Obsah fóra www.novezahradnimesto.net www.novezahradnimesto.netPortál
 Nápověda  •  Hledat  •  Možnosti  •  Kronika  •  Soubory  •  Nové příspěvky  •  Digests  •  Registrace  •  Přihlásit pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 10.8.2007, 09:57  Předmět:  Průzkum spokojenosti s našimi službami na NZM Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Zdravím,

v současné době probíhá průzkum spokojenosti s našimi službami, poskytovanými na NZM - Internet, telefon a kabelová TV. Jedná se o poměrně sofistikovaný průzkum, dělaný profi agenturou TNS AISA, z kterého bychom rádi vycházeli pro plánování rozvoje služeb pro další období. Byli bychom proto rádi, kdybyste se zapojili.

Jak se zúčastnit? Jednoduše - každý náš zákazník dostane / dostal do mailu, který uvedl při zřízení služby, e-mail s www adresou na on-line formulář s dotazníkem, který se vyplní. To je vše.

Průzkum navazuje na podobný průzkum dělaný loni touhle dobou, takže se sice může zdát stejný (on i z části stejný je), ale jde jednak o to porovnat data a také zjistit co a jak se oproti loňsku změnilo.

Takže máte-li nějaké postřehy ohledně našich služeb, hlavě co zlepšit, neváhejte se s nimi o ně s námi podělit
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Sueneé
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 3.10.2007
Příspěvky: 50
Bydliště: Mattioliho 3274

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 3.10.2007, 01:14  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Zlepšete zákaznickou podporu. Stávající osazenstvo CC je naprosto nekompetentní, aneb všechno je obrovský problém...
_________________
Sueneé
Člen výboru Společenství vlastníků Park Hostivař Mattioliho 3274
www.svph.cz
 Pohlaví:Muž  SkrytýOsobní galerie SueneéZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
kolysta
Master moderator
Master moderator


Věk: 42
Založen: 28.11.2006
Příspěvky: 1304


blank.gif

PříspěvekZaslal: 3.10.2007, 09:08  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

ja tedy nevim jak kdo, ale ja zadny mail nedostal...
Střelec Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie kolystaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 3.10.2007, 11:58  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

kolysta napsal:
ja tedy nevim jak kdo, ale ja zadny mail nedostal...


... asi si zlobil, já ho dostal ... Wink Wink Wink Cool Wink
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 3.10.2007, 14:17  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

ja som este nedostal ani internet Very Happy
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
mabarcz
Host
Host


Věk: 41
Založen: 6.6.2007
Příspěvky: 214


blank.gif

PříspěvekZaslal: 3.10.2007, 14:50  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Ja si tedy nemuzu stezovat. Napichl jsem si zkusebni internet, ale 1 mb je mi proste malo, tak jsem hned odeslal podepsanou smlouvu na 10 mb. Nasledne na to mi dvakrat volali z T-Systemu a ptali se me, zda to opravdu tak chci, ze mam na tri tydny zkusebni provoz zdarma. A v pondeli uz jsem mel v mailu odkaz na osobni certifikat.
Panna Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie mabarczZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 3.10.2007, 15:12  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

kolysta napsal:
ja tedy nevim jak kdo, ale ja zadny mail nedostal...


To je divné, protože mail šel na všechny kdo mají službu. Možná již nefunkční mail nebo to došlo do spamu... a nebo to opravdu nedošlo...
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 3.10.2007, 15:13  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

mabarcz napsal:
Ja si tedy nemuzu stezovat. Napichl jsem si zkusebni internet, ale 1 mb je mi proste malo, tak jsem hned odeslal podepsanou smlouvu na 10 mb. Nasledne na to mi dvakrat volali z T-Systemu a ptali se me, zda to opravdu tak chci, ze mam na tri tydny zkusebni provoz zdarma. A v pondeli uz jsem mel v mailu odkaz na osobni certifikat.


Je fakt, že takové chování je muselo překvapit (že někdo odmítne něco zadarmo:-)
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 3.10.2007, 16:56  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:
mabarcz napsal:
Ja si tedy nemuzu stezovat. Napichl jsem si zkusebni internet, ale 1 mb je mi proste malo, tak jsem hned odeslal podepsanou smlouvu na 10 mb. Nasledne na to mi dvakrat volali z T-Systemu a ptali se me, zda to opravdu tak chci, ze mam na tri tydny zkusebni provoz zdarma. A v pondeli uz jsem mel v mailu odkaz na osobni certifikat.


Je fakt, že takové chování je muselo překvapit (že někdo odmítne něco zadarmo:-)


hehe no u mna to zrejme bude rovnako lebo cez tu linku potrebujem pracovat a 1 Mbit mi nestaci, tych par stovak ma uz nezabije
a inac aky osobny certifikat? to ako funguje, naco je certifikat?
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
mabarcz
Host
Host


Věk: 41
Založen: 6.6.2007
Příspěvky: 214


blank.gif

PříspěvekZaslal: 3.10.2007, 18:17  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Dokonce dva certifikaty. Jeden je osobni ssl certifikat, ale jeho instalaci musi predchazet jeste instalace certifikatu autority portalu T-Systems. Vyzvednes je a naistalujes. Proc tomu tak je, nedokazu odpovedet. Podle me je ten osobni certifikat jen na nalogovani se do zakaznickeho webportalu a pri elektronicky komunikaci s T-Systems. Jeste jsem je ani nevyzvedaval, jsem ted v Nemecku, tak to udelam az budu zase v Praze.
Panna Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie mabarczZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 3.10.2007, 19:01  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

aha. no dufam ze to funguje aj vo firefoxe pod linuxom
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
lusvec
Domácí
Domácí



Založen: 27.5.2005
Příspěvky: 942
Bydliště: Záběhlice A

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 3.10.2007, 22:22  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Asi jo. Já jsem certifikáty sice dostal ale ještě nepotřeboval a tedy ani neinstaloval.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie lusvecZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
mabarcz
Host
Host


Věk: 41
Založen: 6.6.2007
Příspěvky: 214


blank.gif

PříspěvekZaslal: 3.10.2007, 22:35  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Tak pak nechapu k cemu je vubec potrebuju. Ten osobni certifikat, ok... ale ten dalsi, jehoz instalace ma predchazet tomu osobnimu...
Panna Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie mabarczZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
lusvec
Domácí
Domácí



Založen: 27.5.2005
Příspěvky: 942
Bydliště: Záběhlice A

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 4.10.2007, 09:03  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Slouží to k přístupu na jakýsi DT portál, no a já ho ještě nepotřeboval.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie lusvecZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 4.10.2007, 12:51  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

lusvec napsal:
Slouží to k přístupu na jakýsi DT portál, no a já ho ještě nepotřeboval.


... no zato já tam lezu každej den, abych viděl jakej traffic mi dělá server ... Wink

... jsou tam přehledný statistiky up/down po hodinách a dokonce i grafy vytížení konkrétního ifacu na access switchi ... Wink Cool
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 4.10.2007, 12:53  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

lusvec napsal:
Slouží to k přístupu na jakýsi DT portál, no a já ho ještě nepotřeboval.


Ano, je to pro vstup na Portál; jsou tam mj. nějaké statistiky provozu tuším.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 4.10.2007, 13:09  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

mabarcz napsal:
Tak pak nechapu k cemu je vubec potrebuju. Ten osobni certifikat, ok... ale ten dalsi, jehoz instalace ma predchazet tomu osobnimu...


... to už je záležitost vydávání certifikátů obecně, např. i když si necháš udělat certifikát od pošty tak si budeš muset nainstalovat jejich rootovský certifikáty, aby ten certifikát byl validní ...
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
QWER
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 25.7.2006
Příspěvky: 99


blank.gif

PříspěvekZaslal: 4.10.2007, 22:29  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:
mabarcz napsal:
Ja si tedy nemuzu stezovat. Napichl jsem si zkusebni internet, ale 1 mb je mi proste malo, tak jsem hned odeslal podepsanou smlouvu na 10 mb. Nasledne na to mi dvakrat volali z T-Systemu a ptali se me, zda to opravdu tak chci, ze mam na tri tydny zkusebni provoz zdarma. A v pondeli uz jsem mel v mailu odkaz na osobni certifikat.


Je fakt, že takové chování je muselo překvapit (že někdo odmítne něco zadarmo:-)


Taky jsem nechtěl zkušební provoz a bylo mi řečeno ,že to jinak nejde..
ale tak už je to dávno
ale bylo to pro mě hrozny na jednom mega..

jinak ja emajl dostal
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie QWERZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Sueneé
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 3.10.2007
Příspěvky: 50
Bydliště: Mattioliho 3274

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 7.10.2007, 20:57  Předmět:  Zkušenost T-Systems Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

lusvec napsal:
Asi jo. Já jsem certifikáty sice dostal ale ještě nepotřeboval a tedy ani neinstaloval.

Za 1,5 roku fungování připojení jsem též certifikaty nevyužil. Jejich smysl chápu pouze v tom, že usnadňují komunikaci mezi T-Systems v elektronické podobě.

Nicméně, když je problém, tak stejně volám na tlf. a nebo posílám email. Výsledky jsou takové jaké jsou - psal jsem na začátku.

T-Systems mi opakovaně omezili používání připojení do internetu tím, že špatne nakonfigurovali jejich CISCO switch, který jaksi měl pocit, že nutně potřebuji multicasty od T-Systems IPTV. Tedy posílal packety naslepo a tím zahlcoval moji linku.

Po lítem boji a slovních přestřelkách ve stylu: "kdo tomu rozumí víc" mne zbavili alespoň těch multicast. Před týdnem jsem jim psal zase, že mi stále ale posílají infocast od IPTV, a že tím mne neustále zásobují packety, o které opravdu nestojím.

Odbyli mne s tím, že filtrování packetů není v nabídce služeb a zbohem a šáteček.

Takže můj router neustále oznamuje, že mi kdosi každých 30sekund posílá jakési info. A packety chodí a log se plní...

Shodou okolností pracuji u firmy, kde taky provozujeme IPTV. Jsem správcem aplikační vrstvy IPTV, takže pro mne bylo velmi snadé se doptat jak systémoví administrátoři mají ošetřenou tuto chybu. Byl jsem ujištěn, že je jde o triviální záležitost v nastavení právě CISCO switchů, a že tyto nešvary máje důsledně ošetřené. T-Systems můžete hučet do palice od rána do večera a ještě na vás budou sprostí. To že jim člověk ukazuje na chyby v konfiguraci a dle slov i jedno T-Systems admina "bezpečnostní díry", za to vás nepochválí. Ještě vám vyčtou, že máte určitě něco špatně na vašem zařízení, že oni jsou svatí.

Ne fakt nesetkal jsem se s příliš velkým pochopením.

Svého času jsem byl připojen přes WIFI u firmy, kde přístup k zákazníkovy byl o 100% jiný. Ať se dělo cokoliv, vždy byli velice ochotní řešit, i když se třeba ve finále ukázalo, že chyba nebyla jednoznačně na jejich straně (nejsem neomylný). Přijeli vyměnili, vyzkoušeli, poradili, nic za to nechtěli. U T-S. vám v zápalu boje začnou předhazovat zákaznickou smlouvu.

Toto jednání přičítám tomu, že většina managementu Customer Care tvoří proškolené dámy, které řeší problémy nikoliv z pozice znalostí problematiky, ale z pozice naučených postupů - tedy velmi tupě.

Nemám nic proti ženám za počítačem Wink, ale přeci jen, pokud mám dělat odbronou práci, měl bych jí rozumět.
_________________
Sueneé
Člen výboru Společenství vlastníků Park Hostivař Mattioliho 3274
www.svph.cz
 Pohlaví:Muž  SkrytýOsobní galerie SueneéZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 9.10.2007, 10:45  Předmět:  Re: Zkušenost T-Systems Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Sueneé napsal:
lusvec napsal:
Asi jo. Já jsem certifikáty sice dostal ale ještě nepotřeboval a tedy ani neinstaloval.

Za 1,5 roku fungování připojení jsem též certifikaty nevyužil. Jejich smysl chápu pouze v tom, že usnadňují komunikaci mezi T-Systems v elektronické podobě.

Nicméně, když je problém, tak stejně volám na tlf. a nebo posílám email. Výsledky jsou takové jaké jsou - psal jsem na začátku.

T-Systems mi opakovaně omezili používání připojení do internetu tím, že špatne nakonfigurovali jejich CISCO switch, který jaksi měl pocit, že nutně potřebuji multicasty od T-Systems IPTV. Tedy posílal packety naslepo a tím zahlcoval moji linku.

Po lítem boji a slovních přestřelkách ve stylu: "kdo tomu rozumí víc" mne zbavili alespoň těch multicast. Před týdnem jsem jim psal zase, že mi stále ale posílají infocast od IPTV, a že tím mne neustále zásobují packety, o které opravdu nestojím.

Odbyli mne s tím, že filtrování packetů není v nabídce služeb a zbohem a šáteček.

Takže můj router neustále oznamuje, že mi kdosi každých 30sekund posílá jakési info. A packety chodí a log se plní...

Shodou okolností pracuji u firmy, kde taky provozujeme IPTV. Jsem správcem aplikační vrstvy IPTV, takže pro mne bylo velmi snadé se doptat jak systémoví administrátoři mají ošetřenou tuto chybu. Byl jsem ujištěn, že je jde o triviální záležitost v nastavení právě CISCO switchů, a že tyto nešvary máje důsledně ošetřené. T-Systems můžete hučet do palice od rána do večera a ještě na vás budou sprostí. To že jim člověk ukazuje na chyby v konfiguraci a dle slov i jedno T-Systems admina "bezpečnostní díry", za to vás nepochválí. Ještě vám vyčtou, že máte určitě něco špatně na vašem zařízení, že oni jsou svatí.

Ne fakt nesetkal jsem se s příliš velkým pochopením.

Svého času jsem byl připojen přes WIFI u firmy, kde přístup k zákazníkovy byl o 100% jiný. Ať se dělo cokoliv, vždy byli velice ochotní řešit, i když se třeba ve finále ukázalo, že chyba nebyla jednoznačně na jejich straně (nejsem neomylný). Přijeli vyměnili, vyzkoušeli, poradili, nic za to nechtěli. U T-S. vám v zápalu boje začnou předhazovat zákaznickou smlouvu.

Toto jednání přičítám tomu, že většina managementu Customer Care tvoří proškolené dámy, které řeší problémy nikoliv z pozice znalostí problematiky, ale z pozice naučených postupů - tedy velmi tupě.

Nemám nic proti ženám za počítačem Wink, ale přeci jen, pokud mám dělat odbronou práci, měl bych jí rozumět.
¨

Zravím,

náměty na zlepšení nebo i info o problémech (nikdo nejsme neomylní) pochopitelně bereme a pokud narazíte na člověka, který zrovna nemá vůli to z nejrůznějších důvodů řešit, nenechte se tím odradit Jen na ně musíte pomalu a nedat jim hned znát, že toho víte více...

Na druhou stranu, pokud pracujete v telekomunikacíh, víte jak to v nich chodí - žádná trochu větší firma není s to obsluhovat zákazníky jak píšete. Vlastně tedy ano, ale pak se kolem 1 zákazníka musí trvale točit 2-3 lidi a ty se musí zaplatit z ceny služby, kterou mu poskytuje.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Sueneé
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 3.10.2007
Příspěvky: 50
Bydliště: Mattioliho 3274

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 10.10.2007, 08:42  Předmět:  Re: Zkušenost T-Systems Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:
náměty na zlepšení nebo i info o problémech (nikdo nejsme neomylní) pochopitelně bereme a pokud narazíte na člověka,

Paní/slečna Blažková (a nejen ona) je na to expert. odpovídá na věci, na které se jí nikdo neptá. A když už neví, co se mnou, vytáhne citace ze smlouvy.

T-Systems napsal:
který zrovna nemá vůli to z nejrůznějších důvodů řešit, nenechte se tím odradit

Budu zvažovat při přestěhování z HH na NZM. Uvidíme.

T-Systems napsal:
Jen na ně musíte pomalu a nedat jim hned znát, že toho víte více...

Já byl zticha do chvíle než-li mi začalo vaše CC valit klíny do halvy.

T-Systems napsal:
Vlastně tedy ano, ale pak se kolem 1 zákazníka musí trvale točit 2-3 lidi a ty se musí zaplatit z ceny služby, kterou mu poskytuje.

To je věc přístupu vaší firmy k zákazníkům a tedy vaše vizitka. Nic víc nic míň.




Dost tomu kecání o ničem. Pokud chcete, tak prozkoumejte věci tyto a pokud ne, tak to nechme být.

Jest to prostě tak, že při vysílání IPTV lze cíleně směrovat na admin. switch všechny multicasty, infocasty, unicasty atd. na konkrétní port. Pokud vám vaši kolegové budou tvrdnit něco jiného, tak lžou. A pokud se tím nechtějí zabývat, tak jsou, dle mého názoru, hloupí.

That's all! Smile
_________________
Sueneé
Člen výboru Společenství vlastníků Park Hostivař Mattioliho 3274
www.svph.cz
 Pohlaví:Muž  SkrytýOsobní galerie SueneéZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
ringo7
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 26.5.2006
Příspěvky: 36


blank.gif

PříspěvekZaslal: 29.10.2007, 10:47  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Mel bych otazku - mate nejak limitovane concurrent connections?
Jde mne o to, ze pokud stahuju treba v 5 threadech z RS tak to jede kolem 7-8 MB/s a vedle toho browser nema problem. Pokud ale pustim torrent tak se dost brutalne zvedne odezva browseru (a to celkova rychlost torrentu ani nahodou nedostava prez 2MB/s).
   OfflineOsobní galerie ringo7Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
stenlee
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 6.7.2007
Příspěvky: 16
Bydliště: Rezidence Park Hostivar I

slovakia.gif

PříspěvekZaslal: 29.10.2007, 14:59  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

no, ak pouzivas zavadzac na hry menom Windows XP, tak ten ma obmedzeny maximalny pocet connections tusim na 10.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie stenleeZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 29.10.2007, 17:04  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

stenlee napsal:
no, ak pouzivas zavadzac na hry menom Windows XP, tak ten ma obmedzeny maximalny pocet connections tusim na 10.


lol to fakt? to som ani nevedel Very Happy
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
stenlee
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 6.7.2007
Příspěvky: 16
Bydliště: Rezidence Park Hostivar I

slovakia.gif

PříspěvekZaslal: 29.10.2007, 17:12  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

jj Smile ... zaviedli to obmedzenie preto, aby sa zo "ZOMBIES" (ktorych je najviac vybavenych op. systemom Win XP) neposielalo tolko spamu a neboli prilis silne pri DOS utokoch. Holt "security" v podani M$ Wink. Ale da sa to nejak disablovat.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie stenleeZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 29.10.2007, 22:18  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

JoHnY napsal:
stenlee napsal:
no, ak pouzivas zavadzac na hry menom Windows XP, tak ten ma obmedzeny maximalny pocet connections tusim na 10.


lol to fakt? to som ani nevedel Very Happy


... jj, ale je to až od SP2 ... Wink Cool
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
vaclav.vesely
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 41
Založen: 13.11.2006
Příspěvky: 451
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 31.10.2007, 10:10  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

dcom napsal:
JoHnY napsal:
stenlee napsal:
no, ak pouzivas zavadzac na hry menom Windows XP, tak ten ma obmedzeny maximalny pocet connections tusim na 10.


lol to fakt? to som ani nevedel Very Happy


... jj, ale je to až od SP2 ... Wink Cool


Jde to změnit pomocí neoficiálního patche.
Panna Pohlaví:Muž Drak SkrytýOsobní galerie vaclav.veselyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Časy uváděny v GMT + 1 hodina

CrackerTracker © 2004 - 2017 CBACK.de
Powered by phpBB2