Obsah fóra www.novezahradnimesto.net www.novezahradnimesto.netPortál
 Nápověda  •  Hledat  •  Možnosti  •  Kronika  •  Soubory  •  Nové příspěvky  •  Digests  •  Registrace  •  Přihlásit pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
kolysta
Master moderator
Master moderator


Věk: 42
Založen: 28.11.2006
Příspěvky: 1304


blank.gif

PříspěvekZaslal: 22.9.2009, 09:04  Předmět:  Změnu adresace multicast kanálů - TV přes viagia Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Pokud sledujete TV vysílání přes viagia internet pomocí VLC Media Playeru, asi Vám to poslední dny nefunguje.
T-Systems totiž v tichosti změnil adresní rozsah aniž by o tom někomu řekl nebo to uvedl na svých stránkách.

Jak službu nastavit je popsáno zde.

Nový adresní rozsah je tento:

ČT 1 - 233.49.26.100:2314
ČT 2 - 233.49.26.101:2314
ČT 4 Sport - 233.49.26.121:2314
ČT 24 - 233.49.26.103:2314
Nova - 233.49.26.111:2314
Prima - 233.49.26.102:2314


Naposledy upravil kolysta dne 10.3.2010, 14:12, celkově upraveno 1 krát.
Střelec Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie kolystaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 8.10.2009, 14:01  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Bohužel to technici neřekli ani mě...

(jak je smajlík "tragikomik"?

Jo, mimochodem - kouká na to někdo vůbec? Měli byste zájem tam dát nějaký ten kanál navíc?
(Nic zázračného, jen to, co se dá v místě volně chytit na DVB-T a nemusíme to kryptovat. Typicky něco )
_________________
T-Mobile (ex. T-Systems)
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Lu
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 37
Založen: 24.8.2006
Příspěvky: 419
Bydliště: NZM-G

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 8.10.2009, 14:10  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:
Bohužel to technici neřekli ani mě...

(jak je smajlík "tragikomik"?

Jo, mimochodem - kouká na to někdo vůbec? Měli byste zájem tam dát nějaký ten kanál navíc?
(Nic zázračného, jen to, co se dá v místě volně chytit na DVB-T a nemusíme to kryptovat. Typicky něco )


no, jasne, pridejte nam tam i ostatní programy MUX2 - Prima Cool, Nova Cinema a TV Barrandov .)
Vodnář Pohlaví:Žena Koza SkrytýOsobní galerie LuZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 8.10.2009, 16:19  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Lu napsala:
T-Systems napsal:
Bohužel to technici neřekli ani mě...

(jak je smajlík "tragikomik"?

Jo, mimochodem - kouká na to někdo vůbec? Měli byste zájem tam dát nějaký ten kanál navíc?
(Nic zázračného, jen to, co se dá v místě volně chytit na DVB-T a nemusíme to kryptovat. Typicky něco )


no, jasne, pridejte nam tam i ostatní programy MUX2 - Prima Cool, Nova Cinema a TV Barrandov .)


... jo ja to obcas pouziju kdyz delam profylaxi site (vcetne TV a DVB-T tuneru), tak se pichnu bookem primo "do zdi" a pustim si ten multicast ... a pokud tam pridate cinemu, tak tim lip ... Cool
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
kolysta
Master moderator
Master moderator


Věk: 42
Založen: 28.11.2006
Příspěvky: 1304


blank.gif

PříspěvekZaslal: 8.10.2009, 20:10  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Lu napsala:
no, jasne, pridejte nam tam i ostatní programy MUX2 - Prima Cool, Nova Cinema a TV Barrandov .)


jojo, souhlas
pokud je to možný, přimlouvám se, abyste přidali více programů - ty co jmenovala Lu + Z1
myslím, že to sleduje dost lidí, co nemá doma TV, protože se jim např. nevejde do bytu
Střelec Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie kolystaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
kolysta
Master moderator
Master moderator


Věk: 42
Založen: 28.11.2006
Příspěvky: 1304


blank.gif

PříspěvekZaslal: 13.1.2010, 14:37  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

nezkoušel jste to někdo s W7 64bit?

ja si nainstaloval Windows 7 Ultimate CZ 64bit + VLC verze 1.0.3 a TV mi nejede

na NTB mám W7 32bit a tam vše funguje - VLC verze 0.8.6a
Střelec Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie kolystaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 13.1.2010, 18:26  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

kolysta napsal:
nezkoušel jste to někdo s W7 64bit?

ja si nainstaloval Windows 7 Ultimate CZ 64bit + VLC verze 1.0.3 a TV mi nejede

na NTB mám W7 32bit a tam vše funguje - VLC verze 0.8.6a


... a neblokuje ti FW na tech Vistach multicast?
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Tomandl16
Host
Host



Založen: 26.7.2006
Příspěvky: 104
Bydliště: NZM C-zapad

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 19.1.2010, 00:13  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:

Jo, mimochodem - kouká na to někdo vůbec? Měli byste zájem tam dát nějaký ten kanál navíc?
(Nic zázračného, jen to, co se dá v místě volně chytit na DVB-T a nemusíme to kryptovat. Typicky něco )


Vím, že to není kanál, který vysílá v DVB-T, ale všude jinde je šířen více či méně volně, a to sice Euronews. Kdyby to tam šlo přidat, tak by to bylo fakt super...
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie Tomandl16Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuMSN MessengerICQ
kolysta
Master moderator
Master moderator


Věk: 42
Založen: 28.11.2006
Příspěvky: 1304


blank.gif

PříspěvekZaslal: 26.1.2010, 16:47  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

dcom napsal:
kolysta napsal:
nezkoušel jste to někdo s W7 64bit?

ja si nainstaloval Windows 7 Ultimate CZ 64bit + VLC verze 1.0.3 a TV mi nejede

na NTB mám W7 32bit a tam vše funguje - VLC verze 0.8.6a


... a neblokuje ti FW na tech Vistach multicast?


tak FW to není
sem ho vypnul a stejně to nefunguje
další nápad?
Střelec Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie kolystaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Lu
Spolubydlící
Spolubydlící


Věk: 37
Založen: 24.8.2006
Příspěvky: 419
Bydliště: NZM-G

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 27.1.2010, 13:48  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

kolysta napsal:
dcom napsal:
kolysta napsal:
nezkoušel jste to někdo s W7 64bit?

ja si nainstaloval Windows 7 Ultimate CZ 64bit + VLC verze 1.0.3 a TV mi nejede

na NTB mám W7 32bit a tam vše funguje - VLC verze 0.8.6a


... a neblokuje ti FW na tech Vistach multicast?


tak FW to není
sem ho vypnul a stejně to nefunguje
další nápad?

ha, v tom možná bude zakopaný pes i u mě. Nejde mi to přehrávat a ono to bude systémem Ale ani naše IT dodnes nepřišlo na to, jak to zprovoznit Sad
Vodnář Pohlaví:Žena Koza SkrytýOsobní galerie LuZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
kolysta
Master moderator
Master moderator


Věk: 42
Založen: 28.11.2006
Příspěvky: 1304


blank.gif

PříspěvekZaslal: 27.1.2010, 15:16  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Lu napsala:
ha, v tom možná bude zakopaný pes i u mě. Nejde mi to přehrávat a ono to bude systémem Ale ani naše IT dodnes nepřišlo na to, jak to zprovoznit Sad


já myslím, že Ty máš 32bit systém
a tam to jede
Střelec Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie kolystaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Aywosh79
Bezdomovec
Bezdomovec



Založen: 26.9.2009
Příspěvky: 4


blank.gif

PříspěvekZaslal: 12.9.2010, 19:38  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Pokousel jsem se to zprovoznit a nic. Mate nekdo Win7 a jde vam to? Dekuji
   OfflineOsobní galerie Aywosh79Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 13.9.2010, 12:26  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Aywosh79 napsal(a):
Pokousel jsem se to zprovoznit a nic. Mate nekdo Win7 a jde vam to? Dekuji


mas pocitac pripojeny rovno do internetovej pripojky alebo mas nejaky router?
ak mas router tak je mozne ze nepodporuje multicast routing alebo ho treba manualne povolit
ak si pripojeny priamo tak by to ist malo
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
maty
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 28.12.2005
Příspěvky: 37
Bydliště: Prosek B

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 4.8.2012, 13:51  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Funguje jeste nekomu multicast streams ?
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie matyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Časy uváděny v GMT + 1 hodina

CrackerTracker © 2004 - 2017 CBACK.de
Powered by phpBB2