Obsah fóra www.novezahradnimesto.net www.novezahradnimesto.netPortál
 Nápověda  •  Hledat  •  Možnosti  •  Kronika  •  Soubory  •  Nové příspěvky  •  Digests  •  Registrace  •  Přihlásit pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 14.9.2008, 10:05  Předmět:  TV signal v G Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Nejde mi nic okrem primy na analogu, na DVB nejde vobec nic... Je to len u mna alebo aj ini maju taky problem?
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
vseticka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 19.10.2006
Příspěvky: 19
Bydliště: Kamelova 3260/1

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 14.9.2008, 10:18  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Problém je s vysílačem, tedy změnou a opravou, která se provádí...

http://www.radiokomunikace.cz/o-spolecnosti/aktuality-a-tiskove-zpravy/tiskove-zpravy.html/102_199-ceske-radiokomunikace-pripravuji-v-souvislosti-s-digitalizaci-vyrazne-zlepseni-pokryti-prahy-a-strednich-cech

Zítra dopoledne zjistím jak dlouho to bude trvat a zda není nutné přesměrovat anténu po dobu opravy. Tedy zajistím to pro dům E, ale informaci co jsem zjistil určitě můžu napsat i sem.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie vsetickaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 14.9.2008, 10:36  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

aha, ok, dik za info, tak potom daj vediet
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
alkonius
Moderator
Moderator



Založen: 1.3.2006
Příspěvky: 955
Bydliště: NZM - B

blank.gif

PříspěvekZaslal: 14.9.2008, 14:21  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Ja bych to tak uz nechal :p
_________________
http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie alkoniusZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyMSN MessengerICQ
Petra214
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 24.9.2006
Příspěvky: 13
Bydliště: NZM C

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 14.9.2008, 16:48  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Na Digitalu mi jde Prima, Očko, Z1, Public Tv a Noe. Na Analogu ČT1,ČT2, Nova a opět Očko. Jsem z C. Mám jen digitální TV,žádnou kabelovku, žádnou anténu navíc, jen, co tu prostě bylo
 Pohlaví:Žena  SkrytýOsobní galerie Petra214Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránky
Petra214
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 24.9.2006
Příspěvky: 13
Bydliště: NZM C

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 14.9.2008, 16:49  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Dodatek, na Analogu jde i Prima. Takže jediné, co nejde oproti dřívějšku je ČT24 a ČT Sport.
 Pohlaví:Žena  SkrytýOsobní galerie Petra214Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránky
martinvocet
Host
Host


Věk: 38
Založen: 30.3.2007
Příspěvky: 124
Bydliště: NZM - D

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 14.9.2008, 17:50  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

My jsme z D a funguje nam jen Prima. Digitalni nemame.
Pritom v dome C na analogu funguje vse jak ma viz

http://www.novezahradnimesto.net/ftopic1207-60.html
Vodnář Pohlaví:Muž Koza OfflineOsobní galerie martinvocetZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Suzan
Host
Host


Věk: 41
Založen: 2.10.2005
Příspěvky: 181
Bydliště: Nové Zahradní Město D

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 14.9.2008, 20:07  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

martinvocet napsal:
My jsme z D a funguje nam jen Prima. Digitalni nemame.
Pritom v dome C na analogu funguje vse jak ma viz

http://www.novezahradnimesto.net/ftopic1207-60.html


Nám jde z analogu jen Prima, z digitálu Prima, Z1, Očko, Public, Noe, když jsme se na recorderu snažili přeladit digitál i analog tak u Novy a ČT nám to napsalo nepodporovaný formát... Takže jsem z toho trošku jelen . Také jsem z D.
Kozoroh Pohlaví:Žena Králík OfflineOsobní galerie SuzanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Tomandl16
Host
Host



Založen: 26.7.2006
Příspěvky: 104
Bydliště: NZM C-zapad

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 14.9.2008, 20:09  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Nam funguje jen obcas analog prima + ocko, a na digitalu vubec nic..... Jsem z C... Obcas nefungujou ani ty dva, a na anologu mi vsechny kanaly zrni, nova ukazuje cerveny obdelnik ve ktery je napsano "invalid or no signal or wrong parameters", CT2 je pro jistotu uplne cerna....
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie Tomandl16Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuMSN MessengerICQ
danca
Bezdomovec
Bezdomovec


Věk: 38
Založen: 14.9.2008
Příspěvky: 6


czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 14.9.2008, 21:11  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Me v C na analogu funguje jen Prima a Ocko a na digitalu jeste o neco vic. Nefacha to od soboty od rana.
Býk Pohlaví:Žena Koza OfflineOsobní galerie dancaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
manzele
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 67
Založen: 12.2.2006
Příspěvky: 286
Bydliště: Nové Zahradní město blok B

blank.gif

PříspěvekZaslal: 14.9.2008, 22:51  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

danca napsala:
Me v C na analogu funguje jen Prima a Ocko a na digitalu jeste o neco vic. Nefacha to od soboty od rana.

U mně v Becku jde jedině dobře Prima a Očko. Nevíte, co s tím dělat ??
Kozoroh  Buvol OfflineOsobní galerie manzeleZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
trueman
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 33
Založen: 27.1.2007
Příspěvky: 395
Bydliště: NZM - G

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 14.9.2008, 23:28  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

No to je stejne jako u nas v G. Jede kompletni multiplex B, A je mrtvej, takze podle toho co jsem cetl, tak jestli se menila ta polarizace, tak asi bude muset nekdo neco udelat s antenou nebo z tou krabici co je nahore na strese?

A jeste pokud se nepletu, tak pokud nekdo chytate analog z STA, tak vam nepojede taky, protoze do analogu to prevadi prave z digitalu settopbox na baraku nahore ... To vysvetluje to, proc vam na analogu funguje prima, ocko, atd.
Rak Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie truemanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 14.9.2008, 23:47  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

trueman napsal:
No to je stejne jako u nas v G. Jede kompletni multiplex B, A je mrtvej, takze podle toho co jsem cetl, tak jestli se menila ta polarizace, tak asi bude muset nekdo neco udelat s antenou nebo z tou krabici co je nahore na strese?

A jeste pokud se nepletu, tak pokud nekdo chytate analog z STA, tak vam nepojede taky, protoze do analogu to prevadi prave z digitalu settopbox na baraku nahore ... To vysvetluje to, proc vam na analogu funguje prima, ocko, atd.


... jj, multiplex B jede v pohodě ... s tím se nic nedělá, ale Áčko je komplet mrtvý, ČT1,ČT2 a Nova jede analogově ... ale ten analog je teda pěknej humáč ... Rolling Eyes
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Michal
Podnájemník
Podnájemník



Založen: 24.2.2006
Příspěvky: 559


czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 15.9.2008, 08:07  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

dcom napsal:
ten analog je teda pěknej humáč ... Rolling Eyes

to jo, ale lepší něco než nic
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie MichalZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
trueman
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 33
Založen: 27.1.2007
Příspěvky: 395
Bydliště: NZM - G

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 15.9.2008, 10:46  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

no tak uprime jedine na co se da koukat tak je Dr. House a teda nez analog, tak si to radsi stahnu z netu Very Happy
Rak Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie truemanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 15.9.2008, 11:49  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

trueman napsal:
no tak uprime jedine na co se da koukat tak je Dr. House a teda nez analog, tak si to radsi stahnu z netu Very Happy


... hehe, to jo Wink Cool
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
martinvocet
Host
Host


Věk: 38
Založen: 30.3.2007
Příspěvky: 124
Bydliště: NZM - D

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 15.9.2008, 15:19  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

tak to jsou pekny blby a jeste jim za to platime
Vodnář Pohlaví:Muž Koza OfflineOsobní galerie martinvocetZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Časy uváděny v GMT + 1 hodina

CrackerTracker © 2004 - 2017 CBACK.de
Powered by phpBB2