Autor |
Zpráva |
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Grafický návrh dělají ve většině studií zdarama. |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Iv?a napsal(a):
|
Michale prosím o radu, po podpisu smlouvy jsi dostal od Centralu ještě podrobnější plánky bytu než ty, které jsou součástí smlouvy ?
Chceme se také vrhnout na obhlídku kuchyní ale s plánkem co máme to bude asi obhlídka dooost oriientační.
|
ak mas len to co ste dostali pri podpise zmluvy tak este si mozes vyzdvihnut obchodni slozku, treba zavolat na konzultacne centrum a dohodnut sa s nimi. Tam su potom aj plany radiatorov a elektroinstalacie a ten zakladny plan je trochu vacsi ale aj tak nic moc |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
Je potřeba trochu otravovat CG aby z nich vypadl okótovaný plánek bytu. mě ho poskytl p. Frey z CG - dalo to fušku ale šlo to. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Michal
Podnájemník
|
|
Iv?a napsal(a):
|
Michale prosím o radu, po podpisu smlouvy jsi dostal od Centralu ještě podrobnější plánky bytu než ty, které jsou součástí smlouvy ?
Chceme se také vrhnout na obhlídku kuchyní ale s plánkem co máme to bude asi obhlídka dooost oriientační.
|
Ke smlouvě jsem dostal pdf půdorys, který je okotovaný. Poté jsem chtěl, aby mi zaslali dwg výkres (jde editovat), ale prý "technické problémy" jim brání v tom, aby mi to zaslali, takže jsem si to musel překreslit sám...
Jinak podklady k bytu od CG jsou dost žalostné, jsou to v podstatě jen skicy, které jsou na h...o
Do kuch. studia jdu zítra a návrh má být prý cca za tři dny, tak jsem zvědavej, jak to zpracují.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Michal napsal:
|
Jinak podklady k bytu od CG jsou dost žalostné, jsou to v podstatě jen skicy, které jsou na h...o
|
To jsi řekl ty ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Michal
Podnájemník
|
|
Milan V. napsal(a):
|
Michal napsal:
|
|
To jsi řekl ty ...
|
máš jinej názor???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PavelH
Kolemjdoucí
|
|
U Gorenje jsem měl nákresy zdarma, trvalo to hooodně dlouho (a to jsem to ještě hodně uryhloval telefonama) a nakonec vůbec to nevychytali, celý prostor vyřešili divně a na řadu vychytávek vůbec nepřišli a na konkrétní dotaz že to nejde...
Naopak dobře mi poradili v kuchyňském studiu v Intersparu, ale z důvodu ceny a nakonec i toho, že zapoměli na jednu schůzku jsem to nechal dělat u třetí firmy. Ale nákres, 3D a hlavně dvě hodinové konzultace za těch 500,- rozhodně stojí a považuji to za lepší investici než návrh zdarma u Gorenje (kde však je to asi i o konkrétních lidech)...
svůj nákres jsem už zde umísťoval. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
kuchyňské studio v Parku hostivař je v jiné diskuzi zde probíraný DIZ. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Freddie
Host
Věk: 48
|
|
V Gorenje jsme si nechali dělat nákres (a potom teda i linku, no... ) Drahá, ale v pohodě. Plánek + kóty + plán rozvodů + seznam všech dílů linky s cenou zadarmo (a to jsme ještě neřekli, že u nich zůstaneme), konzultace ohledně nějakých změn minimální (vyřešili to fakt dobře včetně kravinek, které jsme chtěli navíc). Jediné, na co bych si stěžoval, je prvotní přístup (dost neochotní), pak už v klidu. Montáž v ceně, navíc se platilo jen připojení spotřebičů, koupených jinde (300Kč za zařízení). Montáž rychlá, ale kvalitní (dobře a přesně rozměřeno, nikde nic "nepadá"). Byli jsme ve studiu Michelská, jednali jsme se slečnou součkovou. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|