Obsah fóra www.novezahradnimesto.net www.novezahradnimesto.netPortál
 Nápověda  •  Hledat  •  Možnosti  •  Kronika  •  Soubory  •  Nové příspěvky  •  Digests  •  Registrace  •  Přihlásit pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
trueman
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 33
Založen: 27.1.2007
Příspěvky: 395
Bydliště: NZM - G

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 10.10.2007, 21:19  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

ringo7 napsal(a):
...Pred par lety kdyz jsem v jine novostavbe schanel internet tak:...


No kdyz jsi se stehoval tenkrat, tak asi ti nikdo nevrdil, ze tam mas datove rozvody a internet, se kterym tady evidentne dost lidi pocitalo, kdyz teda pominu ten legracni 20cm utp kabel co davaji do slozky k bytu...

Takze z docela pochopitelnych duvodu je clovek prekvapeny, ze se tam proste jen tak nepripoji...
Rak Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie truemanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Kujab
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 42
Založen: 12.9.2007
Příspěvky: 54
Bydliště: NZM - F

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 11.10.2007, 09:38  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Všera jsem byl na Fku na předpřebírce. Kromě totálně nedodělaného bytu (chyběly podlahy, zásuvky....) Mě zaujala koncepce datových zásuvek ve všech místnostech, které jsme dostali jako nadstandard v ceně. Bohužel jsme se dodstali k bytu až v pozdějších fázích, kdy nebylo možno si nechat vybudovat LAN s rozvaděčem přímo v bytě. Všechny zásuvky jsou zakončené v racku v 1.PP. (Zatím tam není žádný aktivní prvek). Takže můj dotaz je, jestli budou všechny zásuvky aktivní, jestli bude vytvořena ze strany providera (T-Systems) nějaká VLAN pro byt, nebo jak toto je řešeno. Nebo T-Systems zapojí pouze jednu mnou vybranou zásuvku a ostatní jsou "pro okrasu" ? Díky za informace a zkušenosti.
Kozoroh Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie KujabZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 11.10.2007, 09:47  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Kujab napsal:
Nebo T-Systems zapojí pouze jednu mnou vybranou zásuvku a ostatní jsou "pro okrasu" ? Díky za informace a zkušenosti.


Presne tak
A ked si chces zapojit dalsie tak si musis priplatit ako za dalsiu sluzbu (vraj s nejakou zlavou)
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Kujab
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 42
Založen: 12.9.2007
Příspěvky: 54
Bydliště: NZM - F

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 11.10.2007, 10:55  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Když jsme to včra s Ing. Buřičem procházeli, tak jsem se neudržel a říkal jsem mu, že projektant byl idiot. Když jako nadstandard dají datové zásuvky do všech místností, ale neudělají v bytě patchpanel. Fakt mě mrzí, že tyhle změny jsme už nestihli.
Řešit všechno wifi není optimální a dát si vlastní malý switch do racku v 1.PP zase není bezpečné. Jedině fakt to vytvoření VLANy, otázka je za kolik a jestli vůbec T-Systems bude ochoten.
Kozoroh Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie KujabZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Kujab
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 42
Založen: 12.9.2007
Příspěvky: 54
Bydliště: NZM - F

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 11.10.2007, 11:31  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Mimochodem, na stránkách www.ViaGIA.cz jsou ceny a informace dost zastaralé. Ceník včetně specifikace (rychlost, FUP) k 1.2.2006. Jaký je aktuální stav?
Kozoroh Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie KujabZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 11.10.2007, 12:52  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Zdravím a pokusím se odpovědět:

ad ceník - ceny jsou platné, nový ceník bude cca za 3 týdny, s tím, že tedy nebudou nové ceny, ale navýší se rychlosti.

ad LAN - zvažujeme to, ale dříve než v počátku 2008 by to nebylo. V CG více zásuvek chápou tak, že máte pak na výběr, co si kam kde připojíte; čili domácí LAN jim nic neříká. Do budoucna budou ale už po dohodě s nimi stavěny tyhle vícezasuvkové byty s byt. rozvaděčem a dom. bránou.

Jinak do switche jsou připojeny všechny zásuvky z patchpanelu (je to na to dimenzováno), záleží jen jak se která na co aktivuje.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Kujab
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 42
Založen: 12.9.2007
Příspěvky: 54
Bydliště: NZM - F

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 11.10.2007, 12:58  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:
Zdravím a pokusím se odpovědět:

ad ceník - ceny jsou platné, nový ceník bude cca za 3 týdny, s tím, že tedy nebudou nové ceny, ale navýší se rychlosti.

ad LAN - zvažujeme to, ale dříve než v počátku 2008 by to nebylo. V CG více zásuvek chápou tak, že máte pak na výběr, co si kam kde připojíte; čili domácí LAN jim nic neříká. Do budoucna budou ale už po dohodě s nimi stavěny tyhle vícezasuvkové byty s byt. rozvaděčem a dom. bránou.

Jinak do switche jsou připojeny všechny zásuvky z patchpanelu (je to na to dimenzováno), záleží jen jak se která na co aktivuje.


Díky za odpovědi.
Pokud by vytvoření VLAN přes switch bylo za rozumný peníz rád to využiji, jinak to poženu bohužel jen pře WiFi.
Mimochodem jaké aktivní prvky budou použity?
Kdy vlastně dojde k reálnému zprovoznění dome F?
Kozoroh Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie KujabZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 11.10.2007, 13:35  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

ringo7 napsal(a):


Asi bych mel taky nadavat, ze 100Mb jedinej neni zvednutej Smile
Ale jelikoz ho pouzivam pomerne intenzivne tak jsem mel moznost zjistit, ze na nem neni aplikovan FUP - a tim padem jsem spokojen.
(Ono po pravde stejne nevim kde bych dnes vyssi rychlost vyuzil Smile


Zrovna pročítám debatu k tématu Neomezeně již neznamená neomezeně. GTS Novera zdražuje stahovačům internet na iDnes a mají tam celkem dobrý nápad jak se obejít bez FUP...

Na druhé straně o toho kdo stahuje víc jak 100GB měsíčně by se měla automaticky zajímat PČR a BSA a nemohou šlápnout vedle. Stačila by povinnost logy těchto stahovačů povině zasílat na rozbor na BSA, oni si to již sami rádi projdou. Tolik sledovačů televize ve vysokém rozlišení to určitě zase nebude. Tím se i obecně uleví internetu a zatočí se zloději. Když si někdo stáhne jeden film nebo knížku, tak se tam nedotane, ti kteří kradou ve velkém by měli smůlu

Co vy na to?
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 11.10.2007, 13:37  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Kujab napsal:


Díky za odpovědi.
Pokud by vytvoření VLAN přes switch bylo za rozumný peníz rád to využiji, jinak to poženu bohužel jen pře WiFi.
Mimochodem jaké aktivní prvky budou použity?
Kdy vlastně dojde k reálnému zprovoznění dome F?


To poběží přímo na to switchi co tam dole je, aspoň myslím.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 11.10.2007, 13:57  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:


Zrovna pročítám debatu k tématu Neomezeně již neznamená neomezeně. GTS Novera zdražuje stahovačům internet na iDnes a mají tam celkem dobrý nápad jak se obejít bez FUP...

Na druhé straně o toho kdo stahuje víc jak 100GB měsíčně by se měla automaticky zajímat PČR a BSA a nemohou šlápnout vedle. Stačila by povinnost logy těchto stahovačů povině zasílat na rozbor na BSA, oni si to již sami rádi projdou. Tolik sledovačů televize ve vysokém rozlišení to určitě zase nebude. Tím se i obecně uleví internetu a zatočí se zloději. Když si někdo stáhne jeden film nebo knížku, tak se tam nedotane, ti kteří kradou ve velkém by měli smůlu

Co vy na to?


Ja by som navrhoval aby sa povinne kazdy mesiac musel vyplnat formular v ktorom budu presne uvedene subory ktore dotycny clovek stahoval spolu s velkostou a URL!
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Kujab
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 42
Založen: 12.9.2007
Příspěvky: 54
Bydliště: NZM - F

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 11.10.2007, 16:07  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:
Kujab napsal:


Díky za odpovědi.
Pokud by vytvoření VLAN přes switch bylo za rozumný peníz rád to využiji, jinak to poženu bohužel jen pře WiFi.
Mimochodem jaké aktivní prvky budou použity?
Kdy vlastně dojde k reálnému zprovoznění dome F?


To poběží přímo na to switchi co tam dole je, aspoň myslím.


Smile Tak jsem to myslel, a právě ten prvek co bude dole v 1PP v racku by mě zajímal
A obecně, kdy bude instalován a připojen na Internet.
Díky za info
Kozoroh Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie KujabZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 11.10.2007, 17:11  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Kujab napsal:
T-Systems napsal:
Kujab napsal:


Díky za odpovědi.
Pokud by vytvoření VLAN přes switch bylo za rozumný peníz rád to využiji, jinak to poženu bohužel jen pře WiFi.
Mimochodem jaké aktivní prvky budou použity?
Kdy vlastně dojde k reálnému zprovoznění dome F?


To poběží přímo na to switchi co tam dole je, aspoň myslím.


Smile Tak jsem to myslel, a právě ten prvek co bude dole v 1PP v racku by mě zajímal
A obecně, kdy bude instalován a připojen na Internet.
Díky za info


V ostatnych domoch su cisca, nejake catalysty, takze zrejme aj u nas budu. A internet bude nainstalovany ked sa T-systems dohodne s tym vyborom domu B, co nikto nevie kedy bude... Hm.
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
lusvec
Domácí
Domácí



Založen: 27.5.2005
Příspěvky: 942
Bydliště: Záběhlice A

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 12.10.2007, 07:21  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

JoHnY napsal:
V ostatnych domoch su cisca, nejake catalysty, takze zrejme aj u nas budu. A internet bude nainstalovany ked sa T-systems dohodne s tym vyborom domu B, co nikto nevie kedy bude... Hm.


Jseš si jistej že s B? Vždyť B je snad nejvzdálenější budova od G.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie lusvecZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 12.10.2007, 09:07  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

lusvec napsal:
JoHnY napsal:
V ostatnych domoch su cisca, nejake catalysty, takze zrejme aj u nas budu. A internet bude nainstalovany ked sa T-systems dohodne s tym vyborom domu B, co nikto nevie kedy bude... Hm.


Jseš si jistej že s B? Vždyť B je snad nejvzdálenější budova od G.


No ved prave, tiez to nechapem preco to napajaju z B a nikto mi to neobjasnil. Ale je to tak.
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 12.10.2007, 09:22  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Jsou to Cisca všude, je to béčko protože tam vede naše páteřní optika a už je to propojené trubkami pro optiku na F a G, takže teď tam zbývá jen zafouknout opt. kabel. Kdy to bude boužel nevím, od dohody cca 2-3 týdny (zafouknout a zapojit opt. kabely, dát akt. prvky, připojit do rozvaděče, zavést všechny zásuvky u nás do systému, odzkoušet...).

Jinak béčko by si pomohlo i tím, že by jejich lokalita by byla u naší hiearchii na úrovni distribučního bodu (ne koncového) = lepší záloha, aktivnější dohled atd.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
vaclav.vesely
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 41
Založen: 13.11.2006
Příspěvky: 451
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 12.10.2007, 09:36  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Distribuční bod je v B proto, že to byl první dokončený barák v lokalitě.
Panna Pohlaví:Muž Drak SkrytýOsobní galerie vaclav.veselyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
lusvec
Domácí
Domácí



Založen: 27.5.2005
Příspěvky: 942
Bydliště: Záběhlice A

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 12.10.2007, 10:08  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:
Jsou to Cisca všude, je to béčko protože tam vede naše páteřní optika a už je to propojené trubkami pro optiku na F a G, takže teď tam zbývá jen zafouknout opt. kabel. Kdy to bude boužel nevím, od dohody cca 2-3 týdny (zafouknout a zapojit opt. kabely, dát akt. prvky, připojit do rozvaděče, zavést všechny zásuvky u nás do systému, odzkoušet...).

Jinak béčko by si pomohlo i tím, že by jejich lokalita by byla u naší hiearchii na úrovni distribučního bodu (ne koncového) = lepší záloha, aktivnější dohled atd.


Jestli se jedná o zafouknutí kabelu do trubky která tam už je a neznamená to rozsekání části baráku sbíječkama tak nechápu v čem je problém.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie lusvecZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
vaclav.vesely
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 41
Založen: 13.11.2006
Příspěvky: 451
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 12.10.2007, 11:19  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Dle mých informací je problém ten, že na to provozování distribučního bodu v domě B neexistuje žádná smlouva, která by řešila pronájem, úhradu elektřiny apod. A přestože to někoho (CG, T-System) mohlo napadnout už když se to stavělo, tak to T-System začal řešit až před pár týdny.
Panna Pohlaví:Muž Drak SkrytýOsobní galerie vaclav.veselyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
lusvec
Domácí
Domácí



Založen: 27.5.2005
Příspěvky: 942
Bydliště: Záběhlice A

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 12.10.2007, 11:33  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

DT má smlouvu se všemi domy a jenom s B ne? Vždyť zažízení zabírající místo a spotřebovávající elektřinu má ve všech domech.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie lusvecZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
vaclav.vesely
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 41
Založen: 13.11.2006
Příspěvky: 451
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 12.10.2007, 11:47  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Smlouva o poskytování služeb pro koncový bod bude asi jiná, než smlouva o využívání prostor k poskytování služeb jiným subjektům - což je případ pouze domu B. Kdo má jaké smlouvy nyní nevím, ale T-System evidentně nemá tu správnou, jinak by internet v nových domech už dávno běhal.
Panna Pohlaví:Muž Drak SkrytýOsobní galerie vaclav.veselyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
lusvec
Domácí
Domácí



Založen: 27.5.2005
Příspěvky: 942
Bydliště: Záběhlice A

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 12.10.2007, 12:36  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Je to možný ale moc se mi to nezdá. Tehdy by platilo že všechny domy jsou připojeny přes B do hvězdy a neexistuje spojení třeba A - C. Myslím si že to tak není protože se tu píše že B by se stalo distribučním bodem a ne že jím už je. Nevidím velký rozdíl mezi stávajícím stavem a tím když do jednoho portu switche kdesi v B vede o jeden optický kabel navíc. Nárůst spotřeby elektřiny je v tom případě zanedbatelný.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie lusvecZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
vaclav.vesely
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 41
Založen: 13.11.2006
Příspěvky: 451
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 12.10.2007, 12:41  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Pokud vím, tak to je opravdu hvězda. Konkrétní technické a smluvní podmínky, které jsou potřeba neznám. Faktem ovšem je, že něco chybí (jinak by ten internet už byl i v nových domech) a že se to začalo řešit pozdě.
Panna Pohlaví:Muž Drak SkrytýOsobní galerie vaclav.veselyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
lenkaii
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 43
Založen: 21.2.2006
Příspěvky: 1537
Bydliště: NZM C

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 14.10.2007, 20:38  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Pokud vím, tak neexistuje žádná smlouva A,B, C.. a Bčko je první kdo ji vyjednává. Cčko s tím bude začínat v nejbližší době.. Ačko netuším
Býk Pohlaví:Žena Tygr OfflineOsobní galerie lenkaiiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 15.10.2007, 11:22  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

2 T-Systems: můžete mrknout na portál? Zase nejedou statistiky cca. od 5. Thx Cool
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
kolysta
Master moderator
Master moderator


Věk: 42
Založen: 28.11.2006
Příspěvky: 1304


blank.gif

PříspěvekZaslal: 15.10.2007, 11:32  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

lenkaii napsala:
Pokud vím, tak neexistuje žádná smlouva A,B, C.. a Bčko je první kdo ji vyjednává. Cčko s tím bude začínat v nejbližší době.. Ačko netuším


za Déčko můžu potvrdit, že o tom uvažujeme a v nejbližší době ji též hodláme zrealizovat
Střelec Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie kolystaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
lusvec
Domácí
Domácí



Založen: 27.5.2005
Příspěvky: 942
Bydliště: Záběhlice A

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 15.10.2007, 13:07  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Začínám tomu rozumět
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie lusvecZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 15.10.2007, 15:16  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

trueman napsal:
... 20cm utp kabel co davaji do slozky k bytu ...


... jo jo ten mě taky pobavil ... Wink Wink Cool
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
kolysta
Master moderator
Master moderator


Věk: 42
Založen: 28.11.2006
Příspěvky: 1304


blank.gif

PříspěvekZaslal: 15.10.2007, 15:49  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

dcom napsal:
trueman napsal:
... 20cm utp kabel co davaji do slozky k bytu ...


... jo jo ten mě taky pobavil ... Wink Wink Cool


nic proti, ale ten kabel ma cely 1m, slovy jeden metr
Střelec Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie kolystaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 15.10.2007, 16:49  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

kolysta napsal:
dcom napsal:
trueman napsal:
... 20cm utp kabel co davaji do slozky k bytu ...


... jo jo ten mě taky pobavil ... Wink Wink Cool


nic proti, ale ten kabel ma cely 1m, slovy jeden metr


... no já jsem ho neměřil, ale každopádně to je kabel celkem na nic ... ještě, že mám svojí zásobu patch-cordů ... Wink Cool
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
ringo7
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 26.5.2006
Příspěvky: 36


blank.gif

PříspěvekZaslal: 16.10.2007, 10:06  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Hm zvlastni - co se kabelaze tyce tak u mne doma (Sicom na Proseku) jsou rozvody udelane nasledovne:

V kazde mistnosti dvojzasuvka.
V predsini mini patchpanel s 2ma radama - v horni rade 2 privody (ze sklepa od Catalysta) ve spodni rade 6 zasuvek (2 vstupy x 3 mistnosti).
   OfflineOsobní galerie ringo7Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Časy uváděny v GMT + 1 hodina

CrackerTracker © 2004 - 2017 CBACK.de
Powered by phpBB2