Obsah fóra www.novezahradnimesto.net www.novezahradnimesto.netPortál
 Nápověda  •  Hledat  •  Možnosti  •  Kronika  •  Soubory  •  Nové příspěvky  •  Digests  •  Registrace  •  Přihlásit pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 19.9.2007, 13:47  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:
Tak, jedno lehké preview:zrychlení by mělo být z 1Mb/s na 4 Mb/s a z 10Mb/s na 20Mb/s, při stejných cenách a zachování symetričnosti. 100ka zůstane stejná - je to jednak pořád pro domácnosti více než solidní rychlost a netřeba ji akutně navyšovat a hlavně by se musely vyměnit switche na lokalitách - mají 100Mb/s porty. Pro všechny rychlosti se také navýší FUP limity. Termín by měl být asi listopad 2007.


No mohla by na tom 100Mbite aspon o trochu cena klesnut ked uz sa ostatne zrychluju za rovnaku cenu
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
trueman
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 33
Založen: 27.1.2007
Příspěvky: 395
Bydliště: NZM - G

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 19.9.2007, 20:10  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

neni to uplne spatnej pohled ... Ja bych byl taky pro ...
Rak Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie truemanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
QWER
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 25.7.2006
Příspěvky: 99


blank.gif

PříspěvekZaslal: 19.9.2007, 22:22  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

JoHnY napsal:
T-Systems napsal:
Tak, jedno lehké preview:zrychlení by mělo být z 1Mb/s na 4 Mb/s a z 10Mb/s na 20Mb/s, při stejných cenách a zachování symetričnosti. 100ka zůstane stejná - je to jednak pořád pro domácnosti více než solidní rychlost a netřeba ji akutně navyšovat a hlavně by se musely vyměnit switche na lokalitách - mají 100Mb/s porty. Pro všechny rychlosti se také navýší FUP limity. Termín by měl být asi listopad 2007.


No mohla by na tom 100Mbite aspon o trochu cena klesnut ked uz sa ostatne zrychluju za rovnaku cenu

Taky jsem to chtěl napsat..
pro všechny je to lepší a pro nás nic.. teda pro ty co maj 100
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie QWERZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
vaclav.vesely
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 41
Založen: 13.11.2006
Příspěvky: 451
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 21.9.2007, 09:54  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Osobně myslím, že má T-System mezery především v nabídce levných, pomalých služeb. Myslím, že kdyby přidala službu s cenou asi poloviční oproti Light (200 Kč s DPH je myslím psychologicky dostatečně málo) a rychlostí třeba i jen 256 kb/s, tak pro určitou skupinu lidí, co chtějí akorát číst emaily a brouzdat na internetu by to bylo velmi zajímavé. A vzhledem k relativní nevýhodě rychlosti k ceně by to uživatele vyšších nabídek neodradilo (ostatně na horší věc si lidi zvykají vždy špatně).
Panna Pohlaví:Muž Drak SkrytýOsobní galerie vaclav.veselyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
kolysta
Master moderator
Master moderator


Věk: 42
Založen: 28.11.2006
Příspěvky: 1304


blank.gif

PříspěvekZaslal: 21.9.2007, 11:04  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

vaclav.vesely napsal:
Osobně myslím, že má T-System mezery především v nabídce levných, pomalých služeb. Myslím, že kdyby přidala službu s cenou asi poloviční oproti Light (200 Kč s DPH je myslím psychologicky dostatečně málo) a rychlostí třeba i jen 256 kb/s, tak pro určitou skupinu lidí, co chtějí akorát číst emaily a brouzdat na internetu by to bylo velmi zajímavé. A vzhledem k relativní nevýhodě rychlosti k ceně by to uživatele vyšších nabídek neodradilo (ostatně na horší věc si lidi zvykají vždy špatně).


nojo, jenze to uz se nevyplaci financne
kazdej provider zacina na cca. 350-400 Kc a radeji zveda konektivitu, ktere je nadbytek, nez aby sel s cenou dolu a snizoval rychlost...
Střelec Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie kolystaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
vaclav.vesely
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 41
Založen: 13.11.2006
Příspěvky: 451
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 21.9.2007, 11:11  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Myslím že to není tak hrozné. Jde o to dát tak nevýhodnou nabídku, aby to nelákalo uživatele lepších služeb ale přitom aby to mohlo přilákat ty nejméně náročné. Malý zisk je lepší než žádný zisk. Nezdá se mi, že by režijní náklady na zaúčtování byly až tak velké.
Panna Pohlaví:Muž Drak SkrytýOsobní galerie vaclav.veselyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 21.9.2007, 11:58  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

vaclav.vesely napsal:
Osobně myslím, že má T-System mezery především v nabídce levných, pomalých služeb. Myslím, že kdyby přidala službu s cenou asi poloviční oproti Light (200 Kč s DPH je myslím psychologicky dostatečně málo) a rychlostí třeba i jen 256 kb/s, tak pro určitou skupinu lidí, co chtějí akorát číst emaily a brouzdat na internetu by to bylo velmi zajímavé. A vzhledem k relativní nevýhodě rychlosti k ceně by to uživatele vyšších nabídek neodradilo (ostatně na horší věc si lidi zvykají vždy špatně).


... no nevím ... mě to přijde jako krok zpátky ... dneska je použitelný minimum megabit ... rychlost 256 Kbit na FTTH to je jako kdyby si z Mercedesa udělal Trabanta ... Wink ... navíc si nemyslím, že 400 za ten megabit je nějak moc ... Wink Cool
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
vaclav.vesely
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 41
Založen: 13.11.2006
Příspěvky: 451
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 21.9.2007, 12:10  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

500 (s DPH) za megabit není moc. Ale znám docela dost lidí, kteří počítač (alespoň doma) používají úplně jinak, než nadšenci a ti, co ho z domova používají k práci. Megabit opravdu nepotřebují a za 500 se raději obejdou bez internetu (doma) úplně, případně utečou k mizerné, ale někdy levnější ADSL.
Panna Pohlaví:Muž Drak SkrytýOsobní galerie vaclav.veselyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 21.9.2007, 12:22  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

vaclav.vesely napsal:
500 (s DPH) za megabit není moc. Ale znám docela dost lidí, kteří počítač (alespoň doma) používají úplně jinak, než nadšenci a ti, co ho z domova používají k práci. Megabit opravdu nepotřebují a za 500 se raději obejdou bez internetu (doma) úplně, případně utečou k mizerné, ale někdy levnější ADSL.


... no tak to asi jo, ale jak říkám ... rychlostma pod megabit se nemá cenu zabejvat ... navíc shapovat 10/100 port na 256 Kbit by byla docela brutální zvrhlost ... Laughing Wink Cool Wink
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
kolysta
Master moderator
Master moderator


Věk: 42
Založen: 28.11.2006
Příspěvky: 1304


blank.gif

PříspěvekZaslal: 21.9.2007, 12:53  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

vaclav.vesely napsal:
500 (s DPH) za megabit není moc. Ale znám docela dost lidí, kteří počítač (alespoň doma) používají úplně jinak, než nadšenci a ti, co ho z domova používají k práci. Megabit opravdu nepotřebují a za 500 se raději obejdou bez internetu (doma) úplně, případně utečou k mizerné, ale někdy levnější ADSL.


jenze za 500 Kc ADSL (zatim) neporidis
musis platit pausal za linku a pausal za internet
cena bude vzdy vyssi
k tomu konc. zarizeni - podepises-li smlouvu, tak za 1Kc nebo neco mezi 1000 - 4000 Kc.
Tady pichnes kabel do zdi a je vymalovano
Střelec Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie kolystaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 21.9.2007, 13:04  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

kolysta napsal:
vaclav.vesely napsal:
500 (s DPH) za megabit není moc. Ale znám docela dost lidí, kteří počítač (alespoň doma) používají úplně jinak, než nadšenci a ti, co ho z domova používají k práci. Megabit opravdu nepotřebují a za 500 se raději obejdou bez internetu (doma) úplně, případně utečou k mizerné, ale někdy levnější ADSL.


jenze za 500 Kc ADSL (zatim) neporidis
musis platit pausal za linku a pausal za internet
cena bude vzdy vyssi
k tomu konc. zarizeni - podepises-li smlouvu, tak za 1Kc nebo neco mezi 1000 - 4000 Kc.
Tady pichnes kabel do zdi a je vymalovano


... asi tak ... Wink Cool
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 1.10.2007, 11:59  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Tak som volal na t-systems znovu a internet by v F a G mal byt v priebehu buduceho tyzdna. Konecne.
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 3.10.2007, 15:27  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

S cenou Netu je to jako s počítačemi - jejich cena je pořád stejná, mění se akorád parametry. Proč kupovat nový PC? Protože Windows a hry... Jinak by klidně stačilo několik let staré PC. S Internetem je to totéž, nikdo vám dneska pomalu rychlost zalevno neprodá.

Zlevňovat se moc nedá, protože jsou velké investice v infrastruktuře a provoz co se týče lidí je pořád dražší. Co klesá jsou technologie a konektivita. Takže cena je stejná, ale roste rychlost. To je stejné v celém telku. Mobilní operátoři také nezlevňují minuty, ale vymýšlejí hromady marketingových akcí a balíčku, z kterých jde hlava kolem...

No a je fakt, že pouštět po optice 256ku je skoro škoda...
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 3.10.2007, 16:53  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

ja mam niekolko rokov stare PC Very Happy
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Tomandl16
Host
Host



Založen: 26.7.2006
Příspěvky: 104
Bydliště: NZM C-zapad

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 3.10.2007, 19:02  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

JoHnY napsal:
ja mam niekolko rokov stare PC Very Happy

Já taky, konkrétně 5,5 let... a musím říct že dodnes jsem se nesetkal s věcí, která by mi na PC nešla...
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie Tomandl16Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuMSN MessengerICQ
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 3.10.2007, 19:10  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

nj, my co nehrame hry sme na tom celkom dobre ale to uz je offtopic...
mimochodom ten internet nakoniec vraj buduci tyzden nebude, takze velmi pekne dakujem skvelej zakaznickej podpore t-systemu kvoli ktorej teraz budem musiet ist na neviem ako dlho do bratislavy lebo potrebujem pracovat a tu som ziadny internet nezohnal.
A to mam este v byte X nedokoncenych veci a vsetko mi bude stat kym budem prec.
Nechapem preco to v t-systeme zacali riesit az teraz ked termin dokoncenia bol znamy odkedy sa ten dom zacal stavat... Evil or Very Mad
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 4.10.2007, 12:51  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

JoHnY napsal:
nj, my co nehrame hry sme na tom celkom dobre ale to uz je offtopic...
mimochodom ten internet nakoniec vraj buduci tyzden nebude, takze velmi pekne dakujem skvelej zakaznickej podpore t-systemu kvoli ktorej teraz budem musiet ist na neviem ako dlho do bratislavy lebo potrebujem pracovat a tu som ziadny internet nezohnal.
A to mam este v byte X nedokoncenych veci a vsetko mi bude stat kym budem prec.
Nechapem preco to v t-systeme zacali riesit az teraz ked termin dokoncenia bol znamy odkedy sa ten dom zacal stavat... Evil or Very Mad



Bohužel, Kontaktní centrum odpočítávalo čas, ale mezitím se bohužel nepodařilo věc vyřešit, takže věc stála. Vše je ready, vázne to na dotáhnutí dohody s SVJ B.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
ringo7
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 26.5.2006
Příspěvky: 36


blank.gif

PříspěvekZaslal: 9.10.2007, 09:32  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:
Tak, jedno lehké preview:zrychlení by mělo být z 1Mb/s na 4 Mb/s a z 10Mb/s na 20Mb/s, při stejných cenách a zachování symetričnosti. 100ka zůstane stejná - je to jednak pořád pro domácnosti více než solidní rychlost a netřeba ji akutně navyšovat a hlavně by se musely vyměnit switche na lokalitách - mají 100Mb/s porty. Pro všechny rychlosti se také navýší FUP limity. Termín by měl být asi listopad 2007.


Asi bych mel taky nadavat, ze 100Mb jedinej neni zvednutej Smile
Ale jelikoz ho pouzivam pomerne intenzivne tak jsem mel moznost zjistit, ze na nem neni aplikovan FUP - a tim padem jsem spokojen.
(Ono po pravde stejne nevim kde bych dnes vyssi rychlost vyuzil Smile
   OfflineOsobní galerie ringo7Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 9.10.2007, 10:50  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Tak s F/G pořád stejné - 2-3 týdny, od doby kdy se dohodneme, což je teď na nich... chápu, že SVJ má ve svých počátcích hromadu jiných, i bezporostředně se jich týkajících problémů, ale snad se rychle dostane i na tohle...
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 9.10.2007, 10:59  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

hmm... uz ma to teda fakt sere s prepacenim
a preco vobec 2-3 tyzdne od doby kedy sa dohodnete, na com tam treba 3 tyzdne pracovat?
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
trueman
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 33
Založen: 27.1.2007
Příspěvky: 395
Bydliště: NZM - G

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 9.10.2007, 11:29  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Hm, tak to zacina byt docela nervozni za 3 tydny mame deadline, kdy se musime prestehovat a bez netu byt fakt nemuzu, pripojeni pres CDMA nic moc, Tmobile 4G nebo eurotelackej UTMS se mi teda kvuli jednomu mesici kupovat nechce. Taky nechapu na co jsou potreba 3 tydny. Pokud jde o propojeni s jejich domem, bude to podle meho nazoru tak 2-3 dny maximalne na kabel, u nas by melo byt vse pripravene.

Jestli on to nebude zase system, my nemuzeme protoze oni nechteji ... a do te doby nic pripravovat nebudeme ...
Rak Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie truemanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
lusvec
Domácí
Domácí



Založen: 27.5.2005
Příspěvky: 942
Bydliště: Záběhlice A

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 9.10.2007, 13:26  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:
Tak s F/G pořád stejné - 2-3 týdny, od doby kdy se dohodneme, což je teď na nich... chápu, že SVJ má ve svých počátcích hromadu jiných, i bezporostředně se jich týkajících problémů, ale snad se rychle dostane i na tohle...


To jste zjistili až teď že bude potřeba dohoda se subjekty jejichž infrastrukturu chcete použít? Podle mě je to něco co je jasný od počátku.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie lusvecZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
lenkaii
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 43
Založen: 21.2.2006
Příspěvky: 1537
Bydliště: NZM C

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 9.10.2007, 18:51  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

jojo.. jenže od začátku to nikdo neřešil. CG to bylo volné, co je v domě, pustili tam každého. jstli je to právně ošetřené nikoho z nich nezajímalo.. však dům vlastnili jen chvilku.. a po nás potopa..
Býk Pohlaví:Žena Tygr OfflineOsobní galerie lenkaiiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
ru
Host
Host



Založen: 25.8.2006
Příspěvky: 125
Bydliště: NZM-G

blank.gif

PříspěvekZaslal: 9.10.2007, 19:43  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

trueman napsal:
Hm, tak to zacina byt docela nervozni za 3 tydny mame deadline, kdy se musime prestehovat a bez netu byt fakt nemuzu, pripojeni pres CDMA nic moc, Tmobile 4G nebo eurotelackej UTMS se mi teda kvuli jednomu mesici kupovat nechce. Taky nechapu na co jsou potreba 3 tydny. Pokud jde o propojeni s jejich domem, bude to podle meho nazoru tak 2-3 dny maximalne na kabel, u nas by melo byt vse pripravene.

Jestli on to nebude zase system, my nemuzeme protoze oni nechteji ... a do te doby nic pripravovat nebudeme ...


ve stavu nouze si porid testovaci pripojeni - CDMA a 4G jsou jen na par dni, ale ufona mas na 14 dni nebo na mesic, podle toho, jak se s nimi dohodnes Smile
_________________
ru

GM/IT$ d++ s:+ a C++++ UL++C P+ L++@ E-- W++ N o? K? w+++
O M- V- PS+ PE++ Y+++ PGP t+++ 5? X-- R++ tv- b++++ !DI D++
G+ e* h--- r++ y+++
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie ruZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 9.10.2007, 19:47  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

ufon vraj mal 57 hodin vypadok nedavno
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
lusvec
Domácí
Domácí



Založen: 27.5.2005
Příspěvky: 942
Bydliště: Záběhlice A

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 10.10.2007, 09:04  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

lenkaii napsala:
jojo.. jenže od začátku to nikdo neřešil. CG to bylo volné, co je v domě, pustili tam každého. jstli je to právně ošetřené nikoho z nich nezajímalo.. však dům vlastnili jen chvilku.. a po nás potopa..


To chápu, ale myslím něco trochu jiného. DT musel vědět že pokud bude chtít vést kabel přes pozemek někoho jiného tak od něj asi bude muset mít souhlas. Podle mě je to něco co museli vědět od samého začátku a není to problém který by se vynořil až teď.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie lusvecZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
ringo7
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 26.5.2006
Příspěvky: 36


blank.gif

PříspěvekZaslal: 10.10.2007, 10:13  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Stejne je to sranda jak vas dokaze rozpalit 3 tydenni cekani.
Pred par lety kdyz jsem v jine novostavbe schanel internet tak:

WiFi neslo jelikoz mne odmitli nechat namontovat na strechu antenu a okna jsem mel na spatnou stranu
UPC v te lokalite data nenabizelo (trvalo mu to pouhe 4 roky nez k te stastne udalosti doslo)
ADSL zacalo po cca 3letech - do te doby jsem mel jen mobil

Takze nejake 3 tydny jsou k smichu Smile

/ironie off
To bylo jen pro odlehceni - jako zavislak na inetu chapu ze je to frustrujici.

Abych dodal i neco ontopic - ja se stehoval na prosek zacatkem cervence (asi i jako jeden z prvnich) a uz pri predavani bytu jsem dostal package od T-systems s tim ze staci zastrcit kabel do zdi a funguje to. A svete div se - oprovdu to tak fungovalo Smile
   OfflineOsobní galerie ringo7Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 10.10.2007, 11:23  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Je pochopitelně smouva s CG, ale ta v řadě bodů končí vznikem SVJ. Jenže každé SVJ má v počátku hromadu jiných starostí, ale jiný subjekt tam není (nepočítam-li správní firmu a právníky).
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 10.10.2007, 12:26  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

ringo7 napsal(a):
Stejne je to sranda jak vas dokaze rozpalit 3 tydenni cekani.
Pred par lety kdyz jsem v jine novostavbe schanel internet tak:


ano, a pred 15 rokmi som sa pripajal cez 14400 modem...
ja cez internet pracujem a ked nemam net tak mi praca stoji a ked mi stoji praca tak nemam peniaze, takze asi tak.
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 10.10.2007, 14:57  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

JoHnY napsal:
ano, a pred 15 rokmi som sa pripajal cez 14400 modem...
ja cez internet pracujem a ked nemam net tak mi praca stoji a ked mi stoji praca tak nemam peniaze, takze asi tak.


... přesně tak ...

ringo7 napsal(a):
Stejne je to sranda jak vas dokaze rozpalit 3 tydenni cekani. Pred par lety kdyz jsem v jine novostavbe schanel internet tak:


...to je asi jako kdybys chtěl srovnávat dostupnost telefonů (nejen mobilních) s tím, že před dvaceti lety se na telefon čekalo třeba i několik let ... holt doba pokročila a pořádná konektivita v řádech megabitů/s dostupná ihned (nebo max. v řádech dnů) je dneska stejná samozřejmost jako rohlíky na krámě ... Wink Cool
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Časy uváděny v GMT + 1 hodina

CrackerTracker © 2004 - 2017 CBACK.de
Powered by phpBB2