Autor |
Zpráva |
Luko
Bezdomovec
|
|
Zdravím všechny sousedy, ráda bych se taky přihlásila na seznamovací mejdan. Pít budu nealko, popř. pivo.
Lída
PS: Je potřeba někam poslat peníze, popř.nějak pomoci? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akim
Kolemjdoucí
Věk: 47
|
|
Ahoj, asi už jsem účast na party potvrzoval, ale pro jistotu 2 kousky - k pití určitě v tý zimě SVAŘÁK a nealko
párečky, klobásy apod. konzumovat nebudu |
|
|
|
|
|
|
|
|
luuca
Kolemjdoucí
|
|
hlasim se taky a zustanu asi u toho svaraku diiiky, L. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pulkic
Kolemjdoucí
Věk: 46
|
|
Ahoj vsem!
shimpi: na party uz jsem se hlasil sam, ale nakonec bysme radi prisli 2 . Diky moc. |
|
|
|
|
|
|
|
|
shimpi
Host
|
|
všechno eviduji
zatim 46 dospělých.. myslim, že to bude dobrá účast na zahájení.
to Luko: nikam nic neposílat, peníze se budou vybírat na místě při příchodu, děkujeme za případnou pomoc, ale zatim neni s čim
zvládneme to |
|
|
|
|
|
|
|
|
firefriend
Bezdomovec
|
|
Ahoj,
chci se zeptat do kdy vidíte tu party - teď jsem se dozvěděl, že musím na 17:00 na schůzku do práce, takže jestli se to i trochu natáhne, abych se mohl ještě přijít ukázat.
Zatím Michal |
|
|
|
|
|
|
|
|
alevy
Kolemjdoucí
Věk: 50
|
|
vidim, vidim jakysi stavebni ruch... ze by zacali delat cyklostesku?
nicmene stavbari jsou opravdu sikovni kluci, uz se jim povedlo vysypat jeden balik kamenu na naspu |
|
|
|
|
|
|
|
|
Brožáci
Kolemjdoucí
|
|
to: firefriend
Myslim, ze se zdrzime dlouho, pokud nedojde piti a nebo nezmrznem. Ale melo by byt vseho dost, takze v klidu po schuzce doraz... nakonec se muzem venovat alespon drinkum, ktere vnitrne zahrejou...
Michal |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sousedka
Host
|
|
A já myslela, že už připravujou 4.etapu... Pořvávali tam na mě z toho náspu, tak jsem si říkala, že jestli tohle budem muset snášet 2 roky, než celé Zahrady 2 postaví, tak potěž pánbůh. Navíc tam byl jen 1 bagr a už tak to bylo dost hlučné. Ach jo, vybrali jsme si klidné bydlení...
alevy napsal:
|
vidim, vidim jakysi stavebni ruch... ze by zacali delat cyklostesku?
nicmene stavbari jsou opravdu sikovni kluci, uz se jim povedlo vysypat jeden balik kamenu na naspu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lišáci
Bezdomovec
|
|
Ahoj hlásíme se také na party. Jsme 2 a budeme pít nejspíš pivo. Lišáci |
|
|
|
|
|
|
|
|
rlnenickova
Bezdomovec
Věk: 45
|
|
Ahoj, hlasím na party 2 osoby. Pít budeme pivo a nealko.
Radka |
|
|
|
|
|
|
|
|
MartiaP
Host
|
|
Ahoj, nevím, co je na tom pravdy, ale slyšela jsem, že vykradli byt v domě č. 5... je to pravda? |
|
|
|
|
|
|
|
|
PetraP
Bezdomovec
|
|
Ahoj,
ráda se zúčastním sobotní akce.
Piju pivko:-)
Těším se.
Petra |
|
|
|
|
|
|
|
|
ALDA
Bezdomovec
|
|
AHOJ, RÁD PŘIJDU NA PÁRTY A POZNÁM SVÉ MILÉ SOUSEDY.ALDA |
|
|
|
|
|
|
|
|
just.one.day
Bezdomovec
|
|
Ahoj. Tak jsem se konečně taky zaregistrovala. Vím, že se tu teď řeší asi hlavně účast na párty, ale mám takový dotaz trošku mimo mísu. Nemáte někdo v domě č. 7 problém s elektrikou? Už se nám několikrát stalo, že vypadlo světlo v koupelně, zásuvka v koupelně a lednice v kuchyni. Po chvíli to zase šlo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
horatio
Host
Věk: 48
|
|
Zdar všem,
řešil z Vás někdo reklamaci se Skanska v podobě smradu v bytě, a to na WC? Během dne se situace mění, ráno téměř nic, během dne smrad sílí. Používání hydroxidu či sava bylo na místě, jenže bez efektu. Nechali jsme i rozmontovat umývátko - nic, ze záchodové mísy to také nejde a v šachtě je sucho.
Zdroj smradu musí být větrací šachta, jedná se o kyselý smard, jako když něco hnije... zazděný dělník nebo mrtvý holub?
Každopádně je to šílené, navíc v tak drahém bytě. Ventilujeme, používáme silné aromatické osvěžovače vzduchu, ale řešení to není...
Ze Skanska došel před 14ti dny instalatér a teď to nikdo neřeší... instalatér slíbil, že se staví znovu, s náhradními sifony (všude se odchlíply nerezové kroužky kolem špuntů, snad ne smarady , ale buď jim je doposud nedodali nebo to má na háku...
Horatio |
|
|
|
|
|
|
|
|
omaly
Kolemjdoucí
|
|
Horatio: Zkusil bych docasne uplne natesno prelepit odvod do sachty. Minimalne tim identifikujes, jestli to jde ze sachty nebo ne. |
|
|
|
|
|
|
|
|
just.one.day
Bezdomovec
|
|
Já jsem u nás zatím žádný smrad nezaregistrovala, díky bohu |
|
|
|
|
|
|
|
|
Johny Pětník
Bezdomovec
|
|
Ahoj, přijdu 1 osoba |
|
|
|
|
|
|
|
|
Brožáci
Kolemjdoucí
|
|
Vážení sousedé,
tak to dnes dolaďujeme a mimochodem jsem se dopočítali lehce k 60ti lidem + děti a nějaký ten pes Zítra zamlouváme potřebné počty k jídlu a pití a doufáme, že jsme to nadimensovali správně. Pokud se někdo nepřihlásil, nechť samozřejmě přijde a nemusí se bát, že na něj z dobrot nic nezbyde Doufáme, že za peníze vybírané na místě, budeme všichni dostatečně uspokojeni jak porcí jídla tak pití. Z likérků vyhrála slivovice, Jameson, Bailey´s a do rezervy starý dobrý tuzemák
Takže v sobotu ve 14.00 v našem parku s chutí poznat se, židlí, tématy k diskuzi a někteří s pullitrem
P.S: jaké si to uděláme, takovéto bude
za organizační tým shimpi, michal a přemek |
|
|
|
|
|
|
|
|
Brožáci
Kolemjdoucí
|
|
johny samozřejmě s tebou počítáme
byl jsi rychlejší než jsem tu zprávu napsali a odeslali |
|
|
|
|
|
|
|
|
Luko
Bezdomovec
|
|
to Horatio: Ahoj, mám podobný problém se smradem v koupelně. Po praní v pračce se objevív koupelně. Nejdřív jsem podezřívala přívod k pračce, ale nedávalo to moc smysl. Pak jsem si všimla, že ten zápach se objeví, když pračka vyždímá prádlo a vypustí vodu. Po konzultaci s kolegou jsme dospěli k názoru, že smrad jde z umyvadla. Totiž, je-li odpad špatně udělaný (malý profil, malý nebo naopak velký spád potrubí), pak vodní špunt odtékající pod tlakem (čerpadlo) z pračky vytvoří v potrubí podtlak a ten doslova vysaje vodu ze sifonu v umyvadle (zvlášť, je-li sifon malý - objemově). No a pak smrad z kanalizace leze do bytu. Horatio, na tom Tvém WC by to mohlo být po spláchnutí záchodu, to rovněž vytvoří podtlak, který by mohl vysát vodu ze sifonu umývátka.
Je-li to takhle, pak řešením by bylo vyměnit sifon za větší, aby objem vody, který je potřeba vysát, byl co největší.
Mějte se
Lída |
|
|
|
|
|
|
|
|
horatio
Host
Věk: 48
|
|
Děkuji Luko i Omaly,
no, s tím zalepením větráku to zkusím hned dnes večer, protože je fakt, že smrad je jen v místonsti WC a ne v koupelně, která je připojena na stejnou ventilační rouru.
Na druhou stranu stačí nedovřít dveře na WC a cca 6 m vzdálená digestoř, která když jede na plný výkon ten smrad natáhne do bytu právě z místnosti WC...
Podtlak spláchnutím WC prověřím, děkuji, sifon jsem stejnak chtěl měnit za chromový, ale teď čekám, dokud neodstraníme závadu na zařízení dodaném Skanska, abych pak nemohl být odpálen s tím, že jsem jim do jejich díla hrábnul v záruční době...
Horatio
Luko napsala:
|
to Horatio: Ahoj, mám podobný problém se smradem v koupelně. Po praní v pračce se objevív koupelně. Nejdřív jsem podezřívala přívod k pračce, ale nedávalo to moc smysl. Pak jsem si všimla, že ten zápach se objeví, když pračka vyždímá prádlo a vypustí vodu. Po konzultaci s kolegou jsme dospěli k názoru, že smrad jde z umyvadla. Totiž, je-li odpad špatně udělaný (malý profil, malý nebo naopak velký spád potrubí), pak vodní špunt odtékající pod tlakem (čerpadlo) z pračky vytvoří v potrubí podtlak a ten doslova vysaje vodu ze sifonu v umyvadle (zvlášť, je-li sifon malý - objemově). No a pak smrad z kanalizace leze do bytu. Horatio, na tom Tvém WC by to mohlo být po spláchnutí záchodu, to rovněž vytvoří podtlak, který by mohl vysát vodu ze sifonu umývátka.
Je-li to takhle, pak řešením by bylo vyměnit sifon za větší, aby objem vody, který je potřeba vysát, byl co největší.
Mějte se
Lída
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
omaly
Kolemjdoucí
|
|
Luko napsala:
|
Mějte se
Lída
|
Luko: Teorie dobrá, jen ji lehce nabourává předpoklad, že Horatio si po spláchnutí zřejmě v umývátku myje ruce. To není, Horatio, nic osobního , jen tím chci říct, že tímto umytím zjevně dojde k napuštění případně vysátého sifonu umývátka. Řešení stejné, dočasně umývátku odpad zašpuntujte/ucpěte a uvidíte, zda to pomohlo. Pokud ano, aspoň víte, kde je problém. Ucpávání zdar .
Ota |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mastňáci
Bezdomovec
|
|
Ahoj,
sice pozdě, ale přece se hlásíme na 1.sousedskou party. V sobotu dorazíme 2+dítě.
V pití jsme nevybíraví.
Mastňáci |
|
|
|
|
|
|
|
|
More
Kolemjdoucí
|
|
Ahoj sousede,
tak se sobotní park party to vypadá opravdu dobře. Zdá se, že i počasí by mohlo přát.
Bohužel jsem v tom termínu mimo Prahu, ale manželka dorazí
Taky jsem se Vás chtěl zeptat, zda nemáte tip na nějakou solidní stěhovací firmu, kterou jste třeba v nedávné době využili. Dobrý poměr výkon/cena + slušní a relativně flexibilní. Ale nemusí do být nic velkého. 2 chlapi s větší dodávkou by to zmákli.
Předem díky za doporučení. |
|
|
|
|
|
|
|
|
luuca
Kolemjdoucí
|
|
to more: www.levnestehovani.cz bylo fakt super, vlastni to nejaky ukrajinec, byli super rychli a vykonni a cena byla daleko nizsi nez jsem planovala Daji ti i predbeznou cenovou kalkulaci podle popisu, ale vysledna cena byla prekvapive jeste asi o tretinu mensi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pierre
Kolemjdoucí
|
|
Ahoj More zkus firmu Tavočer s.r.o. www.tavocer.cz bylo nejlevnější stěhování, jaké jsem zažil. Co se týče smradu z kanálů, u mě doma to taky smrdělo, vycházelo to z odtokové roury, přesněji to bylo, když někdo ze sousedu pral. Ucpal jsem odtokovů díru, a už to naštěstí nesmrdí. Řekl bych, že tam možná bude i zazděný architekt,co navrhoval ten kanalizační systém. Jsem zvědav, kdy komu rozkopou zahradu, až se kanály ůplně ucpou.
Zdravím všechny sousedy! |
|
|
|
|
|
|
|
|
shimpi
Host
|
|
Ahoj,
pokud někdo řeší, že mu přijde délka cyklu větráku na wc nebo v koupelně cca 3minuty málo, stačí sundat kryt větráku, odmontovat mřížku a vlevo dole u elektroniky je taková modrá krychlička s bílým otočným regulátorem, kam se vejde spíš špička nože a po obvodu jsou malé obdélníčky-stupnice, otočením doprava lze prodloužit délku cyklu, cca 1obdelníček=5minut, zkoušel jsem to narychlo, ale mělo by to tak cca být. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eva
Kolemjdoucí
|
|
Ahoj,
jak jsem se kdysi ptala na zaluzie od T. Matochy, tak jsme to riskli a jsme s nima spokojeni. Porovnavali jsme ceny s ruznyma firmama, co nam vhazovali letacky do schranek, je asi o tretinu levnejsi. Kdyz teda nepocitam do toho prumeru bambusaky
Ty bambusove se mi take libily, ale nakonec mi je pan rozmluvil. Nejen kvuli cene, ale i kvuli tloustce lamel. Kdyz se vytahnou, zabere to skoro tretinu okna. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 49, 50, 51 Další
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|