Obsah fóra www.novezahradnimesto.net www.novezahradnimesto.netPortál
 Nápověda  •  Hledat  •  Možnosti  •  Kronika  •  Soubory  •  Nové příspěvky  •  Digests  •  Registrace  •  Přihlásit pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
MUSTANG
Domácí
Domácí



Založen: 7.2.2006
Příspěvky: 756


czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 11.4.2006, 09:05  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Freddie napsal:
Ale i tak - vysedávání před bedýnkou není nic pro mě. Okno rulez!!!!!!


ze by jsi byl ten clovek z prizemi u B/E? Ten vysedava u okna porad Smile (=teda velmi casto kdyz jdu okolo)
 Pohlaví:Muž  SkrytýOsobní galerie MUSTANGZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
greticka
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 42
Založen: 7.2.2006
Příspěvky: 1097
Bydliště: Mattioliho 11

france.gif

PříspěvekZaslal: 11.4.2006, 10:41  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

MUSTANG napsal:
Freddie napsal:
Ale i tak - vysedávání před bedýnkou není nic pro mě. Okno rulez!!!!!!


ze by jsi byl ten clovek z prizemi u B/E? Ten vysedava u okna porad Smile (=teda velmi casto kdyz jdu okolo)


Jestli myslíš toho co já, tak ten má s největší pravděpodobností ve výklenku psací stůl, na stole PC a v uších většinou sluchátka, taky tam má možná hudbu.

A díky mu za to, že ta sluchátka má. To myslím vážně Kdyby takových ohleduplných sousedů bylo více.
Kozoroh Pohlaví:Žena Tygr OfflineOsobní galerie gretickaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
MUSTANG
Domácí
Domácí



Založen: 7.2.2006
Příspěvky: 756


czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 11.4.2006, 11:29  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Smile ano, myslime stejneho
 Pohlaví:Muž  SkrytýOsobní galerie MUSTANGZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
marty
Host
Host



Založen: 10.1.2006
Příspěvky: 106


jamaica.gif

PříspěvekZaslal: 14.4.2006, 17:25  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

dolphine napsal:
Mustang: Ty ale jedes na DVB-T tuner, ze?
Marty: Ja na analogu (tj. zkonvertovanem DVB-T do rozvodu) chytam CT1,2,Nova,Prima,Ocko, CT4 Sport.
Nicmene je divne, ze to tam jede v Nemecke norme nevim ktery PAL (B/G) toje. Pri nastaveni cesky jak TV, tak PC( tuner) netrefi zvuk.
Pri nemeckem nastaveni jede obraz i zvuk, akorat je rozmasteny teletext (ale to muze byt TV - i kdyz si myslim, ze znakovou sadu vylosaovala prave z nastaveni kodovaciho schamatu).


Jo jasne jede to totiz na nejakem rakouskem zarizeni, takze proto ta nemecka norma.. Smile...mam to podobne..ale ja chytam prave ale duplovane ct1,2,nova,prima..jednou hlasite a analoove a podruhe potisejc a digitalne...rozdil jsem poznal v prepinani mezi 4:3 a 16:9,..ty digitalni nerozsiroujou tak moc...
   OfflineOsobní galerie martyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 24.4.2006, 21:40  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

hmm ... tak jsem prave zapojil kompa a na pozadi se mi v AverTV softu ladi televize, ale zatim jsem nic nechytil Sad
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 24.4.2006, 21:41  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

dcom napsal:
hmm ... tak jsem prave zapojil kompa a na pozadi se mi v AverTV softu ladi televize, ale zatim jsem nic nechytil Sad


beru zpet ... uz jsem naladil prvni kanal ... a dokonce je kvalita obrazu lepsi nez na UPC kabelovce Laughing Very Happy Cool
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Milan V.
Administrator
Administrator



Založen: 25.4.2005
Příspěvky: 2123
Bydliště: NZM A

blank.gif

PříspěvekZaslal: 24.4.2006, 21:52  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Jak jste na tom všichni s kvalitou obrazu při zapojené TV na společnou anténu?!? Dříve to bylo velmi dobré, což mě samotného překvapilo, poslední dobou, odhaduji to tak na 14 dnů, to jde s kvalitou od desíti k pěti ... Obraz trpí přímo masařkami, kostičkuje, trhá se, někdy se dokonce na dvě, tři sekundy úplně zastaví, to vše konkrétně v domě A. Rolling Eyes Už zcela vážně uvažuji o urychleném řešení v podobě set-top-boxu a vlastní pokojové aktivní antény ...
   OfflineOsobní galerie Milan V.Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
dolphine
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 41
Založen: 13.12.2005
Příspěvky: 96
Bydliště: NZM B (E2)

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 24.4.2006, 22:08  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Uz jste nekdo chytil neco na ten spolecny satelit?

Nevite, jestli tam vysila nejaky HD kanal (Premiere, Sky, ...)?
Býk Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie dolphineZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Gentleman
Host
Host



Založen: 9.2.2006
Příspěvky: 133
Bydliště: NZM B

romania.gif

PříspěvekZaslal: 24.4.2006, 22:31  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Já mám signál stále velmi v poho... a jak jsem říkal a u mě to stále platí, že to je jedna z věcí, co mě příjemně překvapily (samozřejmě opomíjím to, že to CG udělal jen z donucení, protože to jinak vyřešit asi nešlo)
   OfflineOsobní galerie GentlemanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Nika
Domácí
Domácí


Věk: 38
Založen: 17.3.2006
Příspěvky: 835
Bydliště: NZM A

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 25.4.2006, 07:22  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Milan V. napsal(a):
Jak jste na tom všichni s kvalitou obrazu při zapojené TV na společnou anténu?!? Dříve to bylo velmi dobré, což mě samotného překvapilo, poslední dobou, odhaduji to tak na 14 dnů, to jde s kvalitou od desíti k pěti ... Obraz trpí přímo masařkami, kostičkuje, trhá se, někdy se dokonce na dvě, tři sekundy úplně zastaví, to vše konkrétně v domě A. Rolling Eyes Už zcela vážně uvažuji o urychleném řešení v podobě set-top-boxu a vlastní pokojové aktivní antény ...


Koukám, že Ačko má dost specialitek. Obraz mám vcelku dobrý, ale pak začne dělat přesně to, co popisuje Milan. Začne kostičkovat, zvuk běží dál, ale obraz stojí. Rolling Eyes
Rak Pohlaví:Žena Koza OfflineOsobní galerie NikaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
MKDD
File moderator
File moderator


Věk: 42
Založen: 13.3.2006
Příspěvky: 916
Bydliště: NZM A

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 25.4.2006, 08:10  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Ja jsem si koupil set-box a je to v pohodě
_________________
Mirek
Blíženci Pohlaví:Muž Králík OfflineOsobní galerie MKDDZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Milan V.
Administrator
Administrator



Založen: 25.4.2005
Příspěvky: 2123
Bydliště: NZM A

blank.gif

PříspěvekZaslal: 25.4.2006, 08:58  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

MKDD napsal:
Ja jsem si koupil set-box a je to v pohodě
No jo, ten chci také, ale protože stále ještě váhám nad modelem, tak mě zajímá, jak to je jinde a hlavně, u nás to vypadá na dvě TV, z několikrát zmíněných důvodů Wink, všechna MS se blíží (hokej, fotbal, atd., atd. Smile ), z nichž jedna určitě nebude napojena na set-top-box, bylo by to zbytečné ...
   OfflineOsobní galerie Milan V.Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Lubos
Podnájemník
Podnájemník



Založen: 1.5.2005
Příspěvky: 619
Bydliště: Nove Zahradni Mesto C

slovakia.gif

PříspěvekZaslal: 25.4.2006, 09:27  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Moj momentalny prijem z domu C je nasledovny:

- Terestrialny analogovy vcelku v pohode, obcas vidno malych duchov Smile
- Terestrialny digitalny (DVB-T) - taky lepsi priemer, kvalita prijmu cca 40-60%, niekedy vsak klesne aj pod 30% a to uz zacne sekat. Prijimac Golden Interstar 8300CI. Na DVB-T chytame CT1, CT2, Prima, Nova, Top TV, Ocko, CT24, CT4 Sport a TA3. Dolezite je, ze kupodivu dost zalezi na tom, ako je pripojeny a vedeny antenny kabel zo steny do TV, stacilo trochu potocit kablom v konektori (!) a kvalita sa rapidne menila (zlepsovala/zhorsovala)
- Satelitny digitalny (DVB-S, Astra 1&2 zo strechy) - uplne bez problemov, kvalita cca 60-70%, da sa povedat ze najlepsi z prijmov. Kedze cez satelit vysiela tiez Ocko, CT24 a CT4 , je tu vidiet krasne porovnanie medzi DVB-T a DVB-S

Z dovodu uvedeneho dost uvazujem o tom, ze si dam na balkon dalsi satelit, ktory by chytal kanaly ostatnych druzic - hlavne su zaujimave Astra 3, Hotbird a Eurobird. Podla cloveka z Aleseka by u tych, ktori maju viditelnost na juh, s tymto riesenim nemal byt problem, u niektorych bytov sa dokonca satelit sa da na balkon pripevnit za zabradlie tak, ze nijak neprekaza vo vyhlade Smile (vsimol som si, ze v dome C uz niektori satelit na balkone maju). Orientacna cena za toto riesenie je okolo 4-6000 Kc vratane montaze (presny vypocet ceny ale este nemam). Istym drahym, ale spolahlivym riesenim by potom bolo mozne zakupit dekoder Czech Link (dalsie naklady: 1500 Kc modul Cryptoworks + cca 3000 Kc karta Czech Link) na prijem vsetkych ceskych programov z Astry 3A v kvalite satelitu, alebo dekoder Slovak Link na prijem slovenskych programov zhruba v tej istej cene. Moznosti je ale samozrejme podstatne viac.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie LubosZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
dolphine
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 41
Založen: 13.12.2005
Příspěvky: 96
Bydliště: NZM B (E2)

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 25.4.2006, 09:48  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Lubos napsal:
Z dovodu uvedeneho dost uvazujem o tom, ze si dam na balkon dalsi satelit, ktory by chytal kanaly ostatnych druzic - hlavne su zaujimave Astra 3, Hotbird a Eurobird. Podla cloveka z Aleseka by u tych, ktori maju viditelnost na juh


Asi neni moznost umistit takovyto satelit spolecne na strechu? Oni se asi SATy nedaji "slucovat" Sad

Otazka od neprilis znaleho SAT problematiky, ty Astry 1/2 co jsou videt jsou videt veschny (tedy i ruzne varianty 2ky?).

Diky!
Býk Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie dolphineZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Lubos
Podnájemník
Podnájemník



Založen: 1.5.2005
Příspěvky: 619
Bydliště: Nove Zahradni Mesto C

slovakia.gif

PříspěvekZaslal: 25.4.2006, 10:20  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

dolphine napsal:
Asi neni moznost umistit takovyto satelit spolecne na strechu? Oni se asi SATy nedaji "slucovat" Sad


Nuz, oni sa zlucovat daju, ale zalezi dost na tom, ako to je na tej streche robene. Pokial sa to robilo najlacnejsou technologiou, ktora pocita iba s prijmom z jedneho satelitu (a velmi by som pochyboval, ze sa to robilo inou), museli by sa tam namontovat nejake dalsie doplnky (zlucovace signalu), co by samozrejme musel niekto na streche premerat, spolocenstvo vlastnikov by to muselo schvalit, otazka je, ako by sa k tomu postavili ostatni (urcite by s tym vela ludi nesuhlasilo a nechcelo by sa im to platit) atd. Cize inymi slovami povedane - obavam sa, ze vela vody pretecie este potokom Botica, kym by sme sa na niecom takom dohodli a zrealizovali - a s otaznym uspechom Smile

dolphine napsal:

Otazka od neprilis znaleho SAT problematiky, ty Astry 1/2 co jsou videt jsou videt veschny (tedy i ruzne varianty 2ky?).

Astra 1 by mala teraz ist cela, Astru 2 som zatial prilis neskumal, pretoze nebol cas, ale skusim sa na to pozriet vecer.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie LubosZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Lubos
Podnájemník
Podnájemník



Založen: 1.5.2005
Příspěvky: 619
Bydliště: Nove Zahradni Mesto C

slovakia.gif

PříspěvekZaslal: 25.4.2006, 19:46  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Tak som to overil - zo satelitu na streche chytame presne Astru 1C,1E,1F,1G,1H,2C (nasmerovana 19.2 stupnov vychodnej dlzky). Kompletny zoznam programov je na tejto stranke (dolezite je ale vsimnut si mapku v stlpci "vysilani", nie vsetky frekvencie zasahuju CR; a samozrejme velka vacsina kanalov je kryptovana, cize my si budeme vsimat kanaly typu TV-DIG, co su nekryptovane televizne kanaly v digitalnom vysielani).

Cize z Astry 2 chytame iba 2C, ostatne su na inych polohach. Ich zoznam pre nase konciny je na tejto a na tejto stranke
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie LubosZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
urakn
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 40
Založen: 20.3.2006
Příspěvky: 17


slovakia.gif

PříspěvekZaslal: 26.4.2006, 07:59  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Zdravim vsetkych, neviete mi prosim poradit ako je to s TV v dome A? Je tu milion prispevkov uz od februara a neviem sa dopracovat k jednemu, ktory by bol vysvetleny. Bude tu nejaky kabel alebo si musim kupit nieco sam alebo bude satelit na ktory sa budem moct napojit? Dik K.
Váhy Pohlaví:Muž Had OfflineOsobní galerie uraknZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Milan V.
Administrator
Administrator



Založen: 25.4.2005
Příspěvky: 2123
Bydliště: NZM A

blank.gif

PříspěvekZaslal: 26.4.2006, 08:12  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

urakn napsal:
Zdravim vsetkych, neviete mi prosim poradit ako je to s TV v dome A? Je tu milion prispevkov uz od februara a neviem sa dopracovat k jednemu, ktory by bol vysvetleny. Bude tu nejaky kabel alebo si musim kupit nieco sam alebo bude satelit na ktory sa budem moct napojit? Dik K.
No, myslím, že už to tu padlo několikrát, ale dobrá ... Snad se tedy konečně dočkáš vyřešení toho svého jediného problému ... Smile

Na střeše je přijímač (dokonce digitální) s anténou, takže po domech je rozvedený signál následujících stanic - ČT 1/2/4 Sport, Nova, Prima, Óčko. K tomu, abys je mohl sledovat, nic nepotřebuješ, obyčejným anténním kabelem připojíš TV do zásuvky. Pak jsou na domech také satelity, o kterých tu v několika bezprostředně předcházejících příspěvcích psal Luboš, takže ve stručnosti - pokud máš v zásuvce konektor i na tento signál, stačí připojit receiver, propojit s TV a můžeš vesele sledovat všechno, co vysílá na 19,2st. východní délky ... Wink

Jo a abych se vrátil k problému se signálem - včera po 19hod. dokonce vyskakovalo na obrazovce hlášení "NO SIGNAL ...", to když signál několikrát během cca půl hodiny vypadával na pár vteřin, po chvíli se to zase vrátilo zpátky. To přece není normální funkčnost TV, takže bych to dal do společných závad, zdá se, že jen domu A.
   OfflineOsobní galerie Milan V.Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
urakn
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 40
Založen: 20.3.2006
Příspěvky: 17


slovakia.gif

PříspěvekZaslal: 26.4.2006, 08:42  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Opat opakujem...nemyslim si ze je to moj jediny problem, len sa snazim byt vecny a strucny...ale to nic. Dakujem za odpoved.
Váhy Pohlaví:Muž Had OfflineOsobní galerie uraknZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Milan V.
Administrator
Administrator



Založen: 25.4.2005
Příspěvky: 2123
Bydliště: NZM A

blank.gif

PříspěvekZaslal: 26.4.2006, 08:45  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

urakn napsal:
Opat opakujem...nemyslim si ze je to moj jediny problem, len sa snazim byt vecny a strucny...ale to nic. Dakujem za odpoved.
Prosím. Tak nám alespoň řekni, jak je to s tím vypadáváním signálu u tebe, když už jsi také z domu A ... Wink
   OfflineOsobní galerie Milan V.Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
urakn
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 40
Založen: 20.3.2006
Příspěvky: 17


slovakia.gif

PříspěvekZaslal: 26.4.2006, 10:36  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Signal mam asi dobry...ak sa tym mysli ze to nezrni a ze vidim ostro na telku...tak dobry...parkrat to vypadlo ale je to zriedka a na par minut alebo sekund.
Váhy Pohlaví:Muž Had OfflineOsobní galerie uraknZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dolphine
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 41
Založen: 13.12.2005
Příspěvky: 96
Bydliště: NZM B (E2)

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 26.4.2006, 19:49  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Lubos napsal:
Tak som to overil - zo satelitu na streche chytame presne Astru 1C,1E,1F,1G,1H,2C (nasmerovana 19.2 stupnov vychodnej dlzky). Kompletny zoznam programov je na tejto stranke (dolezite je ale vsimnut si mapku v stlpci "vysilani", nie vsetky frekvencie zasahuju CR; a samozrejme velka vacsina kanalov je kryptovana, cize my si budeme vsimat kanaly typu TV-DIG, co su nekryptovane televizne kanaly v digitalnom vysielani).

Cize z Astry 2 chytame iba 2C, ostatne su na inych polohach. Ich zoznam pre nase konciny je na tejto a na tejto stranke


Diky moc za vycerpavajici odpoved!
Býk Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie dolphineZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
lenkaii
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 43
Založen: 21.2.2006
Příspěvky: 1537
Bydliště: NZM C

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 3.5.2006, 10:20  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Tak ted nevím. Jestli si dobře pamatuju, tak se tu mluvilo o tom že si člověk satelit namontovat nesmí, že to porušuje plášť budovy a tak. A navíc je tu rozvod televize a pokud vím i satelitních programů. Ale možná se mýlím.
Býk Pohlaví:Žena Tygr OfflineOsobní galerie lenkaiiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Leika
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 40
Založen: 14.11.2005
Příspěvky: 410
Bydliště: NZM/A

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 3.5.2006, 10:27  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

lenkaii napsala:
Tak ted nevím. Jestli si dobře pamatuju, tak se tu mluvilo o tom že si člověk satelit namontovat nesmí, že to porušuje plášť budovy a tak. A navíc je tu rozvod televize a pokud vím i satelitních programů. Ale možná se mýlím.

Nemají to na fasádě, Leni, ale na zábradlí horní terasy. Vůbec nevím proč si takovou věc pořizovat, když máme společnou anténu... Pavel vtipně poznamenal, že chtějí zřejmě chytat SVOJE programy (tam kde my máme písmo, oni rozsypaný čaj Laughing )....
Lev Pohlaví:Žena Had OfflineOsobní galerie LeikaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
lenkaii
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 43
Založen: 21.2.2006
Příspěvky: 1537
Bydliště: NZM C

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 3.5.2006, 10:33  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Hihi.. asi.. Je to kouzelný pohled na televizi.. čínský seriál s thajskými titulky.. to mě docela uchvátilo Very Happy))
Býk Pohlaví:Žena Tygr OfflineOsobní galerie lenkaiiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
MUSTANG
Domácí
Domácí



Založen: 7.2.2006
Příspěvky: 756


czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 3.5.2006, 11:48  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

ony jsou videt nejake satelity i na odvracene strane B-cka - jsem si vcera vsiml. Co se tyce te montaze, tak ja jsem cetl pouze ze fasada neni nosna a na ni se nesmi nic montovat. O zabradlich tam nebylo nic. Tam riskuji pouze poskozeni povrchove upravy a naslednou korozi, jejiz opravu samozdrejme bude platit cele spolecenstvi z fondu oprav, neb se jedna o "spolecny prostor" - takze zadna krec.


Naposledy upravil MUSTANG dne 4.5.2006, 08:35, celkově upraveno 1 krát.
 Pohlaví:Muž  SkrytýOsobní galerie MUSTANGZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Banana
Domácí
Domácí



Založen: 6.5.2005
Příspěvky: 844
Bydliště: Nové Zahradní Město A-západ

blank.gif

PříspěvekZaslal: 3.5.2006, 12:15  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Ono se nesmi ani na zabradli nic montovat, jelikoz to narusuje arch.raz budovy, si predstavte jak to bude vypadat az budou mit vsichni satelita, to bude pekna vopicarna. A myslim, ze CG chtel vsechny svy domy prihlasit do architektonicke souteze, coz s tema satelitama a velkym zlutym transparentem na balkone neprojanateho bytu nebude asi nic extra umisteni:-)
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie BananaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 3.5.2006, 13:26  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Banana napsal:
Ono se nesmi ani na zabradli nic montovat, jelikoz to narusuje arch.raz budovy, si predstavte jak to bude vypadat az budou mit vsichni satelita, to bude pekna vopicarna. A myslim, ze CG chtel vsechny svy domy prihlasit do architektonicke souteze, coz s tema satelitama a velkym zlutym transparentem na balkone neprojanateho bytu nebude asi nic extra umisteni:-)


to je sice pekne ale architektonicky raz moze narusovat aj lavicka na terase alebo nejake kvetiny v okne. nic v zlom ale co si ja dam na balkon alebo do okna, do toho nikoho nic neni. tym nehovorim ze by sa mi tie satelity pacili ale ked si to niekto namontuje tak si mozem akurat tak zanadavat sam pre seba ze ako to vyzera
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Lubos
Podnájemník
Podnájemník



Založen: 1.5.2005
Příspěvky: 619
Bydliště: Nove Zahradni Mesto C

slovakia.gif

PříspěvekZaslal: 3.5.2006, 14:45  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

JoHnY napsal:
Banana napsal:
Ono se nesmi ani na zabradli nic montovat, jelikoz to narusuje arch.raz budovy, si predstavte jak to bude vypadat az budou mit vsichni satelita, to bude pekna vopicarna. A myslim, ze CG chtel vsechny svy domy prihlasit do architektonicke souteze, coz s tema satelitama a velkym zlutym transparentem na balkone neprojanateho bytu nebude asi nic extra umisteni:-)


to je sice pekne ale architektonicky raz moze narusovat aj lavicka na terase alebo nejake kvetiny v okne. nic v zlom ale co si ja dam na balkon alebo do okna, do toho nikoho nic neni. tym nehovorim ze by sa mi tie satelity pacili ale ked si to niekto namontuje tak si mozem akurat tak zanadavat sam pre seba ze ako to vyzera


Presne tak, ono ak by sme takto pokracovali, niekomu sa tiez nemusi pacit vyvesene pradlo na balkone (architektonicky raz budovy to narusa rovnako) alebo nalozene haraburdy a pod.

Konieckoncov, za to, ze si ludia davaju na balkony satelity, si Central Group moze sam. Keby nezmyselne nesetrili kazdu korunu a namiesto jedneho prijimaca by ich dali na strechu viac (v dobe instalacie by ich to vyslo navyse niekolko tisic Kc, teraz uz prerobenie moze byt drahsie, zavisi od toho, ako je to tam hore presne urobene) prip. by dali rovno prijimac pohyblivy, nemal by dnes nikto dovod montovat si dalsie satelity na prijem programov, ktore casto vobec nie su tak exoticke, ako by sa mohlo zdat (zo strechy nie je mozne chytat dokonca ani Czech Link a Slovak Link, co teda rozhodne nie je ziadna "Cina" ...). Takze tak, kto setri, ma za tri.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie LubosZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
willy
Host
Host



Založen: 7.2.2006
Příspěvky: 102
Bydliště: NZM A

slovakia.gif

PříspěvekZaslal: 3.5.2006, 18:44  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Lubos napsal:
Konieckoncov, za to, ze si ludia davaju na balkony satelity, si Central Group moze sam. Keby nezmyselne nesetrili kazdu korunu a namiesto jedneho prijimaca by ich dali na strechu viac (v dobe instalacie by ich to vyslo navyse niekolko tisic Kc, teraz uz prerobenie moze byt drahsie, zavisi od toho, ako je to tam hore presne urobene) prip. by dali rovno prijimac pohyblivy, nemal by dnes nikto dovod montovat si dalsie satelity na prijem programov, ktore casto vobec nie su tak exoticke, ako by sa mohlo zdat (zo strechy nie je mozne chytat dokonca ani Czech Link a Slovak Link, co teda rozhodne nie je ziadna "Cina" ...). Takze tak, kto setri, ma za tri.

Pohyblivu parabolu by nemohli umiestnit, lebo by sa to nedalo... Jeden clovek by chcel pozerat nieco z jednej pozicie, iny clovek z inej pozicie a ako by parabola vedela, kam sa ma teda vo finale vytocit? Riesenie by mohlo byt v nainstalovani viacerych nezavislych parabol - ale to by do kazdeho bytu muselo viest tolko koaxialnych kablov co by bolo na streche parabol - a doma by si potom musel mat prepinac, ktory by spolupracoval s tvojim receiverom a na zaklade zvoleneho programu by prepinal medzi parabolami...
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie willyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Časy uváděny v GMT + 1 hodina

CrackerTracker © 2004 - 2017 CBACK.de
Powered by phpBB2