Obsah fóra www.novezahradnimesto.net www.novezahradnimesto.netPortál
 Nápověda  •  Hledat  •  Možnosti  •  Kronika  •  Soubory  •  Nové příspěvky  •  Digests  •  Registrace  •  Přihlásit pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Tomandl16
Host
Host



Založen: 26.7.2006
Příspěvky: 104
Bydliště: NZM C-zapad

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 13.4.2012, 23:14  Předmět:  seká se vám kabelovka? Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Nevím, jestli je to problém jen na mém přijímači, ale už asi 14 dní se co pár vteřin "zadrhne" obraz z kabelovky. Nejdřív to dělaly jen HD kanály, ale teď už jsou to všechny. Pozoruje to ještě někdo?
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie Tomandl16Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuMSN MessengerICQ
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 13.4.2012, 23:43  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Ak myslis to od t-systems tak uz asi mesiac maju problem s nahratymi programami, obcas to seka tak ze to je nepozeratelne a niekedy to uplne spadne s nejakou chybou, volam im tam kazdy tyzden a vzdy mi hovoria ze sa to riesi... Fakt skvele. Ale pri normalnej televizii nie zo zaznamu mi to este nerobilo.
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Tomandl16
Host
Host



Založen: 26.7.2006
Příspěvky: 104
Bydliště: NZM C-zapad

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 14.4.2012, 20:19  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

No nám se právě seká od nich i živý vysílání i to ze záznamu... Budu tam muset v pondělí zavolat...
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie Tomandl16Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuMSN MessengerICQ
Tomandl16
Host
Host



Založen: 26.7.2006
Příspěvky: 104
Bydliště: NZM C-zapad

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 16.4.2012, 10:32  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Tak teď jsem tam volal a odpověď je, že o tom ví a dělají na tom, tak nezbývá, než čekat... Sad
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie Tomandl16Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuMSN MessengerICQ
danak
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 4.7.2006
Příspěvky: 10
Bydliště: NZM C

blank.gif

PříspěvekZaslal: 16.4.2012, 11:10  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Bude nás mnohem více, já se přidávám Sad
 Pohlaví:Žena  OfflineOsobní galerie danakZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
petra
Bezdomovec
Bezdomovec


Věk: 39
Založen: 13.2.2006
Příspěvky: 7


czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 16.4.2012, 20:12  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

jojo, nám se seká taky a je to celkem často
Štír  Had OfflineOsobní galerie petraZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 16.4.2012, 20:57  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

no super, takze platit za nefuncnu sluzbu a cakat...
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 17.4.2012, 15:10  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Bohužel je to tak, problém je na celé lokalitě. S ohledem na dobu jeho řešení se to už dostalo k technickému řediteli T-Sytems a bude to mít top prioritu.

Malá rada (kterou nemáte od mě .-) ) - napište si do T-Systems, konkrétně na zákaznické centrum, o slevu. Že jsou problémy s viaTV, jste ze Zahraďáku a žádáte slevu.
(ať ti, co tady poctivě sledují fórum, z toho aspoň něco mají)
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 18.4.2012, 16:09  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Mne naposledy ked som tam volal sami povedali ze buduci mesiac bude zlava 50% na TV sluzby, mal som pocit ze to myslia ako pre vsetkych ale mozno som ich len tolko otravoval az mi tu zlavu dali individualne.
A v com je vobec problem, ze sa to za viac ako mesiac neda vyriesit?
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 19.4.2012, 10:31  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Problém není všude, takže je třeba ho nahlásit, což není primárně kvůli slevě ale aby se hlavně opravil. Následně se dle závažnosti problému dává sleva. I na NZM to v určitých místech chodí dobře, jeden náš zaměstnanec tady bydlí a jde mu to ok.
Co s tím je... někde v síti se to něčím hádá, takže občas se to tam blokne. Hledá se kde a proč.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 19.4.2012, 10:35  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Hm, tak to teda nechapem ze mne napriklad normalna televizia ide bez problemov a zasekava sa len ked nieco pozeram zo zaznamu... Ak to je nieco so sietou tak by sa malo sekat vsetko nezavisle na tom co pozeram, ten stream je predsa stale rovnaky, alebo nie?
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 19.4.2012, 14:08  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

No, je a není. Live vysílání je multicastem, tedy na všechny se hrne všechno, ale v okamžiku, kdy je to nějak zpožděný, pausa nebo ze záznamu (což je technicky to samé), tak to jede unicastem z našeho serveru, tj. unikátní vysílání toho jednoho kanálu právě pro konkrétního člověka. Teoreticky by to mělo být stejné co do poruch, ale ukazuje se že ne, takže technicky tam pár odlišností bude.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 19.4.2012, 15:15  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Aha, som lamer, nedoslo mi ze tie nahrate alebo pauznute/posunute veci musia ist unicastom
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 24.4.2012, 11:44  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Zistil som ze cez den to ide uplne bez problemov takze to asi zavisi na zatazeni siete alebo co...
Vcera vecer to bolo nepouzitelne, pustil som si nieco a vzdy po par minutach sa to zacalo sekat az to uplne padlo. Teraz som si to pustil znovu a cele to preslo bez problemov od zaciatku do konca.
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Tomandl16
Host
Host



Založen: 26.7.2006
Příspěvky: 104
Bydliště: NZM C-zapad

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 10.5.2012, 09:44  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Tak co je nového? U nás nic, dokonce to pokročilo tak, že některé kanály se zaseknou tak, že úplně zhasne obraz a třeba 3-5 minut ti hlásí "Kanál není dostupný"... Co u vás?
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie Tomandl16Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuMSN MessengerICQ
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 10.5.2012, 09:46  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Tomandl16 napsal:
Tak co je nového? U nás nic, dokonce to pokročilo tak, že některé kanály se zaseknou tak, že úplně zhasne obraz a třeba 3-5 minut ti hlásí "Kanál není dostupný"... Co u vás?


To sa mi sice nastastie nestava ale stale to je v rovnakom stave... Nic nahrate sa pozerat normalne neda (obcas to funguje bez sekania cez den, asi ked su vsetci v praci a nikto to nepouziva). Z kontaktneho centra mi preistotu ani neodpisuju, uz som im tam len pisal mail pred par dnami ze v akom je to stave, nebudem na nich este aj peniaze za telefon minat ked sa aj tak nic nedozviem.
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 11.5.2012, 14:39  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Bohužel problémy s nelinárním obsahem v některých lokalitách přetrvávají a NZM je zrovna jedna z nich.

Jedna pozitivní věc na víkend - máme nově ČT4 Sport HD.
Je to místo toho HD ČT 4 Sport (upscale), co byl v balíčku CS HD.

Jinak je to tažený po optice přímo z ČT v nekomprimovaném SDI signálu (1,5Gbit/s) a na Sitelu si to komprimujeme do MPEG. Trvalo to zařídit díky tomu trochu déle než jinde, ale zase by to měl být lehce lepší obraz, než ty kabelovky, co to berou ze satelitu. Co jsem koukal na hokej, je to fakt moooc hezký. Ještě aby ta hra stála za něco...


Naposledy upravil T-Systems dne 11.5.2012, 15:06, celkově upraveno 1 krát.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 11.5.2012, 14:42  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Ze problemy pretrvavaju to je taka informacia ako ze dnes vyslo slnko, fakt...
Ako do prdele k tomu pridem ze si objednam sluzbu, mesiac ide v pohode a odtedy su funkcie kvoli ktorym som si ju hlavne objednaval nefunkcne? Dva mesiace nejde vyriesit nejaky problem? To uz kde sme?? Navyse som samozrejme podpisal viazanost na 2 roky takze mam na 2 roky nefunkcnu sluzbu.
Uz ma to ale s prepacenim SERE!
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 11.5.2012, 15:36  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Mě to sere taky. Na druhou stranu se tady přece jen za 14dní s tím docela pohlo, tj. že se to na některých lokalitách vyřešilo, což není bohužel případ NZM, asi kvůli velikosti. Ještě bych poprosil zkusit zresetovat STB vytažení z napájení na pár sekund, v některých případech to pomohlo (v návaznosti na odstraňování chyb na síti, ne že by to stačilo samo o sobě).
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 11.5.2012, 15:39  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

To skusim a uvidim vecer. Teraz momentalne to ide bez problemov, ako som pisal tak cez den to obcas ide v pohode, ale vecer skoro nikdy. Takze to skusim este vecer zresetovat a skusit pustit co to tam mam nahrate ci to pojde lebo vcera vecer to bola hroza, 5 minut to slo a potom ze porad neni k dispozici, po znovuspusteni to zas 5 minut slo a zase...
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 11.5.2012, 15:54  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Vypadá to, že ve špičce nestačí kapacita linky do lokalit. Jde to někdy líp, když se současně nepoužívá Net. Ale dimenzovaný je to solidně, někde ji prostě něco žere, nějaká "krabička" v síti někde něco nedělá efektivně...
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 11.5.2012, 15:55  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

No ja to mam na zvlast porte kde mam napojeny len set top box takze ziadne ine data tam netecu.
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 11.5.2012, 15:57  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Ale na druhej strane net ide aj v spicke normalne, zhruba tak ako by aj mal ist (ale fakt ze mimo spicky ide myslim este rychlejsie)
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 11.5.2012, 16:19  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

No pozeram ze tych technickych problemov je momentalne viac Very Happy

citace:
Vážení zákazníci služeb viaHome,

vinou technické závady neodešly zatím faktury na naše telekomunikační služby rodiny viaHome (služba připojení k Internetu viaGIA, kabelová televize viaTV a telefonní služba viaPhone). Předpokládáme jejich odeslání v příštím týdnu. Splatnost faktur se samozřejmě posouvá na standardních 14 dní od doručení (bez ohledu na datum, co bude na faktuře).

Velmi se omlouváme za způsobené komplikace.
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 11.5.2012, 16:29  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Jo, teď se ještě po...la fakturace.

Přijde mi to, že je to vliv těch skvrn na Slunci a silného elmg. pole. A hele, to vlastně máme v Podmíkách jako "Vyšší moc", čili závada mimo naši moc... Smile

No nic, balím a jedu na chalupu, kde TV není...
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 12.5.2012, 14:03  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:
Vypadá to, že ve špičce nestačí kapacita linky do lokalit. Jde to někdy líp, když se současně nepoužívá Net. Ale dimenzovaný je to solidně, někde ji prostě něco žere, nějaká "krabička" v síti někde něco nedělá efektivně...


... no jako pardon ... ale napsat, že někdy to jde líp když se nepoužívá net, to bylo doufám myšleno jako vtip ... Shocked

... mě je to teda v podstatě šumák, protože viaTV nemám, ale IMHO nemáte dostatečně dimenzované uplinky na access switche v domech ... jestli tady jsou nějaký 2950ky a každá má uplink jenom 2x1 GB na distribučák, tak to zdaleka nemusí stačit pokud si vezmu, že nabízíte lidem i stovku a navíc ta televize, jestli tam běhaj i nějaký unicasty, který si určitě taky pápnou několik mega ... IMHO byste měli popřemejšlet o upgradu a pořídit si třeba 2960ky - ty už 10GB uplinky mají ... Wink
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Lubos
Podnájemník
Podnájemník



Založen: 1.5.2005
Příspěvky: 619
Bydliště: Nove Zahradni Mesto C

slovakia.gif

PříspěvekZaslal: 17.5.2012, 16:33  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Uff ked to tak citam, tak zlaty Skylink. CT 4 HD isla paradne od prveho dna a vitazstvo nad Kanadou tam stalo za to Smile))
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie LubosZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 19.6.2012, 12:33  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Jak to na Skylinku vypadá s obrazem? Podle mě, co se cen pronájmu satelitní kapacity týče, jsou satelitní operátoří kabelovky dost nuceni do komprimace... Jinak co my bereme nekomprimovaný signál ČT4 Sport HD od ČT, tak má okolo 500 Mb/s. Ale obraz je to fakt pěkný... ještě, aby ten obsah taky stál za to

Jo, nově jsme přešli na Eurosport 2 CZ (tj. to s Bundesligou). Aktuálně jsou tam 2 různé Eurosporty 2, pak se ten původní vypne.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Časy uváděny v GMT + 1 hodina

CrackerTracker © 2004 - 2017 CBACK.de
Powered by phpBB2