Obsah fóra www.novezahradnimesto.net www.novezahradnimesto.netPortál
 Nápověda  •  Hledat  •  Možnosti  •  Kronika  •  Soubory  •  Nové příspěvky  •  Digests  •  Registrace  •  Přihlásit pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Hafan
Host
Host


Věk: 36
Založen: 22.4.2006
Příspěvky: 118
Bydliště: Stodůlky E

blank.gif

PříspěvekZaslal: 7.1.2008, 17:14  Předmět:  Alarm JA-63K a GSM modul Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Ahoj,resil tu nekdo pripojeni GSM modulu k teto ustredne, co jsem postreh a bylo mi sdeleno SV Agency za to chce cca 6tis a snad mesicne nejaky penize.Ja ten modul co je kompatibilni videl za 1259 s DPH, ale mam takovej pocit, ze sam ho asi nepripojim a i kdybych pripojil bude to uvnitr nejak blokovany a potreboval bych ten servisni kod.Je to tak?
Lev Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie HafanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Hafan
Host
Host


Věk: 36
Založen: 22.4.2006
Příspěvky: 118
Bydliště: Stodůlky E

blank.gif

PříspěvekZaslal: 7.1.2008, 17:33  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

aha, takze nic.To za tech 1259,- je trochu neco jinyho musi tam bejt dotazena telefonni linka a SMS to posila pres server jablotronu
Lev Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie HafanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 7.1.2008, 21:19  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

no sv agency ma tie ceny prehnane, ja som si kupoval TCP/IP modul na ktory mi oni povedali cenu 7800 Kc bez DPH za 6300 Sk bez DPH... montovali mi to oni, maju cenu 600 Kc bez dph za hodinu a dokonca mi nauctoval iba pol hodinu aj ked nad tym spekuloval 2 hodiny lebo ten tcp/ip modul k tej mojej ustredni este neinstalovali vraj
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Kujab
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 42
Založen: 12.9.2007
Příspěvky: 54
Bydliště: NZM - F

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 9.1.2008, 13:37  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

to je zajímavá informace. Můžeš poslat odkaz kde jsi to koupil? Do LAN se to připojuje kabelem, nebo bezdrátově? Díky
Kozoroh Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie KujabZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 9.1.2008, 13:52  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

No, ja nemam Jablotron, ale kupil som to tu: http://www.scanlock.sk
Pre Jablotron vraj tiez existuje taky modul ale niesom si isty ci posiela aj emaily, nieco som nasiel a to bolo len na komunikaciu s PCO cez siet, ale mozno existuje aj daky iny modul.
Pripaja sa to kablom, maximalne si do tej skrinky s ustrednou mozes dat nejaky maly wifi router ale to by si ho mal mat tiez zalohovany tak ako ustredna, inac to nema zmysel
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Michal
Podnájemník
Podnájemník



Založen: 24.2.2006
Příspěvky: 559


czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 9.1.2008, 15:02  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

je to tak, že si můžu koupit sám GSM bránu (chci pouze posílání sms a ne ještě nějaký pult...) a SV Agency mi to namontují, aby nebyla narušena záruční doba? Kdyby to tak bylo tak je to supr, protože jsem byl rozhodnutý si to nechat namontovat jinou firmou i za cenu ztráty záruky...
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie MichalZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 9.1.2008, 15:36  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

ano, je to tak
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Hafan
Host
Host


Věk: 36
Založen: 22.4.2006
Příspěvky: 118
Bydliště: Stodůlky E

blank.gif

PříspěvekZaslal: 10.1.2008, 09:10  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Michal napsal:
je to tak, že si můžu koupit sám GSM bránu (chci pouze posílání sms a ne ještě nějaký pult...) a SV Agency mi to namontují, aby nebyla narušena záruční doba? Kdyby to tak bylo tak je to supr, protože jsem byl rozhodnutý si to nechat namontovat jinou firmou i za cenu ztráty záruky...


A vis o nejakym levnejsim modulu?Taky bych bral jenom to zasilani SMS
Lev Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie HafanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Michal
Podnájemník
Podnájemník



Založen: 24.2.2006
Příspěvky: 559


czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 10.1.2008, 09:27  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Hafan napsal:
Michal napsal:
je to tak, že si můžu koupit sám GSM bránu (chci pouze posílání sms a ne ještě nějaký pult...) a SV Agency mi to namontují, aby nebyla narušena záruční doba? Kdyby to tak bylo tak je to supr, protože jsem byl rozhodnutý si to nechat namontovat jinou firmou i za cenu ztráty záruky...


A vis o nejakym levnejsim modulu?Taky bych bral jenom to zasilani SMS

ještě jsem to nezjišťoval, já jsem si myslel, že SV Agency ti namontují GSM bránu pouze za předpokladu placení dalšího měsíčního paušálu a nutnosti připojení na ten jejich pult, jak psal Johny tak tomu tak není, zjistím od nich kolik stojí pouze ta GSM brána a když to nebudou mít výrazně předražené, vezmu to přes ně
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie MichalZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Michal
Podnájemník
Podnájemník



Založen: 24.2.2006
Příspěvky: 559


czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 4.2.2008, 14:55  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

tak jsem si tam nechal doplnit gsm bránu přímo od sv-agency, stálo to cca 8 tis, musel jsem si pouze koupit sim kartu, ideální se mi pro tyto účely jeví O2 tarif (teď si nevzpomínám přesně na ten název), kde se měsíčně ptatí pouze to, co je provoláno, v mém případě "prosmskováno"

P.S.: gsm brána není napojena na ten jejich pult, či-li žádné měsíční poplatky (krom výše zmíněných sms)
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie MichalZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Časy uváděny v GMT + 1 hodina

CrackerTracker © 2004 - 2017 CBACK.de
Powered by phpBB2