Obsah fóra www.novezahradnimesto.net www.novezahradnimesto.netPortál
 Nápověda  •  Hledat  •  Možnosti  •  Kronika  •  Soubory  •  Nové příspěvky  •  Digests  •  Registrace  •  Přihlásit pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 16.10.2007, 15:32  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Stale ziadna dohoda s Bckom?
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 17.10.2007, 10:22  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

ringo7 napsal(a):
Hm zvlastni - co se kabelaze tyce tak u mne doma (Sicom na Proseku) jsou rozvody udelane nasledovne:

V kazde mistnosti dvojzasuvka.
V predsini mini patchpanel s 2ma radama - v horni rade 2 privody (ze sklepa od Catalysta) ve spodni rade 6 zasuvek (2 vstupy x 3 mistnosti).


jiný developer, jiný přístup... ale taky to nebylo jednoduché u nich prosadit. Tohle by měl u nových lokalit dělat i CG.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 17.10.2007, 11:06  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

a co moja otazka? stale nic nove?
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 17.10.2007, 12:31  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

JoHnY napsal:
a co moja otazka? stale nic nove?

bohužel prý ne, pořád se jedná
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 17.10.2007, 13:08  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Preboha, co to je medzistatna zmluva ze sa za viac ako mesiac nic nevyjednalo??
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 17.10.2007, 14:47  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:
ringo7 napsal(a):
Hm zvlastni - co se kabelaze tyce tak u mne doma (Sicom na Proseku) jsou rozvody udelane nasledovne:

V kazde mistnosti dvojzasuvka.
V predsini mini patchpanel s 2ma radama - v horni rade 2 privody (ze sklepa od Catalysta) ve spodni rade 6 zasuvek (2 vstupy x 3 mistnosti).


jiný developer, jiný přístup... ale taky to nebylo jednoduché u nich prosadit. Tohle by měl u nových lokalit dělat i CG.


... nj, holt někdo v CG myslel místo hlavou *cenzored* ... mě to teda vzhledem k velikosti mého bytu naštěstí netrápí, ale stejně se nad tím musím pozastavit ... zkrátka 19" rack s patch panelem (do kterýho si už každej podle potřeby nahází routery, switche a servery Wink Wink ) v každém bytě by měl být samozřejmostí ... Wink Cool
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
ringo7
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 26.5.2006
Příspěvky: 36


blank.gif

PříspěvekZaslal: 18.10.2007, 10:45  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

dcom napsal:


zkrátka 19" rack s patch panelem (do kterýho si už každej podle potřeby nahází routery, switche a servery Wink Wink ) v každém bytě by měl být samozřejmostí ... Wink Cool


S 24/7 centralnim UPS a A/C samozrejme... Very Happy
   OfflineOsobní galerie ringo7Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
malina
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 66
Založen: 20.2.2006
Příspěvky: 369
Bydliště: NZM B

blank.gif

PříspěvekZaslal: 18.10.2007, 13:42  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

JoHnY napsal:
Preboha, co to je medzistatna zmluva ze sa za viac ako mesiac nic nevyjednalo??

jak vím, tak smlouva je ted u právníků, protože to znamená vlastní elektroměr, přístup do technol. místnosti a tudíž klíče od ní, od domu a čipy a taky sjednání podmínek kdo se smí courat po baráku a kdo ne.
Není to tak jednoduché, když se zároven řeší holubi, Kop, praskla podlaha ve výtahu, uzavření garaží, promáčené sklepy v minus 2 atd. atd.
Ryby Pohlaví:Žena Králík SkrytýOsobní galerie malinaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 18.10.2007, 15:12  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Milena Jadavanová napsal(a):
JoHnY napsal:
Preboha, co to je medzistatna zmluva ze sa za viac ako mesiac nic nevyjednalo??

jak vím, tak smlouva je ted u právníků, protože to znamená vlastní elektroměr, přístup do technol. místnosti a tudíž klíče od ní, od domu a čipy a taky sjednání podmínek kdo se smí courat po baráku a kdo ne.
Není to tak jednoduché, když se zároven řeší holubi, Kop, praskla podlaha ve výtahu, uzavření garaží, promáčené sklepy v minus 2 atd. atd.


hmm no dufam ze sa to vyriesi cim skor lebo bez internetu nemozem pracovat Sad
keby aspon nejake wifi islo chytit, ale ja mam okna otocene na taku stranu ze tam nechytim nic... hmm
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 18.10.2007, 15:24  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

ringo7 napsal(a):
dcom napsal:


zkrátka 19" rack s patch panelem (do kterýho si už každej podle potřeby nahází routery, switche a servery Wink Wink ) v každém bytě by měl být samozřejmostí ... Wink Cool


S 24/7 centralnim UPS a A/C samozrejme... Very Happy


... a ještě pro všechny společnej diesel ve sklepě ... Wink Cool
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
trueman
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 33
Založen: 27.1.2007
Příspěvky: 395
Bydliště: NZM - G

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 19.10.2007, 12:09  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

No tak to by teda chtelo nejakej, ktere utahne celej barak, protoze k cemu ti bude funkcni rack, kdyz ti nepojede comp
Rak Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie truemanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 19.10.2007, 12:35  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

trueman napsal:
No tak to by teda chtelo nejakej, ktere utahne celej barak, protoze k cemu ti bude funkcni rack, kdyz ti nepojede comp


no domace upsky si zabezpecis sam ako ja ja mam prave problem ze doma mam vsetko zalohovane ale ked nebude UPSka na racku dole tak mi to aj tak nepomoze a net mi nepojde...

BTW, s tym netom treba nieco vymysliet... vy ste na opacnu stranu, mozno by ste od niekoho v Ecku chytili net a mohli by sme to nejako vymysliet. Napadlo ma ze keby sme sa dohodli s niekym v Ecku ze by si dokupil akoze este jedno pripojenie, do tej druhej zasuvky a my by sme sa na to zlozili a slo by to od neho k tebe cez wifi tak by to bolo idealne. potom by sa dole v serverovni mohla docasne prepojit tvoja a moja zasuvka, aby sme nemuseli cez chodbu tahat kable a ja by som sa napojil cez teba. Len by to chcelo niekoho oproti v Ecku s kym by sa takto dalo dohodnut.
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 19.10.2007, 14:15  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

JoHnY napsal:
trueman napsal:
No tak to by teda chtelo nejakej, ktere utahne celej barak, protoze k cemu ti bude funkcni rack, kdyz ti nepojede comp


no domace upsky si zabezpecis sam ako ja


... jj, asi tak ... Wink Cool
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Milan V.
Administrator
Administrator



Založen: 25.4.2005
Příspěvky: 2123
Bydliště: NZM A

blank.gif

PříspěvekZaslal: 4.11.2007, 13:01  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Milena Jadavanová napsal(a):
JoHnY napsal:
Preboha, co to je medzistatna zmluva ze sa za viac ako mesiac nic nevyjednalo??

jak vím, tak smlouva je ted u právníků, protože to znamená vlastní elektroměr, přístup do technol. místnosti a tudíž klíče od ní, od domu a čipy a taky sjednání podmínek kdo se smí courat po baráku a kdo ne.
Není to tak jednoduché, když se zároven řeší holubi, Kop, praskla podlaha ve výtahu, uzavření garaží, promáčené sklepy v minus 2 atd. atd.
To si nikdo mimo výbory a komise neuvědomuje, kolik práce kolem domu je ... Každý si přeje okamžité řešení toho jeho problému bez ohledu na ostatní ...


Naposledy upravil Milan V. dne 4.11.2007, 13:02, celkově upraveno 1 krát.
   OfflineOsobní galerie Milan V.Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Milan V.
Administrator
Administrator



Založen: 25.4.2005
Příspěvky: 2123
Bydliště: NZM A

blank.gif

PříspěvekZaslal: 4.11.2007, 13:02  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Stále nic nového?!?
   OfflineOsobní galerie Milan V.Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Aarfy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 8.11.2006
Příspěvky: 75


czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 4.11.2007, 13:40  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:

ad LAN - zvažujeme to, ale dříve než v počátku 2008 by to nebylo. V CG více zásuvek chápou tak, že máte pak na výběr, co si kam kde připojíte; čili domácí LAN jim nic neříká. Do budoucna budou ale už po dohodě s nimi stavěny tyhle vícezasuvkové byty s byt. rozvaděčem a dom. bránou.

Jinak do switche jsou připojeny všechny zásuvky z patchpanelu (je to na to dimenzováno), záleží jen jak se která na co aktivuje.


Víte už něco konkrétnějšího? Čím dál víc mě tenhle problém pálí, wifi se z nějakých bizarních důvodů v mém bytě téměř nedá použít (několik výpadků za hodinu je normálka), kabely tu fakt natáhnout nemůžu a nemám na to, abych si platil dvě připojení...
Byl bych nerad, kdyby zrovna tohle nějak vyšumělo...
 Pohlaví:Muž  SkrytýOsobní galerie AarfyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Milan V.
Administrator
Administrator



Založen: 25.4.2005
Příspěvky: 2123
Bydliště: NZM A

blank.gif

PříspěvekZaslal: 4.11.2007, 13:59  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Aarfy napsal:
T-Systems napsal:

ad LAN - zvažujeme to, ale dříve než v počátku 2008 by to nebylo. V CG více zásuvek chápou tak, že máte pak na výběr, co si kam kde připojíte; čili domácí LAN jim nic neříká. Do budoucna budou ale už po dohodě s nimi stavěny tyhle vícezasuvkové byty s byt. rozvaděčem a dom. bránou.

Víte už něco konkrétnějšího? Čím dál víc mě tenhle problém pálí, wifi se z nějakých bizarních důvodů v mém bytě téměř nedá použít (několik výpadků za hodinu je normálka), kabely tu fakt natáhnout nemůžu a nemám na to, abych si platil dvě připojení...
Byl bych nerad, kdyby zrovna tohle nějak vyšumělo...
Do budoucna je do budoucna, ale co to znamená pro nás, co už od nich byty máme a chtěli bychom něco podobného u sebe doma?!?
   OfflineOsobní galerie Milan V.Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Aarfy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 8.11.2006
Příspěvky: 75


czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 4.11.2007, 14:18  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

pokud vím, tak jsou technické možnosti, jak to propojit i u nás...
 Pohlaví:Muž  SkrytýOsobní galerie AarfyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Kujab
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 42
Založen: 12.9.2007
Příspěvky: 54
Bydliště: NZM - F

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 4.11.2007, 22:57  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

mimochodem, kdo je vlastníkem datových rozvodů a racku? Společenstvo vlastníků, jednotlivý majitelé, nebo T-Systems?
Možná bych si pak prostě dal do racku v 1.PP nějaký switch a tím vyřešil stupiditu projektantů.
Kozoroh Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie KujabZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 5.11.2007, 03:36  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Kujab napsal:
Možná bych si pak prostě dal do racku v 1.PP nějaký switch a tím vyřešil stupiditu projektantů.


... hm ... to by si pak mohl říct každej ... a to by pak v tom racku muselo bejt 182 switchů? trochu nesmysl, ne?
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
lusvec
Domácí
Domácí



Založen: 27.5.2005
Příspěvky: 942
Bydliště: Záběhlice A

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 5.11.2007, 08:41  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Milan V. napsal(a):
Milena Jadavanová napsal(a):
JoHnY napsal:
Preboha, co to je medzistatna zmluva ze sa za viac ako mesiac nic nevyjednalo??

jak vím, tak smlouva je ted u právníků, protože to znamená vlastní elektroměr, přístup do technol. místnosti a tudíž klíče od ní, od domu a čipy a taky sjednání podmínek kdo se smí courat po baráku a kdo ne.
Není to tak jednoduché, když se zároven řeší holubi, Kop, praskla podlaha ve výtahu, uzavření garaží, promáčené sklepy v minus 2 atd. atd.
To si nikdo mimo výbory a komise neuvědomuje, kolik práce kolem domu je ... Každý si přeje okamžité řešení toho jeho problému bez ohledu na ostatní ...


Já bych řekl že je to spíš problém DT. Musejí už více než rok vědět že budou potřebovat smluvně upravit vztah a vzpoměli si na poslední chvíli.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie lusvecZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 5.11.2007, 10:37  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Kujab napsal:
mimochodem, kdo je vlastníkem datových rozvodů a racku? Společenstvo vlastníků, jednotlivý majitelé, nebo T-Systems?
Možná bych si pak prostě dal do racku v 1.PP nějaký switch a tím vyřešil stupiditu projektantů.


pokial viem tak tie racky su t-systemu
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Kujab
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 42
Založen: 12.9.2007
Příspěvky: 54
Bydliště: NZM - F

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 5.11.2007, 11:39  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

dcom napsal:
Kujab napsal:
Možná bych si pak prostě dal do racku v 1.PP nějaký switch a tím vyřešil stupiditu projektantů.


... hm ... to by si pak mohl říct každej ... a to by pak v tom racku muselo bejt 182 switchů? trochu nesmysl, ne?


Jasně, že je to nesmysl, ale asi stejný jakou současné řešení od CG. Nejjednodušší by bylo vytvořit už jednou zmiňované VLANy.
Kozoroh Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie KujabZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Kujab
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 42
Založen: 12.9.2007
Příspěvky: 54
Bydliště: NZM - F

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 18.11.2007, 23:37  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Jaký je aktuální stav připojení F na Internet? Při podpisu předávacího protokolu slibovali v CG, že to bude 15.11.2007. Nicméně ještě včera v sobotu 18.11.2007 nic aktivního nebylo, rack stále prázdný, nezapojený.
Kozoroh Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie KujabZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
lenkaii
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 43
Založen: 21.2.2006
Příspěvky: 1537
Bydliště: NZM C

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 20.11.2007, 22:32  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Pokud je mě známo tak vedení po domě až po patch panel, včetně racku a přívodu elektřiny do něj je společné vlastnictí vlastníků. tedy to spravuje SVJ
Býk Pohlaví:Žena Tygr OfflineOsobní galerie lenkaiiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 20.11.2007, 23:49  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

lenkaii napsala:
Pokud je mě známo tak vedení po domě až po patch panel, včetně racku a přívodu elektřiny do něj je společné vlastnictí vlastníků. tedy to spravuje SVJ


... no to je dobrý vědět, že je rack SVJ ... já myslel, že je Pragonetu ... je v tom racku místo? Wink Cool
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
malina
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 66
Založen: 20.2.2006
Příspěvky: 369
Bydliště: NZM B

blank.gif

PříspěvekZaslal: 10.2.2009, 09:12  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Máte někdo VIA TV? Já už několik dní pozoruju časté výpadky signálu.
Když se dívám např na AXN, tak několikrát za hodinu se obraz zastaví, pak vypadne uplně objeví se tabulka není signál a teprve po 2-3 minutách to zas naskočí. Ale stalo se mi to i v jiném programu - Nova Cinema i ČT. Je to nějaký špatný příjem u mně nebo to pozorujete taky?
Ryby Pohlaví:Žena Králík SkrytýOsobní galerie malinaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 10.2.2009, 11:36  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

malina napsala:
Máte někdo VIA TV? Já už několik dní pozoruju časté výpadky signálu.
Když se dívám např na AXN, tak několikrát za hodinu se obraz zastaví, pak vypadne uplně objeví se tabulka není signál a teprve po 2-3 minutách to zas naskočí. Ale stalo se mi to i v jiném programu - Nova Cinema i ČT. Je to nějaký špatný příjem u mně nebo to pozorujete taky?


... co zkusit "restart" STB?

... btw. každopádně T-S teď řeší jinej problém - nefunguje jim billing ...
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
lenkaii
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 43
Založen: 21.2.2006
Příspěvky: 1537
Bydliště: NZM C

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 10.2.2009, 18:05  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

dcom napsal:
lenkaii napsala:
Pokud je mě známo tak vedení po domě až po patch panel, včetně racku a přívodu elektřiny do něj je společné vlastnictí vlastníků. tedy to spravuje SVJ


... no to je dobrý vědět, že je rack SVJ ... já myslel, že je Pragonetu ... je v tom racku místo? Wink Cool


Místo by snad i bylo. Ale klíče od něm má T-Systems. Smlouva se řeší (už rok, je s nima težký jednání).
Býk Pohlaví:Žena Tygr OfflineOsobní galerie lenkaiiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 10.2.2009, 20:40  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

lenkaii napsala:
dcom napsal:
lenkaii napsala:
Pokud je mě známo tak vedení po domě až po patch panel, včetně racku a přívodu elektřiny do něj je společné vlastnictí vlastníků. tedy to spravuje SVJ


... no to je dobrý vědět, že je rack SVJ ... já myslel, že je Pragonetu ... je v tom racku místo? Wink Cool


Místo by snad i bylo. Ale klíče od něm má T-Systems. Smlouva se řeší (už rok, je s nima težký jednání).


ok
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Časy uváděny v GMT + 1 hodina

CrackerTracker © 2004 - 2017 CBACK.de
Powered by phpBB2