Obsah fóra www.novezahradnimesto.net www.novezahradnimesto.netPortál
 Nápověda  •  Hledat  •  Možnosti  •  Kronika  •  Soubory  •  Nové příspěvky  •  Digests  •  Registrace  •  Přihlásit pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
malina
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 66
Založen: 20.2.2006
Příspěvky: 369
Bydliště: NZM B

blank.gif

PříspěvekZaslal: 31.5.2008, 09:34  Předmět:  Zpravodajský kanál Z1 a jeho příjem na NZM Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

chci se zeptat jako naprostý laik, pjde přes náš DBV T/S a satelit na střeše nová tv stanice Z1? A co se bude muset pro příjem udělat? Včera večer jsem se ptala ve Sparu- Alseku a říkal mi technik, že se to musí celé přeladit.
Ryby Pohlaví:Žena Králík SkrytýOsobní galerie malinaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Milan V.
Administrator
Administrator



Založen: 25.4.2005
Příspěvky: 2123
Bydliště: NZM A

blank.gif

PříspěvekZaslal: 31.5.2008, 11:20  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Bohužel má pravdu, na střeše jsou samostatné set-top-boxy, které by se musely přenastavit ...

Rozumná cesta by byl vlastní set-top-box s anténou, to by potom bez problémů šlo, stejně tak jako příjem dalších chystaných programů ...
   OfflineOsobní galerie Milan V.Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
manhoso
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 34
Založen: 7.5.2008
Příspěvky: 30
Bydliště: Kamelova 1

blank.gif

PříspěvekZaslal: 31.5.2008, 12:05  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Ahoj, já jsem také laik, ale zkušební přijímání Z1 mi doma jde. Smile ...tu v domě E...Tedy jen v digitální podobě...jinde jsem ji zatím nehledal...

pokud mluvíte o nastavení společných setopboxů, předpokládám, že jde jen o konverzi digitálního signálu na analogový, jinak anténa (myslím) samozřejmě přijme jakýkoliv digitální signál a do sítě přivede (stejně jako analogový), problém je jen s tím konverotvaným...ale možná se pletu Smile

tak zítra v 19:00 ...www.z1.tv Shocked koukejte, kde můžete Shocked
Štír Pohlaví:Muž Prase SkrytýOsobní galerie manhosoZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 31.5.2008, 12:45  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

ano mne to tiez ide cez DVB-T, ani som nevedel ze nieco take ma byt
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Michal
Podnájemník
Podnájemník



Založen: 24.2.2006
Příspěvky: 559


czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 1.6.2008, 07:26  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

přes dvbt v pohodě, stačí pouze přidat další službu, není třeba vše přelaďovat
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie MichalZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Milan V.
Administrator
Administrator



Založen: 25.4.2005
Příspěvky: 2123
Bydliště: NZM A

blank.gif

PříspěvekZaslal: 1.6.2008, 09:59  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Všichni ale máte svůj vlastní set-top-box, ne?!? Wink
   OfflineOsobní galerie Milan V.Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
manhoso
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 34
Založen: 7.5.2008
Příspěvky: 30
Bydliště: Kamelova 1

blank.gif

PříspěvekZaslal: 1.6.2008, 14:45  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Milan V. napsal(a):
Všichni ale máte svůj vlastní set-top-box, ne?!? Wink

no jo, máme jeden schovaný přímo v televizi Wink
si kup novou Tv k Vánocům
Štír Pohlaví:Muž Prase SkrytýOsobní galerie manhosoZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Milan V.
Administrator
Administrator



Založen: 25.4.2005
Příspěvky: 2123
Bydliště: NZM A

blank.gif

PříspěvekZaslal: 1.6.2008, 19:33  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

manhoso napsal:
Milan V. napsal(a):
Všichni ale máte svůj vlastní set-top-box, ne?!? Wink

no jo, máme jeden schovaný přímo v televizi Wink
si kup novou Tv k Vánocům
Ono to tak asi dopadne ... Wink

Každopádně tu všichni píšete, že vám všem Z1 jde, ale už jste zapomněli malině zdůraznit, že jí to jen tím, že by zapojila TV na domovní rozvod TV signálu, nepůjde ...
   OfflineOsobní galerie Milan V.Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
manhoso
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 34
Založen: 7.5.2008
Příspěvky: 30
Bydliště: Kamelova 1

blank.gif

PříspěvekZaslal: 1.6.2008, 20:14  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Milan V. napsal(a):


Každopádně tu všichni píšete, že vám všem Z1 jde, ale už jste zapomněli malině zdůraznit, že jí to jen tím, že by zapojila TV na domovní rozvod TV signálu, nepůjde ...

Tak to záleží na to,, co má Malina za Tv, my také nemám vlastní anténu a využíváme to domovní Wink
pokud má novější typ s převaděčem digitálního signálu, tak stačí doma naladit
Štír Pohlaví:Muž Prase SkrytýOsobní galerie manhosoZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
malina
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 66
Založen: 20.2.2006
Příspěvky: 369
Bydliště: NZM B

blank.gif

PříspěvekZaslal: 1.6.2008, 21:36  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

mám starší tv a DBV-T/S goldenstar, ale stejně to neumím naladit, už nějaký čas mi tam nejde ani čt24. Takhle kdyby se někdo smiloval a přišel mně to nastavit, třeba za lahvinku vína nebo frtana, to bych ocenila.
Ryby Pohlaví:Žena Králík SkrytýOsobní galerie malinaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 3.6.2008, 10:15  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

malina napsala:
mám starší tv a DBV-T/S goldenstar, ale stejně to neumím naladit, už nějaký čas mi tam nejde ani čt24. Takhle kdyby se někdo smiloval a přišel mně to nastavit, třeba za lahvinku vína nebo frtana, to bych ocenila.


ak sa medzicasom nikto neozval tak sa na to mozem pozriet kludne niekedy
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 5.6.2008, 17:48  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

No, tak som sa na to pozrel a problem bol len v tom ze ten DVB prijimac je DVB/T aj DVB/S a zapojeny tam bol len satelit, takze som prepojil antenu do DVB a naladit to slo v pohode. Este bude treba prepojit antenu z toho DVB do TV lebo sa sice da kludne pozerat vsetky programy len cez DVB, ale na TV je zas zapojeny HDD rekorder Very Happy
Inac riadne zlozity setup Tri zariadenia zapojene za sebou, teoreticky by mozno slo nejako nahravat aj z toho DVB miesto nahravania z TV.
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
malina
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 66
Založen: 20.2.2006
Příspěvky: 369
Bydliště: NZM B

blank.gif

PříspěvekZaslal: 6.6.2008, 08:57  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Moc děkuju Johnymu za ochotu, těch šnůr je tam tolik, že bych to nikdy dohromady nedala.
Ryby Pohlaví:Žena Králík SkrytýOsobní galerie malinaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Časy uváděny v GMT + 1 hodina

CrackerTracker © 2004 - 2017 CBACK.de
Powered by phpBB2