Obsah fóra www.novezahradnimesto.net www.novezahradnimesto.netPortál
 Nápověda  •  Hledat  •  Možnosti  •  Kronika  •  Soubory  •  Nové příspěvky  •  Digests  •  Registrace  •  Přihlásit pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
martinvocet
Host
Host


Věk: 39
Založen: 30.3.2007
Příspěvky: 124
Bydliště: NZM - D

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 31.10.2008, 08:45  Předmět:  Televize zase nefunguje Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Zase nam nefungujou tv stanice...nemame set top box, ale podle zprav by mela prestat jen CT 2 a ne vsechny stanice. Vsimli jsme si toho kolem 00,30 dnesniho dne. Ted nektere programy vidime zrnite a na jinych kanalech v televizi, jine programy (jako Nova, CT 24, CT sport) zatim nevidime vubec.
Nevite nekdo, jestli se na Zizkovske vezi neco deje? Proc nam nedaji nikdy dopredu vedet, ze programy nebudou fungovat?
Divali jsme se na strankach ceske televize, ale nedozvedeli jsme se nic. Sad
Vodnář Pohlaví:Muž Koza OfflineOsobní galerie martinvocetZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
trueman
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 34
Založen: 27.1.2007
Příspěvky: 395
Bydliště: NZM - G

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 31.10.2008, 09:18  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Reakci na toto psal uz dcom v jinem threadu. V praxi jde o to, ze se programy preskupily mezi multiplexy a je tedy potreba poladit STA.

Odkaz na vlakno zde: http://www.novezahradnimesto.net/viewtopic.php?t=1603&highlight=multiplex
Rak Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie truemanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
kolysta
Master moderator
Master moderator


Věk: 43
Založen: 28.11.2006
Příspěvky: 1304


blank.gif

PříspěvekZaslal: 31.10.2008, 10:20  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

presne tak, zmenilo se komplet vysilaci schema
ve zkratce: multiplex A zkoncil, zkoncilo (v Praze) analogove vysilani CT2 ze Zizkova (nas se netykalo). Rozjeli se digitalni site 1 a 2 a do toho se zmenila polarita vysilace Zizkov, kam mame nasmerovanou antenu.
Vic info na www.digizone.cz - tam je uplne vsechno popsany.
Vsechny domy musi otocit antenu o 90 stupnu a preladit znovu centralni set-top-box.
Kdo ma TV pripojenou do zasuvky na STA (spolecny TV antenni rozvod), musi pockat, az dojde k preladeni set-top-boxu. Problem je v tom, ze firma Spaun, ktera to provadi, je zavalena objednavkami neb to chteji zmenit vsichni a hned
Kdo ma vlasni set-top-box a vlasni antenu, musi preladit set-top-box.


Naposledy upravil kolysta dne 31.10.2008, 10:25, celkově upraveno 1 krát.
Střelec Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie kolystaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
kolysta
Master moderator
Master moderator


Věk: 43
Založen: 28.11.2006
Příspěvky: 1304


blank.gif

PříspěvekZaslal: 31.10.2008, 10:22  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

zamykam tema, protoze problem s novym vysilanim se resi zde
Střelec Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie kolystaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Odeslat nové témaToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Časy uváděny v GMT + 1 hodina

CrackerTracker © 2004 - 2018 CBACK.de
Powered by phpBB2