Obsah fóra www.novezahradnimesto.net www.novezahradnimesto.netPortál
 Nápověda  •  Hledat  •  Možnosti  •  Kronika  •  Soubory  •  Nové příspěvky  •  Digests  •  Registrace  •  Přihlásit pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 9.8.2006, 11:00  Předmět:  T-Systems - insider - představení Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Zdravím,

jsem zaměstnanec T-Systems a nově tady budu sledovat toto fórum s cílem získávat od vás zpětnou vazbu ohledně našich služeb, tak aby byly lepší a vy jste s nimi byli spokojenější.

Moje účast zde nenahrazuje činnost kontaktního centra, kam se obracejte se všemi problémy (nebudu tady denně, kdežto KC je k dispozici pořád (dle pracovní doby) a také musí vše více méně ve finále vyřešit; já to beru spíš jako info, no a za to info vám taky občas naoplátku poradímSmile, tak jak to v takových fórech chodí....)

T-S
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Banana
Domácí
Domácí



Založen: 6.5.2005
Příspěvky: 844
Bydliště: Nové Zahradní Město A-západ

blank.gif

PříspěvekZaslal: 9.8.2006, 11:43  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Skvělé, tomu říkám přístup.

Já bych chtěl T-systems sdělit, že si myslím, že je škoda, že nanabízí více anternativních tarifů k internetu, např. jako konkurenční UPC, které má až 8 ruzných tarifů, ale jinak jsem až na tento nedostatek spokojen.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie BananaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Ladek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Věk: 43
Založen: 3.4.2006
Příspěvky: 43


czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 12.6.2007, 12:48  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Banana napsal:
Skvělé, tomu říkám přístup.

Já bych chtěl T-systems sdělit, že si myslím, že je škoda, že nanabízí více anternativních tarifů k internetu, např. jako konkurenční UPC, které má až 8 ruzných tarifů, ale jinak jsem až na tento nedostatek spokojen.


Přesně tohle jsem vám chtěl říct, teda napsat. Neuvažujete o rozšíření nabídky tarifů?
Rak Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie LadekZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Tomandl16
Host
Host



Založen: 26.7.2006
Příspěvky: 104
Bydliště: NZM C-zapad

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 12.6.2007, 13:00  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems rulezz!
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie Tomandl16Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuMSN MessengerICQ
Martin
Host
Host


Věk: 38
Založen: 10.1.2006
Příspěvky: 162
Bydliště: NZM C

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 14.6.2007, 13:05  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

No ja bych upravil nabidku ViaTV Smile Chybi mi tam MTV Sad
Ryby Pohlaví:Muž Koza OfflineOsobní galerie MartinZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
kolysta
Master moderator
Master moderator


Věk: 43
Založen: 28.11.2006
Příspěvky: 1304


blank.gif

PříspěvekZaslal: 14.6.2007, 13:10  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

ja bych se chtel zeptat na zminene tarify:
- bude jich vic?
- bude se zvedat nejak rychlost?
neb dneska je temer u vsech provideru zakladnim standardem min. 2Mbit...
Střelec Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie kolystaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 14.6.2007, 13:44  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

kolysta napsal:
ja bych se chtel zeptat na zminene tarify:
- bude jich vic?
- bude se zvedat nejak rychlost?
neb dneska je temer u vsech provideru zakladnim standardem min. 2Mbit...


... no třeba by mohlo bejt 20 mega za cenu 10 ... Wink Cool
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
QWER
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 25.7.2006
Příspěvky: 99


blank.gif

PříspěvekZaslal: 15.6.2007, 12:48  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

spíše by mohlo bejt 100mega 100 mega.. nebo alespon 50mega

mam 100mega a je to 25Mega



kolik ma třeba ten 10mega ? když si změříte rychlost např. na dsl.cz ?
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie QWERZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
kolysta
Master moderator
Master moderator


Věk: 43
Založen: 28.11.2006
Příspěvky: 1304


blank.gif

PříspěvekZaslal: 15.6.2007, 13:05  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

QWER napsal:
kolik ma třeba ten 10mega ? když si změříte rychlost např. na dsl.cz ?


dsl.cz je s nic moc merak
lepsi je http://schema.mistral.cz/speed/
ale nejlepsi pro T-Systems pripojky je ftp://nms3.prago.net
stahnout soubor a sledovat rychlost prenosu...
Střelec Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie kolystaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 15.6.2007, 13:28  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

QWER napsal:
spíše by mohlo bejt 100mega 100 mega.. nebo alespon 50mega

mam 100mega a je to 25Mega



kolik ma třeba ten 10mega ? když si změříte rychlost např. na dsl.cz ?


To si myslis ze ti to pojde 100Mbit zovsadial? Optimista
Skus si stiahnut daky velky subor niekde z t-systems a podla toho to zmerat, uvidis ze do t-systems to ide naozaj tych 100Mbit
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 15.6.2007, 14:32  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

QWER napsal:
spíše by mohlo bejt 100mega 100 mega.. nebo alespon 50mega

mam 100mega a je to 25Mega



kolik ma třeba ten 10mega ? když si změříte rychlost např. na dsl.cz ?


... jo ta stovka je shapovaná ... jinak těch 10 mega je opravdu 10 mega a to i na uploadu ... ostatně to si můžeš vyzkoušet sám ... zkus něco stáhnout z:

http://www.d-netlabs.info/

... a pokud ten server nebude zrovna nějak moc vytíženej, tak ti to pojede plnejch 10 mega (cca 1,17 MB/s) ... Wink Cool
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 15.6.2007, 14:38  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

kolysta napsal:
QWER napsal:
kolik ma třeba ten 10mega ? když si změříte rychlost např. na dsl.cz ?


dsl.cz je s nic moc merak
lepsi je http://schema.mistral.cz/speed/
ale nejlepsi pro T-Systems pripojky je ftp://nms3.prago.net
stahnout soubor a sledovat rychlost prenosu...


... jj, tyhle webový měřáky jsou o ničem ... nejlepší je zkusit sosnout třeba z ftp.linux.cz nějakou distribuci linuxu a sledovat rychlost ... Wink Cool
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
kolysta
Master moderator
Master moderator


Věk: 43
Založen: 28.11.2006
Příspěvky: 1304


blank.gif

PříspěvekZaslal: 17.6.2007, 21:23  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

dcom napsal:
kolysta napsal:
dsl.cz je s nic moc merak
lepsi je http://schema.mistral.cz/speed/
ale nejlepsi pro T-Systems pripojky je ftp://nms3.prago.net
stahnout soubor a sledovat rychlost prenosu...


... jj, tyhle webový měřáky jsou o ničem ... nejlepší je zkusit sosnout třeba z ftp.linux.cz nějakou distribuci linuxu a sledovat rychlost ... Wink Cool


ten ftp://nms3.prago.net mi dali primo lidi od Pragonetu, kdyz jsem resil rychlost na sve pripojce
zmeril jsem prenos soubouru eftypkem, poslal jim vysledky, neco tam poladili a ted je to lepsi
Střelec Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie kolystaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 17.6.2007, 23:26  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

kolysta napsal:
dcom napsal:
kolysta napsal:
dsl.cz je s nic moc merak
lepsi je http://schema.mistral.cz/speed/
ale nejlepsi pro T-Systems pripojky je ftp://nms3.prago.net
stahnout soubor a sledovat rychlost prenosu...


... jj, tyhle webový měřáky jsou o ničem ... nejlepší je zkusit sosnout třeba z ftp.linux.cz nějakou distribuci linuxu a sledovat rychlost ... Wink Cool


ten ftp://nms3.prago.net mi dali primo lidi od Pragonetu, kdyz jsem resil rychlost na sve pripojce
zmeril jsem prenos soubouru eftypkem, poslal jim vysledky, neco tam poladili a ted je to lepsi


Cool
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 18.6.2007, 07:50  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

no ale pozeram ze t-systems nam uz dlho nenapisal
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 18.6.2007, 13:09  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

JoHnY napsal:
no ale pozeram ze t-systems nam uz dlho nenapisal


... asi dostal banána na proxyně ... Wink Cool Laughing
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 19.6.2007, 08:25  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

dcom napsal:
JoHnY napsal:
no ale pozeram ze t-systems nam uz dlho nenapisal


... asi dostal banána na proxyně ... Wink Cool Laughing


že vám zapneme FUP.... ne, dělám teď trochu něco jiného, byla dovča a navíc se stěhuju, takže jsem duchem trochu nepřítomen:-)

Ohledně toho FTP se teď někdo na Kontaktním ptal jestli máme FTP, ale pochopili jsme to, že se ptá na FTP hosting dat, jestli toi bylo tohle...

Jinak jsme asi před měsícem navýšili naše primární připojení do NIX na 10 Gb/s (což je nejcí, co v současnosti jde) a tím logicky i páteř. Taky u výsledné rychlosti záleží na vašem PC.

Také jsem slyšel (od lidí z Cisco Systems), že by snad měl někdo u nás v dohledné době nabízet do bytů 1 Gb/s, tak to jsem sám zvědavý.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 19.6.2007, 09:02  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems: a ako je to s tym 100Mbitom, shapujete ho ci nie?
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 19.6.2007, 09:45  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:
Jinak jsme asi před měsícem navýšili naše primární připojení do NIX na 10 Gb/s (což je nejcí, co v současnosti jde) a tím logicky i páteř. Taky u výsledné rychlosti záleží na vašem PC.

Také jsem slyšel (od lidí z Cisco Systems), že by snad měl někdo u nás v dohledné době nabízet do bytů 1 Gb/s, tak to jsem sám zvědavý.


... a sakra ... tak to už abych začal šetřit na fajbrovou kartu ... Wink Cool Laughing
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 21.6.2007, 14:06  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

JoHnY napsal:
T-Systems: a ako je to s tym 100Mbitom, shapujete ho ci nie?


Ne, asi se to někde příliš agreguje. Technici začali hledat kde. Nárůst lidí je plynulý a min. data pro odhad kapacity teď nějak rychle narostly. Asi tam někde něco žere pásmo... Pokud to dělá pár lidí, ale hodně, tak se holt bude muset zapnout FUP, pokud ne, tak poladit páteř. Porty ale jsou právě 100Mb/s a při objednaných 100Mb/s se to pochopitelně nijak neshapuje. Pokud máte 10Mb/s, je to shaplý na ní atd.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
kolysta
Master moderator
Master moderator


Věk: 43
Založen: 28.11.2006
Příspěvky: 1304


blank.gif

PříspěvekZaslal: 21.6.2007, 14:43  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:
JoHnY napsal:
T-Systems: a ako je to s tym 100Mbitom, shapujete ho ci nie?


Ne, asi se to někde příliš agreguje. Technici začali hledat kde. Nárůst lidí je plynulý a min. data pro odhad kapacity teď nějak rychle narostly. Asi tam někde něco žere pásmo... Pokud to dělá pár lidí, ale hodně, tak se holt bude muset zapnout FUP, pokud ne, tak poladit páteř. Porty ale jsou právě 100Mb/s a při objednaných 100Mb/s se to pochopitelně nijak neshapuje. Pokud máte 10Mb/s, je to shaplý na ní atd.


prima
a muzes se nam vyjadrit, jak to vypada (a jestli vubec) s novymi tarify a rychlostmi?
Střelec Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie kolystaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
T-Systems
Host
Host



Založen: 14.6.2006
Příspěvky: 172
Bydliště: Praha

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 25.6.2007, 09:50  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

kolysta napsal:
T-Systems napsal:
JoHnY napsal:
T-Systems: a ako je to s tym 100Mbitom, shapujete ho ci nie?


Ne, asi se to někde příliš agreguje. Technici začali hledat kde. Nárůst lidí je plynulý a min. data pro odhad kapacity teď nějak rychle narostly. Asi tam někde něco žere pásmo... Pokud to dělá pár lidí, ale hodně, tak se holt bude muset zapnout FUP, pokud ne, tak poladit páteř. Porty ale jsou právě 100Mb/s a při objednaných 100Mb/s se to pochopitelně nijak neshapuje. Pokud máte 10Mb/s, je to shaplý na ní atd.


prima
a muzes se nam vyjadrit, jak to vypada (a jestli vubec) s novymi tarify a rychlostmi?


V blízké době se bude zrychlovat při zachování stáv. cen .
Co a jak zatím není ještě přesně známo.
Ten termín také ještě nevím, ale počítám, že k novému školnímu roku by to snad mělo být; možná dříve.
 Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie T-SystemsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
martinvocet
Host
Host


Věk: 38
Založen: 30.3.2007
Příspěvky: 124
Bydliště: NZM - D

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 25.6.2007, 10:03  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

hmm to zni zajimave, protoze jak jsem koukal za cenu nynejsiho 1MB uz i jiny provaderi poskytuji rychlost vyssi.
Vodnář Pohlaví:Muž Koza OfflineOsobní galerie martinvocetZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
dcom
Starousedlík
Starousedlík


Věk: 47
Založen: 25.3.2006
Příspěvky: 1632
Bydliště: Prague, CZ

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 25.6.2007, 10:53  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:
kolysta napsal:
T-Systems napsal:
JoHnY napsal:
T-Systems: a ako je to s tym 100Mbitom, shapujete ho ci nie?


Ne, asi se to někde příliš agreguje. Technici začali hledat kde. Nárůst lidí je plynulý a min. data pro odhad kapacity teď nějak rychle narostly. Asi tam někde něco žere pásmo... Pokud to dělá pár lidí, ale hodně, tak se holt bude muset zapnout FUP, pokud ne, tak poladit páteř. Porty ale jsou právě 100Mb/s a při objednaných 100Mb/s se to pochopitelně nijak neshapuje. Pokud máte 10Mb/s, je to shaplý na ní atd.


prima
a muzes se nam vyjadrit, jak to vypada (a jestli vubec) s novymi tarify a rychlostmi?


V blízké době se bude zrychlovat při zachování stáv. cen .
Co a jak zatím není ještě přesně známo.
Ten termín také ještě nevím, ale počítám, že k novému školnímu roku by to snad mělo být; možná dříve.


... tak doufám, že budu mít aspoň 20 ...
_________________
Dcom
Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie dcomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
marty
Host
Host



Založen: 10.1.2006
Příspěvky: 106


jamaica.gif

PříspěvekZaslal: 27.6.2007, 10:40  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:
kolysta napsal:
T-Systems napsal:
JoHnY napsal:
T-Systems: a ako je to s tym 100Mbitom, shapujete ho ci nie?


Ne, asi se to někde příliš agreguje. Technici začali hledat kde. Nárůst lidí je plynulý a min. data pro odhad kapacity teď nějak rychle narostly. Asi tam někde něco žere pásmo... Pokud to dělá pár lidí, ale hodně, tak se holt bude muset zapnout FUP, pokud ne, tak poladit páteř. Porty ale jsou právě 100Mb/s a při objednaných 100Mb/s se to pochopitelně nijak neshapuje. Pokud máte 10Mb/s, je to shaplý na ní atd.


prima
a muzes se nam vyjadrit, jak to vypada (a jestli vubec) s novymi tarify a rychlostmi?


V blízké době se bude zrychlovat při zachování stáv. cen .
Co a jak zatím není ještě přesně známo.
Ten termín také ještě nevím, ale počítám, že k novému školnímu roku by to snad mělo být; možná dříve.


to rad slysim! jen tak dal Wink
   OfflineOsobní galerie martyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Martin
Host
Host


Věk: 38
Založen: 10.1.2006
Příspěvky: 162
Bydliště: NZM C

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 3.7.2007, 08:23  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

T-Systems napsal:
kolysta napsal:
T-Systems napsal:
JoHnY napsal:
T-Systems: a ako je to s tym 100Mbitom, shapujete ho ci nie?


Ne, asi se to někde příliš agreguje. Technici začali hledat kde. Nárůst lidí je plynulý a min. data pro odhad kapacity teď nějak rychle narostly. Asi tam někde něco žere pásmo... Pokud to dělá pár lidí, ale hodně, tak se holt bude muset zapnout FUP, pokud ne, tak poladit páteř. Porty ale jsou právě 100Mb/s a při objednaných 100Mb/s se to pochopitelně nijak neshapuje. Pokud máte 10Mb/s, je to shaplý na ní atd.


prima
a muzes se nam vyjadrit, jak to vypada (a jestli vubec) s novymi tarify a rychlostmi?


V blízké době se bude zrychlovat při zachování stáv. cen .
Co a jak zatím není ještě přesně známo.
Ten termín také ještě nevím, ale počítám, že k novému školnímu roku by to snad mělo být; možná dříve.


FUP ? Všude je ruší a tady se budou zavádět ?! Sad(( Třeba UPC oznámilo, že u většiny tarifů ruší FUP ... Spíš by to chtělo poladit síť Smile
Ryby Pohlaví:Muž Koza OfflineOsobní galerie MartinZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 3.7.2007, 08:54  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

Ved FUP je na 100Mbite tych 80 GB mesacne ci kolko, nie?
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Martin
Host
Host


Věk: 38
Založen: 10.1.2006
Příspěvky: 162
Bydliště: NZM C

czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 3.7.2007, 10:00  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

JoHnY napsal:
Ved FUP je na 100Mbite tych 80 GB mesacne ci kolko, nie?


No to sice je, ale ja treba dalo by se rict makan na netu porad ... a tak data tecou a tecou ...

A jak rikam vetsina spolecnosti ted uz FUP rusi ... takze zavadeni tady by bylo dost spatne Sad
Ryby Pohlaví:Muž Koza OfflineOsobní galerie MartinZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
JoHnY
Administrator
Administrator


Věk: 40
Založen: 18.10.2005
Příspěvky: 3141
Bydliště: Praha - Bratislava - Závažná Poruba

european union1.png

PříspěvekZaslal: 3.7.2007, 12:48  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

To ja tiez... Aj radio pocuvam cez net, atd. Minuly mesiac som mal up+down za cely mesiac 33.79 GB iba na desktope, plus par GB na notebooku, tam neviem kolko to bolo a bez radia, na ktore mam zvlast hardware takze dokopy tipujem 40-45 GB
Takze tych 80 GB mesacne by mi snad stacilo ale bez toho FUP by to bolo lepsie Ale aj tak neviem o akom zavadzani FUP sa pisalo lebo ako pisem tak FUP je, takze jedine ze by ho chceli znizovat, co by bol fakt bullshit.
_________________
JoHnY
Vodnář Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie JoHnYZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Aarfy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí



Založen: 8.11.2006
Příspěvky: 75


czechrepublic.gif

PříspěvekZaslal: 3.7.2007, 16:38  Předmět:   Odpovědět s citátemSpodní část stránkyNávrat nahoru

mám takový pocit, že FUP sice je ve smlouvě, ale T-systems ho neuplatnuje. Asi z dobré vůle.
Aspon já mám mít limit 20 GB a nějaké snížení rychlosti jsem nikdy nezaznamenal (A to na netu sleduji televizi, poslouchám rádio ap.....hrubým odhadem bych řekl, že za měsíc udělám rozhodně víc než 30 GB)
 Pohlaví:Muž  SkrytýOsobní galerie AarfyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPošlete e-mail kamarádovi.Seznam uživatelů kteří si prohlíželi tento příspěvekUložit téma do souboruPrintable versionPřihlásit pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Časy uváděny v GMT + 1 hodina

CrackerTracker © 2004 - 2017 CBACK.de
Powered by phpBB2