| Autor | Zpráva | 
| Suzan Host

Věk: 49

|  

| 
| 
 |  
| Tak minulý týden jsme se byli podívat s přítelem jak to vypadá v Déčku. Mají hotové omítky, vylité podlahy a prý již obkládají ve třetím patře koupelny... Jak si vedou z venčí můžete všichni posoudit sami. To jen pro porovnání jak si vede Metrostav oproti jiným společnostem. Dům má být ke kolaudaci v říjnu tohoto roku  . Žádný závažný problém jsme zatím neobjevili a ten od minula byl napraven.  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| Nika Domácí

Věk: 46

|  

| 
| 
 |  
| 
Tak přeju hodně štěstí, aby se už žádný neobjevil... nebo spíš se objevovaly jen malé 
	  | Suzan napsala: |  
	  | Tak minulý týden jsme se byli podívat s přítelem jak to vypadá v Déčku. Mají hotové omítky, vylité podlahy a prý již obkládají ve třetím patře koupelny... Jak si vedou z venčí můžete všichni posoudit sami. To jen pro porovnání jak si vede Metrostav oproti jiným společnostem. Dům má být ke kolaudaci v říjnu tohoto roku  . Žádný závažný problém jsme zatím neobjevili a ten od minula byl napraven.   |   |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| Suzan Host

|  

| 
| 
 |  
| 

| Nika napsala: |  
	  | 
Tak přeju hodně štěstí, aby se už žádný neobjevil... nebo spíš se objevovaly jen malé 
	  | Tak minulý týden jsme se byli podívat s přítelem jak to vypadá v Déčku. Mají hotové omítky, vylité podlahy a prý již obkládají ve třetím patře koupelny... Jak si vedou z venčí můžete všichni posoudit sami. To jen pro porovnání jak si vede Metrostav oproti jiným společnostem. Dům má být ke kolaudaci v říjnu tohoto roku  . Žádný závažný problém jsme zatím neobjevili a ten od minula byl napraven.   |    |  Děkuji, také jsem sama zvědavá
  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| melodie Bezdomovec

Věk: 47

|  

| 
| 
 |  
| mohu se zeptat o jaky problem se jednalo .. taky jsem si v dome D koupila byt a rada bych vychytala vsechny prusvihy driv nez mi byt predaji ... 
  |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |     | 
|  | 
| Suzan Host

|  

| 
| 
 |  
| 

| melodie napsala: |  
	  | mohu se zeptat o jaky problem se jednalo .. taky jsem si v dome D koupila byt a rada bych vychytala vsechny prusvihy driv nez mi byt predaji ... 
   |  Jsem ráda, že je tu někdo další z domu "D"
  , v soukromé zprávě máš podrobnější info  . |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
| JoHnY Administrator

Věk: 48

|  

| 
| 
 |  
| 

| 

| melodie napsala: |  
   |  Jsem ráda, že je tu někdo další z domu "D"
  , v soukromé zprávě máš podrobnější info  . |  
 podla mna by to zaujimalo aj ostatnych
  |  
|  |  |  |  
| _________________ JoHnY
 |  | 
|      |       | 
|  | 
| Suzan Host

|  

| 
| 
 |  
| JElikož nejsem odborník tak to popíšu hodně laicky - jednalo se o nerovnost zdi u balkónu (nevím jak to nazvat a popsat), vzdálenost zdi od balkonových dveří byla u stropu velká a směrem dolů se zmenšovala, ale toto již srovnali omítkou a dále jsme měli nádherný průhled mezerou mezi cihlama ven směrem ke Sparu. Tuto díru prý údajně dostatečně zacpali a žádný problém by to již neměl být. Tak jsem na to zvědavá.  Jináč na další prohlídku jdeme na konci června a to už by mělo být vyobkladováno. |  
|  |  |  |  
|  |  | 
|      |      | 
|  | 
|  |