| Autor | Zpráva | 
| Fefi Host

Věk: 45

|  

| 
| 
 |  
| Ahoj, dva dotazy
  jak to mate s dlazdicemi na terase, vsechny se jeste dosthybou, nebo Vam uz sedly? 
 Jak se stavite kobcasnemugrilovaniv lete na terasach? Chapu,ze by to nekoho mohlo obtezovat tak se radsi ptam
  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| JoHnY Administrator

Věk: 48

|  

| 
| 
 |  
| 

| Fefi napsal: |  
	  | Ahoj, dva dotazy
  jak to mate s dlazdicemi na terase, vsechny se jeste dosthybou, nebo Vam uz sedly? 
 Jak se stavite kobcasnemugrilovaniv lete na terasach? Chapu,ze by to nekoho mohlo obtezovat tak se radsi ptam
   |  
 No ja dufam ze to okolo mna nebude nikomu vadit lebo grilovanie musi byt
  Ked uz mam 30m terasu tak to treba nejako vyuzit...   A este rozmyslam ze by bolo dobre obcas natiahnut nejaku plachtu na terase a premietat filmy
  Ale to sa fakt budem musiet asi dohodnut so susedmi aby im to nevadilo  Pripadne ich pozvat na produkciu  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |       | 
|  | 
| MUSTANG Domácí

|  

| 
| 
 |  
| 2 dny pred grilovanim vyves pozvanku a nenajde se jedinej odpurce  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|   |     | 
|  | 
| andousek Spolubydlící

Věk: 46

|  

| 
| 
 |  
| ok, ale prvni grilovacku budeme mit se znamyma, a to uz se sem asi nikdo nevejde btw znamyma se muzete stat, kdyz s nama pujdete parit na seznamovaci akci, ktera je v off topic, zatim bez data
   andousek+Fefi
 |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| JoHnY Administrator

|  

| 
| 
 |  
| hehe   no ale ak bude stale pretrvavat taketo pocasie tak neviem neviem
  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |       | 
|  | 
| andousek Spolubydlící

|  

| 
| 
 |  
| prave proto je prvni grilovacka i seznamovaci akcicka zatim bez data   btw maso je maso, ale takovy merunky ogrilovany s cukrem a slivovici...
  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| YANEK Podnájemník

Věk: 47

|  

| 
| 
 |  
|  no na baráku máme i společnou terasu v 5 patře tak promítání může bejt tam  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |     | 
|  | 
| Dyga Host

|  

| 
| 
 |  
| no, my planujeme grilovani i na balkone, takze.........to budou ale vat vune z bytovych domu..... |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|   |      | 
|  | 
| JoHnY Administrator

|  

| 
| 
 |  
| 

| YANEK napsal: |  
	  |  no na baráku máme i společnou terasu v 5 patře tak promítání může bejt tam   |  
 heh, super
  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |       | 
|  | 
| n535905 Kolemjdoucí

|  

| 
| 
 |  
| 

| YANEK napsal: |  
	  |  no na baráku máme i společnou terasu v 5 patře tak promítání může bejt tam   |  
 Když jsme u té společné terasy, nevíte kdo má klíče? asi dozor co?
 v ačku máme totiž zamklou kliku ale dveře otevřené, takže nejdou zavřít....
 |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|  |     | 
|  | 
| lusvec Domácí

|  

| 
| 
 |  
| Tam nejsou žádný klíče potřeba neboť tam není zámek a terasa je volně přístupná. |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|   |     | 
|  | 
| n535905 Kolemjdoucí

|  

| 
| 
 |  
| 

| lusvec napsal: |  
	  | Tam nejsou žádný klíče potřeba neboť tam není zámek a terasa je volně přístupná. |  
 Tvé příspěvky si obvykle velmi rád přečtu, vždy se dozvím něco nového, ale tentokrát ....  t? informuji já, že cca měsíc jsou na dveřích kliky se zámkem. Zajdi se podívat sousede
  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|  |     | 
|  | 
| Milan V. Administrator

|  

| 
| 
 |  
| 
Od toho to tu přece funguje ... 
	  | n535905 napsal(a): |  
	  | 

| lusvec napsal: |  
 Tvé příspěvky si obvykle velmi rád přečtu, vždy se dozvím něco nového, ale tentokrát ....  t? informuji já, že cca měsíc jsou na dveřích kliky se zámkem. Zajdi se podívat sousede
   |   |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|  |      | 
|  | 
| n535905 Kolemjdoucí

|  

| 
| 
 |  
| no dyť jo  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|  |     | 
|  | 
| lusvec Domácí

|  

| 
| 
 |  
| Tak to musela nastat změna protože když jsem tam byl tak dveře byly bez zámku - psal jsem o tom v tomto tématu |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|   |     | 
|  | 
| Pevahu Kolemjdoucí

|  

| 
| 
 |  
| Grilovani na balkone jsme zkouseli ale prakticky je to mozne asi jen na el. grilu a to proste neni ono. Urcite nelze pouzivat drevene uhli. To by se Vam mohlo stat, ze budete prat sousedce pradlo, ktery susila na balkone a po Vasem grilovani pripomina satnik Popelky  Nevim jak plyn v kombinaci treba s lavovymi kameny. To by mozna mohlo byt taky prijatelne reseni. |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|  |     | 
|  | 
| malina Spolubydlící

Věk: 74

|  

| 
| 
 |  
| já jsem v dřívějším bytě měla okna do ložnice přímo nad místem kde sousedi s oblibou grilovali a můžu říct, že jsem se skoro nevyspala, ložnici jsem měla plnou čoudu s přepáleného tuku a vyvětral se ten smrad až za dva dny. Ted mám balkonové dveře na terasu a taky do ložnice i obýváku a už se toho grilování předem děsím. Pro ty co grilují je to zábava, ale pro ty co v tom čoudu musí spát nebo nesmí v horku otevřít okno, je to utrpení.  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |     | 
|  | 
| Michal Podnájemník

|  

| 
| 
 |  
| 

| Pevahu napsal(a): |  
	  | Grilovani na balkone jsme zkouseli ale prakticky je to mozne asi jen na el. grilu a to proste neni ono. Urcite nelze pouzivat drevene uhli. To by se Vam mohlo stat, ze budete prat sousedce pradlo, ktery susila na balkone a po Vasem grilovani pripomina satnik Popelky  Nevim jak plyn v kombinaci treba s lavovymi kameny. To by mozna mohlo byt taky prijatelne reseni. |  
 kombinace plyn + lávové kameny je v pohodě, to by nikoho obtěžovat nemělo...
  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|   |     | 
|  | 
| Fefi Host

|  

| 
| 
 |  
| 

| Milena Jadavanová napsal(a): |  
	  | já jsem v dřívějším bytě měla okna do ložnice přímo nad místem kde sousedi s oblibou grilovali a můžu říct, že jsem se skoro nevyspala, ložnici jsem měla plnou čoudu s přepáleného tuku a vyvětral se ten smrad až za dva dny. Ted mám balkonové dveře na terasu a taky do ložnice i obýváku a už se toho grilování předem děsím. Pro ty co grilují je to zábava, ale pro ty co v tom čoudu musí spát nebo nesmí v horku otevřít okno, je to utrpení.   |  
 prave proto jsem zalozil toto tema, abychom zjistili koho to bude obtezovat, a verte mi, ze obtezovat sousedy rozhodne nechci
  jde o to nalezt reseni, ktere bude vyhovovat obema stranam. |  
|  |  |  |  
| 
 Naposledy upravil Fefi dne 27.3.2006, 10:13, celkově upraveno 1 krát.
 |  | 
|      |      | 
|  | 
| Milan V. Administrator

|  

| 
| 
 |  
| Souhlasím, slušnost by měla být prvotním znakem našich vztahů ... Pokud by to grilování mělo někomu vadit, potom holt grilovat nebudeme nebo se přesuneme třeba k botiči ...  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|  |      | 
|  | 
| Michal Podnájemník

|  

| 
| 
 |  
| 

| Milan V. napsal(a): |  
	  | Souhlasím, slušnost by měla být prvotním znakem našich vztahů ... Pokud by to grilování mělo někomu vadit, potom holt grilovat nebudeme nebo se přesuneme třeba k botiči ...   |  u botiče už mají místo na grilování zarezervované bezdomovci...

|  
|  |  |  |  
|  |  | 
|   |     | 
|  | 
| dcom Starousedlík

Věk: 55

|  

| 
| 
 |  
| 

| Souhlasím, slušnost by měla být prvotním znakem našich vztahů ... Pokud by to grilování mělo někomu vadit, potom holt grilovat nebudeme nebo se přesuneme třeba k botiči ...   |  
 hehe ... "zahradni party" u botice
  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |     | 
|  | 
| lenkaii Starousedlík

Věk: 51

|  

| 
| 
 |  
| 

| dcom napsal: |  
	  | 

| Souhlasím, slušnost by měla být prvotním znakem našich vztahů ... Pokud by to grilování mělo někomu vadit, potom holt grilovat nebudeme nebo se přesuneme třeba k botiči ...   |  
   |  
 nebo že by "Nová zahradní party" ?
    |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |     | 
|  | 
| dcom Starousedlík

Věk: 55

|  

| 
| 
 |  
| 

| lenkaii napsala: |  
	  | 

| 

|  
     |  

|  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |     | 
|  | 
| JoHnY Administrator

|  

| 
| 
 |  
| 

| lenkaii napsala: |  
	  | 

| 

|  
     |  

|  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |       | 
|  | 
| Fefi Host

|  

| 
| 
 |  
| ahoj, prave jsem nam posekal travnik na terase
  prosim vsechny, pokud tu nechceme mit pampelisky a chceme mit ty travniky hezky, je potreba je sekat casto, tahle trava pote hodne zhoustne a bude fajn, u neprodanych bytu asi budeme muset "prudit" spravce, jestli to nechceme mit zapleveleny, budeme muset sekat vsichni. |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| Nika Domácí

|  

| 
| 
 |  
| 
Jen se chci zeptat, jakou sekačku jste pořizovali na takový malý kousek zahrady. ?eším teď stejný problém. Díky. 
  prosim vsechny, pokud tu nechceme mit pampelisky a chceme mit ty travniky hezky, je potreba je sekat casto, tahle trava pote hodne zhoustne a bude fajn, u neprodanych bytu asi budeme muset "prudit" spravce, jestli to nechceme mit zapleveleny, budeme muset sekat vsichni. |  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| Fefi Host

|  

| 
| 
 |  
| 

| Nika napsala: |  
	  | 
Jen se chci zeptat, jakou sekačku jste pořizovali na takový malý kousek zahrady. ?eším teď stejný problém. Díky. 
  prosim vsechny, pokud tu nechceme mit pampelisky a chceme mit ty travniky hezky, je potreba je sekat casto, tahle trava pote hodne zhoustne a bude fajn, u neprodanych bytu asi budeme muset "prudit" spravce, jestli to nechceme mit zapleveleny, budeme muset sekat vsichni. |  |  
 abych pravdu rekl tak zadnou, uvidim co budou mit sousede, ze bych si pujcoval od nich, a ten nas lan jsem zatim ostrihal nuzkama, urcite se muze vice sousedu dohodnout a poridit jednu klasickou sekacku, a jednu strunovou na okoli plutku, dohromady na cely dvur - bude to pro vsechny levnejsi a skladovat se toho bude mene.
 |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| Nika Domácí

|  

| 
| 
 |  
| 
Souhlasím, taky mě to napadlo... protože na ty obrovské "zahrady" je to vážně škoda. 
	  | 

| Nika napsala: |  
	  | 
 abych pravdu rekl tak zadnou, uvidim co budou mit sousede, ze bych si pujcoval od nich, a ten nas lan jsem zatim ostrihal nuzkama, urcite se muze vice sousedu dohodnout a poridit jednu klasickou sekacku, a jednu strunovou na okoli plutku, dohromady na cely dvur - bude to pro vsechny levnejsi a skladovat se toho bude mene.
 |  Taky jsem se stavebního dozoru ptala, jestli se vůbec dá na zahradě nějak přidělat sušák na prádlo a pasáž v odpovědi - do betonu se nedá nic zadělat a lépe nerýt ani do zeminy - mě celkem pobavila
  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| Fefi Host

|  

| 
| 
 |  
| pripadne to urcite muzou resit spravci, ty mit sekacku musi, tak ji snad budou i pujcovat |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
|  |