příspěvky: 955
Bydliště: NZM - B

blank.gif

PříspěvekZaslal: 21.2.2007, 19:08  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

JoHnY napsal:
Nebojte sa, len co sa nastahujem ja, tak limity hned budu, a dvakrat nizsie Very Happy


snad jen pro vas dum
_________________
http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie alkoniusZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyMSN MessengerICQ
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 21.2.2007, 21:40  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

alkonius napsal:
JoHnY napsal:
Nebojte sa, len co sa nastahujem ja, tak limity hned budu, a dvakrat nizsie Very Happy


snad jen pro vas dum


hehe ...
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 22.2.2007, 00:48  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

alkonius napsal:
JoHnY napsal:
Nebojte sa, len co sa nastahujem ja, tak limity hned budu, a dvakrat nizsie Very Happy


snad jen pro vas dum


mozno ze len pre moj byt
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 22.2.2007, 10:53  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

JoHnY napsal:
alkonius napsal:
JoHnY napsal:
Nebojte sa, len co sa nastahujem ja, tak limity hned budu, a dvakrat nizsie Very Happy


snad jen pro vas dum


mozno ze len pre moj byt


tak, tak... Confused

Jinak, jak už jsem psal někdy na začátku, s případnými výpadky a tech. problémy se obracejte rovnou na Kontaktní centrum, odpověď je pak rychlejší. Ohledně portálu se zeptám.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Martin
Host
Host


Věk: 38
Založen: 10.1.2006
Příspěvky: 162
Bydliště: NZM C

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 26.2.2007, 14:03  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Už někdo z Vás přešvihnul limit a byla mu rychlost internetu snížena ?

Máte někdo 100Mb/s ? Jak to fachá ?
Ryby Pohlaví:Muž Koza OfflineOsobní galerie MartinZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Cibi
Moderator
Moderator


Věk: 32
Založen: 2.2.2006
Příspěvky: 518


bahamas.gif

PříspěvekZaslal: 26.2.2007, 14:14  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

ja mam 10 mbit a kazdy mesic to presvihavam o desitky GB a vsechno v pohode, zadne snizovani rychlosti..

asi jsem VIP


Naposledy upravil Cibi dne 26.2.2007, 15:11, celkově upraveno 1 krát.
Beran Pohlaví:Muž Buvol SkrytýOsobní galerie CibiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 26.2.2007, 14:46  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Cibi napsal:
ja mam 10 mbit a kazdy mesic to prosvihavam o desitky GB a vsechno v pohode, zadne snizovani rychlosti..

asi jsem VIP


hehe ... no ja mam taky 10 Mbit a zatim jsem pretah jednou asi o 2 Giga a v pohode ... jinak jsem ted koukal na portal a uz to je opraveny Wink Cool
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
kolysta
Master moderator
Master moderator


Věk: 43
Založen: 28.11.2006
Příspěvky: 1304


blank.gif

PříspěvekZaslal: 15.3.2007, 14:00  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Zdravim,
mam dotaz:

vzhledem k tomu, ze O2 zvedne rychlosti a dat. limity a UPC se chysta dat.limity zrusit uplne, chysta neco v podobnem duchu i nas "domaci" provider, tedy T-Systems?
Střelec Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie kolystaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 15.3.2007, 18:05  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

kolysta napsal:
Zdravim,
mam dotaz:

vzhledem k tomu, ze O2 zvedne rychlosti a dat. limity a UPC se chysta dat.limity zrusit uplne, chysta neco v podobnem duchu i nas "domaci" provider, tedy T-Systems?


... jo 10 mbitu by docela slušelo aspoň 100 GB ... Wink Cool Very Happy
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Tomandl16
Host
Host



Založen: 26.7.2006
Příspěvky: 104
Bydliště: NZM C-zapad

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 16.3.2007, 23:47  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Mam 1Mb/s a mam pocit ze sem to musel pretahnout uz stokrat. Myslim ze to jede furt stejne!! T-Systems Rulezzz
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie Tomandl16Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuMSN MessengerICQ
ruprt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 1.4.2006
Příspěvky: 19
Bydliště: zatím nevím

blank.gif

PříspěvekZaslal: 18.3.2007, 07:00  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Ahoj přihodil se mi zvláštné problém, trochu z jiného soudku. Kdyby jste někdo věděl tak poradte, předem sěkuji.......Mám nainstalované tři prohlížeče z toho mi ted funguje pouze Mozilla, IE a Opera přestali z ničeho nic fungovat. Objeví se vždy tato divná hláška: The requested URL could not be retrieved,,The following problem was encountered: Unable to determine IP address from host name for unknown server name,,, This means that: Rhe cache not able to resolve the hostname presented in the URL. Check if the adress is correct......Fakt divný. Když spustím prohlížeče načte se mi vždy domovská strámka( google)...Zkusil jsem ad-ware, nod32 jestli jsem nechytil nějaký bordel někde, ale nic. Vůbec nevím co to. Stalo se to z ničeho nic, ale to tak vždy bývá, kdyby jste měl někdo nějaký nápad tak poradte, já nad tím laboruju až asi hodinu
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie ruprtZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
ruprt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 1.4.2006
Příspěvky: 19
Bydliště: zatím nevím

blank.gif

PříspěvekZaslal: 18.3.2007, 08:13  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Už to mám total demence!!! předevčírem jsem zkoušel nějaký ip changer, nastavil mi proxy server, proč mě to jen nenapadlo dřív
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie ruprtZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
svata
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 41
Založen: 15.2.2006
Příspěvky: 11
Bydliště: Nové Zahradní Město, Praha10

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 21.3.2007, 11:20  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

dcom napsal:
kolysta napsal:
Zdravim,
mam dotaz:

vzhledem k tomu, ze O2 zvedne rychlosti a dat. limity a UPC se chysta dat.limity zrusit uplne, chysta neco v podobnem duchu i nas "domaci" provider, tedy T-Systems?


... jo 10 mbitu by docela slušelo aspoň 100 GB ... Wink Cool Very Happy



Ahoj,

obracím se na Vás s prosbou o informaci, jestli náhodou nemáte někdo zájem o poskytování služeb (O2TV, Internet, event. telefon) od společnosti O2. Já osobně mám zájem o zřízení uvedených služeb pro vlastní potřebu - hlavně z pracovních důvodů a taky aktuální poměr cena/výkon je myslím docela zajímavý - hlavně O2TV. Obsah sluzby je mnohem zajimavejsi nez Pragonet (TV archiv, videopujcovna, .....)
Vzhledem k tomu, že v současné době má díky dohodě s Central Groupem v našem domě monopol T-Systems Pragonet - nic je nenutí a nebude nutit ke zkvalitnovani sluzeb a snizovani cen, bylo by myslim dobre privest do nasi lokality konkurenci. Pokud se najde v nasi lokalite ještě pár dalších, kteří budou mít zájem o služby O2, jsem schopen zalobovat při dokončení přípojky - ta je prakticky hotová, chybí jen potvrzení zájmu ze strany majitelů aby O2 zainvestovalo dokonceni pripojky i za situace monopolu T-Systems.

Díky za Vaše názory
Svaťa
Blíženci Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie svataZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
malina
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 66
Založen: 20.2.2006
Příspěvky: 369
Bydliště: NZM B

blank.gif

PříspěvekZaslal: 21.3.2007, 12:32  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Já už jsem před rokem chtěla pevnou a internet přes tehdy č.telecom a bylo mi řečeno, že techniky do domu nepustí a jediná možnost je rádiová pevná linka. Takže po mnoha žádostech a dotazech mám nakonec internet od Pragonetu a pevnou linku přes radiovou stanici O2, což mi žere další zbytečné watty elektřiny, jako by nestačilo DVD,PC a budíky. Už mi toho svítí v bytě přes noc docela dost. Konkurence by se hodila.
Ryby Pohlaví:Žena Králík SkrytýOsobní galerie malinaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 22.3.2007, 23:38  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

svata napsal:
dcom napsal:
kolysta napsal:
Zdravim,
mam dotaz:

vzhledem k tomu, ze O2 zvedne rychlosti a dat. limity a UPC se chysta dat.limity zrusit uplne, chysta neco v podobnem duchu i nas "domaci" provider, tedy T-Systems?


... jo 10 mbitu by docela slušelo aspoň 100 GB ... Wink Cool Very Happy



Ahoj,

obracím se na Vás s prosbou o informaci, jestli náhodou nemáte někdo zájem o poskytování služeb (O2TV, Internet, event. telefon) od společnosti O2. Já osobně mám zájem o zřízení uvedených služeb pro vlastní potřebu - hlavně z pracovních důvodů a taky aktuální poměr cena/výkon je myslím docela zajímavý - hlavně O2TV. Obsah sluzby je mnohem zajimavejsi nez Pragonet (TV archiv, videopujcovna, .....)
Vzhledem k tomu, že v současné době má díky dohodě s Central Groupem v našem domě monopol T-Systems Pragonet - nic je nenutí a nebude nutit ke zkvalitnovani sluzeb a snizovani cen, bylo by myslim dobre privest do nasi lokality konkurenci. Pokud se najde v nasi lokalite ještě pár dalších, kteří budou mít zájem o služby O2, jsem schopen zalobovat při dokončení přípojky - ta je prakticky hotová, chybí jen potvrzení zájmu ze strany majitelů aby O2 zainvestovalo dokonceni pripojky i za situace monopolu T-Systems.

Díky za Vaše názory
Svaťa


No už jsem to tady psal x-krát, ale napíšu to ještě jednou ... pochopte, že měděná dvoulinka nikdy nebude lepší než optika (viz. třeba pingy - zkuste si schválně ping na seznam - 2 - 3 ms ... takovýhle pingy rozhodně na ADSLku nejsou, resp. u žádnýho jinýho typu připojení než u optiky - bavíme se samozřejmě o WANce) a navíc ten telekoumáckej FUP je dost na ... o cenách nemluvě a poměr cena/výkon teda rozhodně u O2 zajímavější není (zatím jsem nenarazil na jinýho providera, kterej by mi dal 10 megabit na optice za osm stovek) ... jinak mě televize nezajímá, takže neřeším (maximálně si občas streamuju multicastem, když je dobrej film) ... ale zase z technologickýho hlediska bude mnohem kvalitnější po optice než po dvoudrátu ... No a co se týče telekoumáků tak ty rozhodně do baráku nepouštět ... ty jejich prasácký rozvody a lištování ... no škoda mluvit (věřte mi, vím o čem mluvím), i když zase na druhou stranu to není jenom u bublinovýho telekomunisty, ale i u kabelovek. Každopádně teďka jsou všechny slaboproudý rozvody ve zdech no a jestli chcete mít rozvrtanej barák a natahaný lišty po chodbách prosim ... ale každopádně jestli se bude hlasovat na shromáždění SVJ jestli pustit do baráku bublinu, tak já budu hlasovat rozhodně proti.

No co říct na závěr ... nikomu nic nenutím, ani nejsem zaměstnanec T-S či jiného providera ... ty máš svůj názor, tak tohle je můj.
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
MKDD
File moderator
File moderator


Věk: 42
Založen: 13.3.2006
Příspěvky: 916
Bydliště: NZM A

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 23.3.2007, 08:42  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

dcom napsal:
svata napsal:
dcom napsal:
kolysta napsal:
Zdravim,
mam dotaz:

vzhledem k tomu, ze O2 zvedne rychlosti a dat. limity a UPC se chysta dat.limity zrusit uplne, chysta neco v podobnem duchu i nas "domaci" provider, tedy T-Systems?


... jo 10 mbitu by docela slušelo aspoň 100 GB ... Wink Cool Very Happy



Ahoj,

obracím se na Vás s prosbou o informaci, jestli náhodou nemáte někdo zájem o poskytování služeb (O2TV, Internet, event. telefon) od společnosti O2. Já osobně mám zájem o zřízení uvedených služeb pro vlastní potřebu - hlavně z pracovních důvodů a taky aktuální poměr cena/výkon je myslím docela zajímavý - hlavně O2TV. Obsah sluzby je mnohem zajimavejsi nez Pragonet (TV archiv, videopujcovna, .....)
Vzhledem k tomu, že v současné době má díky dohodě s Central Groupem v našem domě monopol T-Systems Pragonet - nic je nenutí a nebude nutit ke zkvalitnovani sluzeb a snizovani cen, bylo by myslim dobre privest do nasi lokality konkurenci. Pokud se najde v nasi lokalite ještě pár dalších, kteří budou mít zájem o služby O2, jsem schopen zalobovat při dokončení přípojky - ta je prakticky hotová, chybí jen potvrzení zájmu ze strany majitelů aby O2 zainvestovalo dokonceni pripojky i za situace monopolu T-Systems.

Díky za Vaše názory
Svaťa


No už jsem to tady psal x-krát, ale napíšu to ještě jednou ... pochopte, že měděná dvoulinka nikdy nebude lepší než optika (viz. třeba pingy - zkuste si schválně ping na seznam - 2 - 3 ms ... takovýhle pingy rozhodně na ADSLku nejsou, resp. u žádnýho jinýho typu připojení než u optiky - bavíme se samozřejmě o WANce) a navíc ten telekoumáckej FUP je dost na ... o cenách nemluvě a poměr cena/výkon teda rozhodně u O2 zajímavější není (zatím jsem nenarazil na jinýho providera, kterej by mi dal 10 megabit na optice za osm stovek) ... jinak mě televize nezajímá, takže neřeším (maximálně si občas streamuju multicastem, když je dobrej film) ... ale zase z technologickýho hlediska bude mnohem kvalitnější po optice než po dvoudrátu ... No a co se týče telekoumáků tak ty rozhodně do baráku nepouštět ... ty jejich prasácký rozvody a lištování ... no škoda mluvit (věřte mi, vím o čem mluvím), i když zase na druhou stranu to není jenom u bublinovýho telekomunisty, ale i u kabelovek. Každopádně teďka jsou všechny slaboproudý rozvody ve zdech no a jestli chcete mít rozvrtanej barák a natahaný lišty po chodbách prosim ... ale každopádně jestli se bude hlasovat na shromáždění SVJ jestli pustit do baráku bublinu, tak já budu hlasovat rozhodně proti.

No co říct na závěr ... nikomu nic nenutím, ani nejsem zaměstnanec T-S či jiného providera ... ty máš svůj názor, tak tohle je můj.


Pouze poznámka k připojení O2 nebude potřeba žádné stavební práce, pouze se natáhnou kabely v podzemních garážích, které se dají do žlabů a propojí všechyn rozvodové skříně. O2 by se napojila do stavajícho slaboproudého rozvodu.
_________________
Mirek
Blíženci Pohlaví:Muž Králík OfflineOsobní galerie MKDDZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Časy uváděny v GMT + 1 hodina

CrackerTracker © 2004 - 2017 CBACK.de
Powered by phpBB2